Alergie na slunce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
3.5.12 14:11

Ahoj,
můžu se zeptat jak to máte časově s alergií???Za jakou dobu na sluníčku se vám ukážou pupínky a za jakou dobu vám zmizí???Děkuji moc.
Dceři se vyrazili pupínky,je to nějaká alergická reakce,ale mám podezření na krém na sluníčko,že ji nesedl.Je atopik a tak není jednoduché trefit opalovací krém.
A přemýšlím jestli to nemůže být alergie na sluníčko???A pročítám Vás tady,děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
3.5.12 16:10
@monkrc píše:
já mám taky solární alergii, na jaře na tomto prvním ostrem slunicku se osypu..ted mam svedivy dekolk i za krkem, trochu ruce..jak si zvyknu, je to ok…u more to mivam hodne, beru homeopatika…vyhybam se slunci (vazu si satek na krk)..je to neprijemne, strasne me to svedi…ted jsem si vzala zyrtec a namazala kremem po opalovani..ale neresim to, vim, ze to zmizi jak kuze zvykne na slunce…

jaká bereš ty homeopatika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
3.5.12 16:11
@eliskaanezka píše:
Ahoj,
můžu se zeptat jak to máte časově s alergií???Za jakou dobu na sluníčku se vám ukážou pupínky a za jakou dobu vám zmizí???Děkuji moc.
Dceři se vyrazili pupínky,je to nějaká alergická reakce,ale mám podezření na krém na sluníčko,že ji nesedl.Je atopik a tak není jednoduché trefit opalovací krém.
A přemýšlím jestli to nemůže být alergie na sluníčko???A pročítám Vás tady,děkuji :think:

u mě je to různé
ted sem se osypala cca 3tí den
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.5.12 06:44
@hedabedna píše:
u mě je to různé
ted sem se osypala cca 3tí den :think:

díka a prosím tě za jakou dobu to zmizí????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.5.12 07:10

Já dceru léčím s ekzémem a to dost uspěšně u klasické homeopatky a tak jsem ji včera volala náš problém a dala mi homeopatika Natrum muriaticum 15ch a t ji dávam jednu kuličku třikrát denně a dnes večer ji zavolám.
Ale já nevím jestli je to sluneční ekzém a nebo reakce po opalovacím krému????
Ale jenom jsem chtěla napsat druh homopatik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
4.5.12 10:41
@eliskaanezka píše:
díka a prosím tě za jakou dobu to zmizí????

tak ted to ještě mám vidět takže myslím že tak týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
18.7.14 22:19

Máte někdo zkušenost? Holka (18M) má krupičku nejdřív pár dní jen za krkem, teď už i na pažích. Za tím krkem už to má rozdrbané, asi jí to svědí. Dle mého je to alergie na sluníčko, protože to má přesně v místě výstřihu a po dnešku, kdy měla šatičky na ramínka, tak i na těch pažích. Přitom ven chodíme občas ráno na chvilku a pak až kolem páté odpoledne. Mažu UV50, nevím co dělat ještě víc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.7.14 22:24

@Kapaz zkusila jsi třeba změnit krém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
18.7.14 22:24
@Kapaz píše:
Máte někdo zkušenost? Holka (18M) má krupičku nejdřív pár dní jen za krkem, teď už i na pažích. Za tím krkem už to má rozdrbané, asi jí to svědí. Dle mého je to alergie na sluníčko, protože to má přesně v místě výstřihu a po dnešku, kdy měla šatičky na ramínka, tak i na těch pažích. Přitom ven chodíme občas ráno na chvilku a pak až kolem páté odpoledne. Mažu UV50, nevím co dělat ještě víc. :nevim:

Dcera měla přesně to samé, vyzkoušeli jsme prakticky všechny značky opalovacích krémů a vychytali jsme, že po la roche posay se jí ta vyrážka nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
18.7.14 22:28

Myslíte, že je to krémem? :think: Mám Biodermu. Navíc ji tím mažu už pár týdnů a vyrážka se objevila teď, tak týden zpátky. Řekla bych prostě co je víc slunečno. Předtím bylo častěji pod mrakem. A navíc je zvláštní, že jeto jen na neoblečené kůži, přitom ji mažu na větší ploše těla. Nebo snad kombinace krém - sluníčko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389

@Kapaz jj to bude krémem, změň značku, mojí malé to teď udělal Ladival a co mažu Daylongem je vpoho. Ale každé dítě je jiné. Poptej se v lékárně a chtěj vzorečky, jinak by jsi taky mohla utratit majland než by jsi našla ten pravej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686

Je fakt, že vloni měla Avene a to jsme byli i u moře a nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
18.7.14 22:29

U nás to byla kombinace krému a slunka a zejména v kombinaci se značkou vichy to bylo docela ošklivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
18.7.14 22:30

@Kapaz bioderma jo, tak to 8o no ale jak píšu, každé dítě je jiné a je to tak, kombinace ostré slunce a krém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.7.14 22:47

@majka 4 ano přesně tak Daylong! stím sluníčkem jsem měla trápení, neužívala jsem si dovolenou nikdy mi nic nesedlo ale po lonském vyzkoušení nedám dopustit, je i pro děti :) a voděodolný, sice jsem přijela z dovči jak husa bílá, ale užila jsem si to!!!a malá také. zakladatelko vyzkoušej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek