Jak se zbavit kočky?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
944
24.2.21 10:12
@matkabagristy píše:
Nam se po pozemku obcas projde nejaka kocka, nemame s tim problem. Problem byl v dobe, kdy jsme nasim kockam davali zradlo ven, to se k nam stahovaly a nechavaly nam na terase „darecky“. Od doby, kdy maji zradlo doma, je klid. Hovinka zahrabavaji, na rozdil od psich se nikde nepovaluji. Kocky mame polovenkovni, odcervene, kastrovane, sousedi si nestezuji.

No právě! Zahrabávají, ideálně někam, kde se dobře hrabe. a kde se cítí bezpečně. Takže můj vyvýšený záhon s mrkvičkou a ředkvičkami je značka ideál. A já pak každé ráno uklízím 4 zahrabané poklady. Nemám prblém s tím, že mi kočky po zahradě chodí. Hrozně mě štve, že mi kadí do záhonů se zeleninou. O něco méně mě štve, že se mi válí po čemkoliv, co nechám venku (neuklizený podsedák pod pergolou). To kvůli blechám, protože ne každý blechy řeší u venkovní kočky a já blechy nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.2.21 10:15
@moof píše:
No právě! Zahrabávají, ideálně někam, kde se dobře hrabe. a kde se cítí bezpečně. Takže můj vyvýšený záhon s mrkvičkou a ředkvičkami je značka ideál. A já pak každé ráno uklízím 4 zahrabané poklady. Nemám prblém s tím, že mi kočky po zahradě chodí. Hrozně mě štve, že mi kadí do záhonů se zeleninou. O něco méně mě štve, že se mi válí po čemkoliv, co nechám venku (neuklizený podsedák pod pergolou). To kvůli blechám, protože ne každý blechy řeší u venkovní kočky a já blechy nechci.

To je zabavne. Takze rano vyrazis k zahonkum, ktere prekopes, abys nasla hovinko? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
24.2.21 10:25
@matkabagristy píše:
To je zabavne. Takze rano vyrazis k zahonkum, ktere prekopes, abys nasla hovinko? :lol:

netřeba překopávat. na rovném záhonku je pěkně vidět, kde kočka hrabala. Stejně jako není třeba překopávat kočkolit, aby člověk našel to, co v něm hledá. Kočka přece nehrabe hluboko, v podstatě jen přehrne sypkým materiálem to, co vyrobila. U toho přehrnování pak vyhrabe či zlomí sazeničku… Kočičince by se daly hledat i poslepu, každé ho*no smrdí, ale ty kočičí dost charakteristicky :D Já proti kočkám nic nemám. Ale tohle mě prostě štve, já se v těch záhonech hrabu holýma rukama, pěstuji si tam zeleninu, kterou jím. Kočičince nejsou dobré hnojivo, navíc nesou i jisté zdravotní riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.2.21 10:27
@moof píše:
netřeba překopávat. na rovném záhonku je pěkně vidět, kde kočka hrabala. Stejně jako není třeba překopávat kočkolit, aby člověk našel to, co v něm hledá. Kočka přece nehrabe hluboko, v podstatě jen přehrne sypkým materiálem to, co vyrobila. U toho přehrnování pak vyhrabe či zlomí sazeničku… Kočičince by se daly hledat i poslepu, každé ho*no smrdí, ale ty kočičí dost charakteristicky :D Já proti kočkám nic nemám. Ale tohle mě prostě štve, já se v těch záhonech hrabu holýma rukama, pěstuji si tam zeleninu, kterou jím. Kočičince nejsou dobré hnojivo, navíc nesou i jisté zdravotní riziko.

ja kazdy den kockolit prekopavam, kocka neni krtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný