Jak se zbavit kočky?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
30.3.11 15:16
kvaček píše:
Pokud můžete , tak si opravdu pořiďte pejska a ony k vám nepůjdou…
Jinak tě chápu.. My máme - nebo budeme mít sousedku, která ma 4 kočky a bere je jako děti.. takže když jedeme k našim domů, tak kouká jak zajíždíme do našeho vjezdu a už mi říkala, že máme jezdit pomalu aby jsme je nezajeli- no normální člověk si dává pozor, určitě schválně kočku nezajedem..Když jsou kočky u nás, tak prostě udělám běžné kšá, kšic a kočky běží a už i z toho je naštvaná..
Taky se nemíním s nikým dohadovat, protože to zvíře těžko uvaže doma, ale taky nechci věčně mít nasráno všude možně, tak to budem řešit že si koupíme v budoucnu malého psa, aby k nám nechodily

… aby si pak s nima nehrál .. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.3.11 19:29
Nelisa píše:
Kamča.dalmatinka píše:
To už bych se víc štítila všech much co před tím sedli na ho… a dalších hodněnohatejch.
Kamčo, super výraz - hodněnohatejch, to budu používat :pankac: , jsi mně zvedla náladu. :lol:
:lol: doma jim řikám trochu ostřeji :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hervinka
5.7.11 07:47

ach jaj

kto nezazil nepochopi…
zbierat nakadence po macke ktora nie je moja…prepacte…ak chce moja suseda macku a kupi si drahu slachtenu cicu, tak hadam ma aj na to aby jej kupila bednu s vonavym pieskom kam bude chodit s..t!!! ak nie tak to nie je moj problem. ja mam pravo uzivat svoju nehnutelnost a nie je mojou povinnostou zbierat hovna po macke nezodpovednej susedky. skusala som vsetko korenie glykol cokolvek!!!ak sa budem musiet znizit k horsim veciam nie je to moj problem.ja byt majitelkou macky nepustam ju len tak larom farom von ked ma stala tolke peniaze. ak nie som milovnikom maciek nie som povinna trpiet na svojom pozemku denno denne nakadene!!
PS ak ma niekto recept ktory naozaj zabral budem vdacna!!!

• Citovat
  • Upravit
778
5.7.11 19:44
ka-tka píše:
no asi mne ukamenujete, ale ja bych ji dala co proto!!!

Nesnasim kocky.........brr

U tchyne na zahrade, kdyz chodil ochcavat cizi kocour dvere, parkrat na nej vystrelil manzel ze vzduchovky a uz nechodi........nezabilo ho to, ale odradilo!!!

K
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MENGELE
17.9.11 23:21

Riesenie

asi najlacnejsie prfe vsetkych milovnikov maciek sa schovava na tejto nevinnej internetoves stranke;
 http://www.autolist.sk/…auta/chladic

napiste Vase skusenosti…;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.12 05:47

Zajímavé, že tu vesměs nadávají na zvířata Slováci, ale o nich je známo, že vztah ke zvířatům mají trošku jinde. Na Slovensko jezdím celý život, poznávám tam nové lidi pravidelně, ale nikdy se mi nelíbila nejčastější věta „veď je to iba zviera, nie človek“. Naposled mě dorazila mladá rodina toto léto, jak jim přejelo auto 12 let starou kočku, chlap nabral kočku na lopatu, hodil na hnůj a jejich 17.letý syn se „uchcával“ nad tím, jak té kočce vytekly střeva. Žádná lítost, nic…
Nevím, jestli mám na to štěstí, ale na slovenských dědinách se s podobným chováním potkávám odjakživa, tady v ČR se s tím nesetkávám nějak výrazně (krom občas ve zprávách) vůbec. Že by jiný kraj, jiný mrav?
Mám přítele ze Slovenska, který se zde přistěhoval z jedné slovenské dědiny před pár lety a je rovněž toho názoru, že na Slovensku mají vztah ke zvířatům pěkně hnusný, že bohužel i jeho rodina brala zvíře jako věc a ne živou bytost :poblion: Měli psa pár let na zahradě v kotci 2×3m a nikdy ho napouštěli ven, byl prolezlý psinkou a nakonec v bolestech umřel..pořídili si ho, když se přítel od nich odstěhoval a sám nechápe, proč si toho psa pořídili.. paradox je, že mají nové štěně a chovají se k němu stejně :,(

• Citovat
  • Upravit
Irisecek
31.10.12 15:33

Pejsky miluji,kocky nesnasim.

Tak ja pejsky miluji, jsou uzasni, horsi je to s kockama. U nas je potulnych moc. Pejsci jsou v utulku, aspon maji zakladni peci ale toulave kocky tady nikdo neresi. Kocky nemam rada, ony me taky ne ale rozhodne bych jim neublizila.

• Citovat
  • Upravit
Irisecek
31.10.12 15:41

No a jeste kocky desne smrdi, pokud bych nasla psa, urcite bych si ho vzala domu, i kdyz jednoho mam, ale kocku urcite ne.Jsou to desne ulisny zvirata.

• Citovat
  • Upravit
destro
17.7.13 11:51

teritorium

Za narušení teritoria následuje trest a to platí, jak u zvířat, tak u lídí. Źádný tvor nesnese, když mu někdo leze do jeho. A je jen otázku, jak zareagovat na to, když k tomuto narušení dochází, aby bylo pochopeno, že „tady je Krakonošovo“. Vážené dámy, jak budete reagovat, když najdete „cizí kočku“ s vaším partnerem ve vaší posteli??? :-) (pro pány „cizího kocoura“)?? :-)
A tak by to mělo fungovat i na zahradě: Jsou tvorové, kteří jsou užiteční (např. ptáci, co vyzobávají mravence, chytají mouchy… nebo kominík, který čistí opravdový komín) a tací, které na zahradě a u baráku nechci. A to třeba kočky!! Ochcanej barák, zahradní nábytek, pískoviště, hovna v záhonku, alergie… A já bych měl ustoupit??? Vlezte v africe lvici to teritoria nebo jakékoliv jiné kočičce a uvidíte :-) Bohužel pro ty naše kočenky, tady chci šéfovat já :-)
A tak našeho nového miláčka učí zkušený psovod a jsme zvědavý na první ostrý povel „KOČIČKA TRHEJ!!!“ :twisted: :twisted:, protože prozatím nic nefungovalo ani na 50%

• Citovat
  • Upravit
pespes
27.7.13 09:43

kokočky

Doporučuji použití zábavní pyrotechniky zejména bouchacích tyčinek. Záblesk = blesk, rána = hrom. Kočky se bouřky přímo děsí. :cert:

• Citovat
  • Upravit
SimonaAnomis
3.10.13 10:39

NICO

NICO.. k tej toxoplazmóze… mama je milovník mačiek… na zahrade ich chová a už to prekročilo všetky hranice… je ich 20!!!… začali sa sťahovať na dvor do domu sú všade.. ak raz mačke pomožeš už sa jej nikdy nezbavíš a nikto mi nehovorte opak! Akonahle uciti ze ma „strechu nad hlavou“ a stravu automaticky sa zacne rozmnozovat… aj my sme mali kedysi len jednu macku… a aby som nezabudla! Otcovi teraz zistili trojnasobnu toxoplazmozu… a ano… Z MACIEK ma to potvrdene aj lekarmi!! Radikalne sa ich chystam zbavit a pokial niekto neaku chce.. kludne ma kontaktujte na mail ***@gmail.com …

• Citovat
  • Upravit
5269
3.10.13 10:49

Tohle miluji :cert: a proč je nevykastrujete :zed: už by nepřiváděli na svět další koťátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
3.10.13 10:53

Miluju lidi co si pořídí kočku k baráku a pak se diví a rozčilují nad tím, že se množí :roll: Je to pro ně přirozené. Radši nechci vědět jakým způsobem se jich zbavíte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
3.10.13 11:01
@SimonaAnomis píše:
NICO.. k tej toxoplazmóze… mama je milovník mačiek… na zahrade ich chová a už to prekročilo všetky hranice… je ich 20!!!… začali sa sťahovať na dvor do domu sú všade.. ak raz mačke pomožeš už sa jej nikdy nezbavíš a nikto mi nehovorte opak! Akonahle uciti ze ma „strechu nad hlavou“ a stravu automaticky sa zacne rozmnozovat… aj my sme mali kedysi len jednu macku… a aby som nezabudla! Otcovi teraz zistili trojnasobnu toxoplazmozu… a ano… Z MACIEK ma to potvrdene aj lekarmi!! Radikalne sa ich chystam zbavit a pokial niekto neaku chce.. kludne ma kontaktujte na mail svrankova90@gmail.com …

Víš, ono, když nechceš, aby se ti kočky množily, tak se kastruje. To udělá každý normální člověk. Kočky nemůžou za to, že mají páníčka, který neví, co a jak dělat. A s tou toxinou, ano, může být z koček, to je pravda. Ale častěji je z blbě umyté zeleniny.
Jo a co se týká toho zbavování, prosím, doneste je do útulku, tam mají šanci na to, že se o ně někdo bude chtít starat, vykastrují je, naočkují apod. A budou přes zimu v teple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
3.10.13 11:25

Hm… to by mě zajímalo jak doktoři potvrdili, že jí má zrovna z koček,,, :think: neříkám, že to nemůže být, ale jen bych ráda podotkla, že i bez kočky doma můžeš toxo chytit a stačí práce na zahradě.. Sama mám koček šest,, a toxo nikde,, ;)
radikálně zbavit,, hm.. nechtělo spíš to zabránit tomu aby se množili,, ona kočka o antikoncepci nic neví, ale lidi můžou kastrovat a antikoncepce pro kočky už taky existuje.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný