Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@SimonaAnomis píše:
NICO.. k tej toxoplazmóze… mama je milovník mačiek… na zahrade ich chová a už to prekročilo všetky hranice… je ich 20!!!… začali sa sťahovať na dvor do domu sú všade.. ak raz mačke pomožeš už sa jej nikdy nezbavíš a nikto mi nehovorte opak! Akonahle uciti ze ma „strechu nad hlavou“ a stravu automaticky sa zacne rozmnozovat… aj my sme mali kedysi len jednu macku… a aby som nezabudla! Otcovi teraz zistili trojnasobnu toxoplazmozu… a ano… Z MACIEK ma to potvrdene aj lekarmi!! Radikalne sa ich chystam zbavit a pokial niekto neaku chce.. kludne ma kontaktujte na mail svrankova90@gmail.com …
asi takhkenevim co mas na mysli trojnasobnou toxoplasmosou. Nicmene pokud byste vedeli neco o teto nemoci tak neni uplne lehke se nakazit. Je k tmu potreba pomerne cerstvy trus nakazeneho zvirete. Tudiz vas otec musel pozrit vykaly nakazene kocky. Pravdepodobne na neumyte zelenine dal radsi nedomyslim nad hygienou
nepisete nic o vysetreni tech dvaceti zvirat ktera klidne muzou byt naprosto zdrava a vykal na zelenine mohl byt uplne od jinud ale budiz.
Pece u vas kocky asi moc nemaji vzhledem k tomu co pisete. Tudiz jedine reseni je utulek. Jakekoliv jine zbavovani xe ktere naznacujete by bylo trestnym cinem ![]()
Jsou to zivi tvorove probuh, tak mejte prosim tolik ucty a dejte je nekam kde se o ne postaraji kdyz vy jste to nezvladly. Tohle neni vinntech kocek, ale jen a jen vase ![]()
@quinny Super profilovka, silně mi to připomíná mě, když jím
![]()
@quinny píše:
@T.Hololinka prilis penez pro toulave kocky prece![]()
Asi ano.
![]()
@T.Hololinka kuju
muj denni chleba ale ja si to vybrala. Kocku aspon sundas ze stolu nebo zavres za dvere v exremu, horsi je ti s detma
@T.Hololinka asi urcite. Veterinare pravdepodobne vubec neznaji, to se totiz taky plati. Tyhle nezodpovedne „dobraky“ co absolutne nedomnsleji sve ciny moc nemusim
@quinny
To je pravda, děti si otevřou, ale zase mi děti nemňoukají v půl 6 ráno do ucha že mají hlad ![]()
@quinny
Taky máme doma koťátko, přítel ho našel venku, doslova mu padlo k nohám, první věc co bylo, že jsem ho hned ráno vzala k veterináři aby bylo v pořádku.
Ještě taky existují útulky pro kočky, tam aspoň mají šanci na dobrý domov ![]()
@SimonaAnomis píše:
Akonahle uciti ze ma „strechu nad hlavou“ a stravu automaticky sa zacne rozmnozovat… aj my sme mali kedysi len jednu macku… a aby som nezabudla!
automaticky se rozmnožovat je blbost…oni by se množili i kdyby žili někde v nějakem rozboženém statku a chytali si myši tím padem by je nikdo nekrmil…jenže pro ně je to automaticka a přirozená věc takže to není jen z duvodu jidla a střechy nad hlavou spíš je vaše vina že jste je nedali vykastrovat…hold miluju lidí pořidí si zvíře a pak ho nezvladají tak se ho zbavi…spíš by jsme se měli zbavovat takových lidí
![]()
@čiki píše:
Hm… to by mě zajímalo jak doktoři potvrdili, že jí má zrovna z koček,,,neříkám, že to nemůže být, ale jen bych ráda podotkla, že i bez kočky doma můžeš toxo chytit a stačí práce na zahradě.. Sama mám koček šest,, a toxo nikde,,
radikálně zbavit,, hm.. nechtělo spíš to zabránit tomu aby se množili,, ona kočka o antikoncepci nic neví, ale lidi můžou kastrovat a antikoncepce pro kočky už taky existuje..
To by autorka komentáře musela přemýšlet hlavou a ne p…, aby jí došlo, že kočka si na gyndu pro antikoncepci prostě nezajde ![]()
@quinny Trojnásobná toxoplasmoza asi znamená, že má tři nad sebou, sice teda nevím kde…
![]()
@Jitmik píše:
@quinny Trojnásobná toxoplasmoza asi znamená, že má tři nad sebou, sice teda nevím kde…![]()
![]()
Já myslela vedle sebe ![]()
![]()
@Jitmik píše:
To by autorka komentáře musela přemýšlet hlavou a ne p…, aby jí došlo, že kočka si na gyndu pro antikoncepci prostě nezajde
tak ony to nezvládnou některé uživatelky internetu jak se tady denně dočítám tak těžko to chtít po zvířeti ne
![]()
@T.Hololinka @Jitmik si dělejte srandu víte co je to za problém, jistě to muselo vyšetřovat trojnásobek lékařů a dostal na to trojnásobnou dávku léků ![]()
@quinny NO jo no, a já si myslela, že toxina se chytne jednou a pak už ji máš v těle a musíš ji vyléčit. a ono to tak asi není, to je mazec, co já se tady nedozvím
![]()