Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jako že tě nepotká zánět močových cest na dovolené?kup si blokurimu pro jistotu s sebou.kdyz nasadis v začátku,tak by to mělo rozehnat.alergicka reakce nevím,nemám zkušenost.ale minimálně na tu kopřivku ti to udělá dobře to moře.i když do 14 dní už to budeš mít určitě pryč.
@luca241 já myslela aby mě nepotkala ta alergie ne zánět mocaku ![]()
Byla to reakce na lék, ne reakce na zánět močáku. Pokud ten lék a ani podobný nebudeš užívat, tak by se reakce neměla vrátit.
@-Evka- to si říkám taky a doufám v to. Chtěla jsem vědět jestli s tím tady má někdo zkušenost jak dlouho to léčil atd.
@Kačakaba To ti nikdo neřekne přesně. U každého to je jinak a lékař ti třeba řekne orientační dobu, kdy ti bude dobře.
U mne, když jsem měla alergickou reakci či intoleranci léků, mi bylo lépe od pár dnů od vynechání léků po pár týdnů (to bylo u intolerance a ta nejdelší doba byla do dvou měsíců).
Teď mám strach, mám si vzít léky NORETHISTERON na oddálení menstruace když jedu na tu dovolenou a mám strach abych tu alergii neměla znovu ????
@Kačakaba Jsou to léky z úplně jiné skupiny. To je jako kdyby jsi měla reakci na pomeranč a bála by jsi se jablka.