Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím, jsem milovník dekorativní kosmetiky. Když je nějaká výjimečná událost, tak si lepím umělé řasy. Už asi 3 roky. Používám stále stejné lepidlo od Catrice - Lash Glue (prodávám se ve fialové krabice asi za 80Kč). Bohužel mi přestalo vyhovovat a asi pár měsíců mi po něm druhý den otečou oční víčka. Ne moc ale není to příjemné, Víčka mám i dost červené a svědí. Následně otok zmizí, ale kůže je taková suchá. Bylo mi řečeno, že mám asi alergii na latex ale ten jsem ve složení nenašla - tudíž se bojím koupit jiné, aby daná látka v něm nebyla také. Nějaká pomoc prosím? Lepidlo je úžasné a drží opravdu skvěle. Jiné mi z obyčejné drogerie nevyhovuje - hned se odlepí.
![]()
A co zkusit magnetické řasy? Já si je objednala, zatím tedy nebyla příležitost je použít, ale vypadá to super.
A co takhle přehodnotit přístup a nedráždit oči? Zrovna zrak je něco, co se dost špatně léčí a zdravý oči potřebuješ celý život.
@Aduš8 no nevím já si je objednala, ani za boha jsem je nenasadila
no letěli. Chodím jednou za 3 měsíce na botox na řasy, za mně super ![]()
@Madohovoho mně to šlo hned napoprvé. Ale je pravda, že jsem hodně dlouho hledala a procházela recenze. Známá je třeba používá pravidelně, pro mě by to nebylo, protože je potřeba hodně výrazná horní linka a to není na denní nošení.
@Aduš8 fakt? Já zkusila dvoje, značku už nevím a nešlo to
jj stou linkou máš v pravdu, a i mně vadilo, že jsi musela mít i svoje řasy trochu namalovaný.. To si je nechám udělat, a pak stačí jednou přejet řasenkou, a řasy Krásný
![]()
@amuuk píše:
Zdravím, jsem milovník dekorativní kosmetiky. Když je nějaká výjimečná událost, tak si lepím umělé řasy. Už asi 3 roky. Používám stále stejné lepidlo od Catrice - Lash Glue (prodávám se ve fialové krabice asi za 80Kč). Bohužel mi přestalo vyhovovat a asi pár měsíců mi po něm druhý den otečou oční víčka. Ne moc ale není to příjemné, Víčka mám i dost červené a svědí. Následně otok zmizí, ale kůže je taková suchá. Bylo mi řečeno, že mám asi alergii na latex ale ten jsem ve složení nenašla - tudíž se bojím koupit jiné, aby daná látka v něm nebyla také. Nějaká pomoc prosím? Lepidlo je úžasné a drží opravdu skvěle. Jiné mi z obyčejné drogerie nevyhovuje - hned se odlepí.![]()
Jednou jsem neotevřela oko, protože díky špatné zubní hygieně (kterou jsem praktikovala, už nepraktikuji). Mi tvař natekla natolik, že oko otevřít nešlo. No ten strach, že oko už nikdy neotevřu, mi stačil jednou. Upřímně už to nikdy nechci zažít.
A že ty chceš riskovat, když můžeš a pravděpodobně máš alergii na nějakou složku v lepidle… nemusí to být latex, ale cokoli jiného. V dnešní době se alergie může objevit kdykoliv, na cokoliv
Je neskutečný hazard se zdravím, natož ještě s očima. Řasy máš pravděpodobně svoje, tak si raději navykni, že budeš mít pouze své řasy a ne umělé. Než nemít oči
@amuuk píše:
Zdravím, jsem milovník dekorativní kosmetiky. Když je nějaká výjimečná událost, tak si lepím umělé řasy. Už asi 3 roky. Používám stále stejné lepidlo od Catrice - Lash Glue (prodávám se ve fialové krabice asi za 80Kč). Bohužel mi přestalo vyhovovat a asi pár měsíců mi po něm druhý den otečou oční víčka. Ne moc ale není to příjemné, Víčka mám i dost červené a svědí. Následně otok zmizí, ale kůže je taková suchá. Bylo mi řečeno, že mám asi alergii na latex ale ten jsem ve složení nenašla - tudíž se bojím koupit jiné, aby daná látka v něm nebyla také. Nějaká pomoc prosím? Lepidlo je úžasné a drží opravdu skvěle. Jiné mi z obyčejné drogerie nevyhovuje - hned se odlepí.![]()
Nepouzivej umele rady kdyz drazdi..apropo vypadaji stejne hnusne neprirozene, asi tak jako gelove nehty.
@Madohovoho ja na ten Lifting teď koukala, fakt to tak dlouho vydrží? Mám svoje celkem nevýrazné a tohle mi přijde jako docela rozumná metoda ![]()
@lilith1 píše:
Nepouzivej umele rady kdyz drazdi..apropo vypadaji stejne hnusne neprirozene, asi tak jako gelove nehty.
Všechno co je umělý vypadá hnusně, aspoň za mě ![]()
@Aduš8 jo jo vydrží
já Jsem opravdu spokojená.. stačí jeden tah řasenkou a řasy Krásný
a když nejsi nalíčena tak jsou krásně natočený…
@Madohovoho asi to vyzkouším, jednou jsem ze zvědavosti zkusila umělé,, řasa na řasu " a bylo mi to strašně nepříjemné a vypadalo to strašně uměle. Navíc mi ta strana, kde spím, za týden opadala ![]()