Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Myslím že za týden zabere určitě, kdyby ne tak bych se poradila s doktorkou o změně léků. Drž se ![]()
Antidepresiva…trvá to tak 3tydny než začne účinkovat hladina hormonů …vydrz
@Anonymní píše:nástup bohužel trvá třeba i dva nebo tři týdny. Vydrž. Když bude hodně špatně, spoj se se svou doktorkou. Někdy nemusí prášky „sednout“ moc držím palečky. Drž se.
Ja vim, ze je tato otazka naprosto scestna a nejspis mi nikdo s urcitosti presne neodpovi, ale treba takovy najde. Asi devet let bojuji s panickou a uzkostnou poruchou. I v tehotenstvi jsem brala leky, ktere jsem ze dvou omezila na jeden. Takhle jsem to brala az do vcerejska, kdyz uz jsem si rekla, ze to proste nedavam a vzala jsem si i ten druhy. Dnes uz to mam i schvalene od lekarky. Takze pd vcerejska uz nekojim, hodne jsem to obrecela, ale uz to bylo neunosne, syn vse zvlada v pohode. Ale ja jsem uplne v haji. Od vcera od vzeti prvniho prasku citim nepretrzitou uzkost a semtam se o me pokousi panika. Tenkrat kdyz jsem najizdela na tuto kombinaci leku zabralo mi to vcelku rychle, mozna uz po tydnu mi bylo dobre, myslite, ze to tak bude i ted? Nikdo mi to tu nerekne ja vim, ale potrebuji se na neco upnout. Mam tu dve male deti a bojim se, jak to vse zvladnu. Moc vsem dekuji za odpovedi
Ahoj, take trpim uzkostnymi stavy od prvniho tehotenstvi, zacala jsem brat leky Citalec, ale ten nejak nezabral a ted jsem uz 5rokem na Cipralexu, ktery zabral az po 3 tydnech, momentalne jsem na tom tak, ze to nedavam a stavy mam prakticky denne, trpim agorafobii a mam 2 male deti 5 a 2. Nedokazu prakticky vyjot ven a kdyz uz vyjdu ven, tak neodjedu autem, zacnu se davit a prujem me chytne. K cipralexu jsem jeste dostala Siranalen a nouzove slabej Lexaurin, netusim kdy bude lip. Tobe drzim pesti.
Ja vim, ze je tato otazka naprosto scestna a nejspis mi nikdo s urcitosti presne neodpovi, ale treba takovy najde. Asi devet let bojuji s panickou a uzkostnou poruchou. I v tehotenstvi jsem brala leky, ktere jsem ze dvou omezila na jeden. Takhle jsem to brala az do vcerejska, kdyz uz jsem si rekla, ze to proste nedavam a vzala jsem si i ten druhy. Dnes uz to mam i schvalene od lekarky. Takze pd vcerejska uz nekojim, hodne jsem to obrecela, ale uz to bylo neunosne, syn vse zvlada v pohode. Ale ja jsem uplne v haji. Od vcera od vzeti prvniho prasku citim nepretrzitou uzkost a semtam se o me pokousi panika. Tenkrat kdyz jsem najizdela na tuto kombinaci leku zabralo mi to vcelku rychle, mozna uz po tydnu mi bylo dobre, myslite, ze to tak bude i ted? Nikdo mi to tu nerekne ja vim, ale potrebuji se na neco upnout. Mam tu dve male deti a bojim se, jak to vse zvladnu. Moc vsem dekuji za odpovedi