Jak se zbavit kočky?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
3.10.13 11:26

Kastrace Vám nic neříká? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.10.13 11:28
@SimonaAnomis píše:
NICO.. k tej toxoplazmóze… mama je milovník mačiek… na zahrade ich chová a už to prekročilo všetky hranice… je ich 20!!!… začali sa sťahovať na dvor do domu sú všade.. ak raz mačke pomožeš už sa jej nikdy nezbavíš a nikto mi nehovorte opak! Akonahle uciti ze ma „strechu nad hlavou“ a stravu automaticky sa zacne rozmnozovat… aj my sme mali kedysi len jednu macku… a aby som nezabudla! Otcovi teraz zistili trojnasobnu toxoplazmozu… a ano… Z MACIEK ma to potvrdene aj lekarmi!! Radikalne sa ich chystam zbavit a pokial niekto neaku chce.. kludne ma kontaktujte na mail svrankova90@gmail.com …

asi takhkenevim co mas na mysli trojnasobnou toxoplasmosou. Nicmene pokud byste vedeli neco o teto nemoci tak neni uplne lehke se nakazit. Je k tmu potreba pomerne cerstvy trus nakazeneho zvirete. Tudiz vas otec musel pozrit vykaly nakazene kocky. Pravdepodobne na neumyte zelenine dal radsi nedomyslim nad hygienou :P nepisete nic o vysetreni tech dvaceti zvirat ktera klidne muzou byt naprosto zdrava a vykal na zelenine mohl byt uplne od jinud ale budiz.
Pece u vas kocky asi moc nemaji vzhledem k tomu co pisete. Tudiz jedine reseni je utulek. Jakekoliv jine zbavovani xe ktere naznacujete by bylo trestnym cinem :poblion:
Jsou to zivi tvorove probuh, tak mejte prosim tolik ucty a dejte je nekam kde se o ne postaraji kdyz vy jste to nezvladly. Tohle neni vinntech kocek, ale jen a jen vase :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
3.10.13 11:29

@quinny Super profilovka, silně mi to připomíná mě, když jím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.10.13 11:29

@T.Hololinka prilis penez pro toulave kocky prece :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
3.10.13 11:30
@quinny píše:
@T.Hololinka prilis penez pro toulave kocky prece :roll: :jazyk:

Asi ano. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.10.13 11:31

@T.Hololinka kuju ;) muj denni chleba ale ja si to vybrala. Kocku aspon sundas ze stolu nebo zavres za dvere v exremu, horsi je ti s detma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.10.13 11:33

@T.Hololinka asi urcite. Veterinare pravdepodobne vubec neznaji, to se totiz taky plati. Tyhle nezodpovedne „dobraky“ co absolutne nedomnsleji sve ciny moc nemusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
3.10.13 11:34

@quinny
To je pravda, děti si otevřou, ale zase mi děti nemňoukají v půl 6 ráno do ucha že mají hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
3.10.13 11:36

@quinny
Taky máme doma koťátko, přítel ho našel venku, doslova mu padlo k nohám, první věc co bylo, že jsem ho hned ráno vzala k veterináři aby bylo v pořádku.
Ještě taky existují útulky pro kočky, tam aspoň mají šanci na dobrý domov :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
3.10.13 11:57
@SimonaAnomis píše:
Akonahle uciti ze ma „strechu nad hlavou“ a stravu automaticky sa zacne rozmnozovat… aj my sme mali kedysi len jednu macku… a aby som nezabudla!

automaticky se rozmnožovat je blbost…oni by se množili i kdyby žili někde v nějakem rozboženém statku a chytali si myši tím padem by je nikdo nekrmil…jenže pro ně je to automaticka a přirozená věc takže to není jen z duvodu jidla a střechy nad hlavou spíš je vaše vina že jste je nedali vykastrovat…hold miluju lidí pořidí si zvíře a pak ho nezvladají tak se ho zbavi…spíš by jsme se měli zbavovat takových lidí :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6909
3.10.13 13:31
@čiki píše:
Hm… to by mě zajímalo jak doktoři potvrdili, že jí má zrovna z koček,,, :think: neříkám, že to nemůže být, ale jen bych ráda podotkla, že i bez kočky doma můžeš toxo chytit a stačí práce na zahradě.. Sama mám koček šest,, a toxo nikde,, ;)
radikálně zbavit,, hm.. nechtělo spíš to zabránit tomu aby se množili,, ona kočka o antikoncepci nic neví, ale lidi můžou kastrovat a antikoncepce pro kočky už taky existuje.. :cert:

To by autorka komentáře musela přemýšlet hlavou a ne p…, aby jí došlo, že kočka si na gyndu pro antikoncepci prostě nezajde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
3.10.13 13:33

@quinny Trojnásobná toxoplasmoza asi znamená, že má tři nad sebou, sice teda nevím kde… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
3.10.13 13:45
@Jitmik píše:
@quinny Trojnásobná toxoplasmoza asi znamená, že má tři nad sebou, sice teda nevím kde… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já myslela vedle sebe :think:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.10.13 15:39
@Jitmik píše:
To by autorka komentáře musela přemýšlet hlavou a ne p…, aby jí došlo, že kočka si na gyndu pro antikoncepci prostě nezajde :mrgreen:

tak ony to nezvládnou některé uživatelky internetu jak se tady denně dočítám tak těžko to chtít po zvířeti ne :mrgreen: :mrgreen:

@T.Hololinka @Jitmik si dělejte srandu víte co je to za problém, jistě to muselo vyšetřovat trojnásobek lékařů a dostal na to trojnásobnou dávku léků :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
3.10.13 17:08

@quinny NO jo no, a já si myslela, že toxina se chytne jednou a pak už ji máš v těle a musíš ji vyléčit. a ono to tak asi není, to je mazec, co já se tady nedozvím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný