Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@little-foxi A ten skvělý chlap, o kterém tu píšete, je ten, který vás vyhodil i s 10m dcerou? https://www.emimino.cz/…etem-154759/ ![]()
@maritimka píše:
@little-foxi A ten skvělý chlap, o kterém tu píšete, je ten, který vás vyhodil i s 10m dcerou? https://www.emimino.cz/…etem-154759/
@pepřenka Ne, nejsem sama, máme celou rodinu s partnerem. Nějaké „silné“ řeči tu opravdu nevedu. Nějaký čas jsme žili odděleně, partner se o dceru samozřejmě zajímal plnohodnotně, stejně jako o syna. K tamté diskuzi mohu dodat pouze to, že jsem ji ani neměla zakládat. Byla jsem bohužel ovlivněna situací a hormony, což vedlo k takovému výlevu. Stane se, nikdo není neomylný
V současné době na to hledím naprosto jinak a dočasný rozchod nám jedině prospěl. Ostatně při druhém těhotenství to se mnou bylo opravdu složité dlouhý čas, takže se nedivím, že mu čas od času rupaly nervy. To nakonec všem v mém okolí ![]()
@little-foxi píše:
@pepřenka Ne, nejsem sama, máme celou rodinu s partnerem. Nějaké „silné“ řeči tu opravdu nevedu. Nějaký čas jsme žili odděleně, partner se o dceru samozřejmě zajímal plnohodnotně, stejně jako o syna. K tamté diskuzi mohu dodat pouze to, že jsem ji ani neměla zakládat. Byla jsem bohužel ovlivněna situací a hormony, což vedlo k takovému výlevu. Stane se, nikdo není neomylnýV současné době na to hledím naprosto jinak a dočasný rozchod nám jedině prospěl. Ostatně při druhém těhotenství to se mnou bylo opravdu složité dlouhý čas, takže se nedivím, že mu čas od času rupalynervy. To nakonec všem v mém okolí
No tak chtít po mě chlap abych šla na potrat a ještě mi vykládat, že mě vlastně nechtěl a jsem pro něj přechodná stanice… to bys asi byla divná, kdyby to s tebou nic nedělalo.
No tak hlavně, že vám to už klape ![]()
@little-foxi píše:
@pepřenka Ne, nejsem sama, máme celou rodinu s partnerem. Nějaké „silné“ řeči tu opravdu nevedu. Nějaký čas jsme žili odděleně, partner se o dceru samozřejmě zajímal plnohodnotně, stejně jako o syna. K tamté diskuzi mohu dodat pouze to, že jsem ji ani neměla zakládat. Byla jsem bohužel ovlivněna situací a hormony, což vedlo k takovému výlevu. Stane se, nikdo není neomylnýV současné době na to hledím naprosto jinak a dočasný rozchod nám jedině prospěl. Ostatně při druhém těhotenství to se mnou bylo opravdu složité dlouhý čas, takže se nedivím, že mu čas od času rupaly nervy. To nakonec všem v mém okolí
No v té diskuzi jsi psala, že tě partner prakticky vydírá a snaží se tě donutit k potratu. Takže buď jsi tam kecala a zveličovala, nebo je teda obdivuhodné, že jsi toto dokázala omluvit rozbouřenýma hormonama…
. Končím, jdu diskutovat někam, kde to má smysl ![]()
@little-foxi píše:
@pepřenka Ne, nejsem sama, máme celou rodinu s partnerem. Nějaké „silné“ řeči tu opravdu nevedu. Nějaký čas jsme žili odděleně, partner se o dceru samozřejmě zajímal plnohodnotně, stejně jako o syna. K tamté diskuzi mohu dodat pouze to, že jsem ji ani neměla zakládat. Byla jsem bohužel ovlivněna situací a hormony, což vedlo k takovému výlevu. Stane se, nikdo není neomylnýV současné době na to hledím naprosto jinak a dočasný rozchod nám jedině prospěl. Ostatně při druhém těhotenství to se mnou bylo opravdu složité dlouhý čas, takže se nedivím, že mu čas od času rupaly nervy. To nakonec všem v mém okolí
Si děláš srandu? V jedné diskuzi píšeš, jak tě chlap vyhnal i s dítětem (takže se o to dítě asi hodně zajímal, když ho vyhodil z bytu) a v další píšeš, jak máš úžasného chlapa? Sorry, chtít po mě chlap, abych šla na potrat, tak se od něho dekuju tak rychle, že nestačí ani větu doříct… Se mi zdá, že si tu hraješ na silné řeči, ale doma to máš trochu jinak. I v jiných diskuzích jsem si všimla, že máš extrémní názory, které vedou k hádce, takže tě už tak vážně fakt neberu a měj se ![]()
@maritimka @FloraBolger @pepřenka Rozhodně vám tu nemusím obhajovat ani sebe, ani svého partnera a náš vztah. Jsme oba dost impulzivní povahy a když dojde na hádky, metáme po sobě blesky. Neříkám, že jsme zrovna ukázkoví a jsou věci, kterým bychom se měli vyvarovat, stejně jako dost často oba řekneme něco, co vyjde pouze v afektu a doopravdy si to nemyslíme, nicméně já vím, tady mají všichni ukázková partnerství, všichni se k sobě chovají perfektně a když dojde na přechodné bouře, jsou natolik sofistikované a v rámci slušnosti, že o tom ani nemůže být řeč ![]()
Každý to má doma takové, jak mu vyhovuje a spíše bych si dovolila tvrdit, že velká spousta zde přítomných dělá ramena na internetu a ve skutečnosti to mají úplně jiné. Ale je to každého věc a mě to může být jedno. Jen občas zapomínám, jak jsou tady na emiminu všichni dokonalí a kdokoli se od nich liší názorem či přístupem, je totálně mimo ![]()
Souhlasím ovšem s vámi v tom, že diskutovat tady s vámi nemá smysl
![]()
@little-foxi píše:
@maritimka @FloraBolger @pepřenka Rozhodně vám tu nemusím obhajovat ani sebe, ani svého partnera a náš vztah. Jsme oba dost impulzivní povahy a když dojde na hádky, metáme po sobě blesky. Neříkám, že jsme zrovna ukázkoví a jsou věci, kterým bychom se měli vyvarovat, stejně jako dost často oba řekneme něco, co vyjde pouze v afektu a doopravdy si to nemyslíme, nicméně já vím, tady mají všichni ukázková partnerství, všichni se k sobě chovají perfektně a když dojde na přechodné bouře, jsou natolik sofistikované a v rámci slušnosti, že o tom ani nemůže být řeč
Každý to má doma takové, jak mu vyhovuje a spíše bych si dovolila tvrdit, že velká spousta zde přítomných dělá ramena na internetu a ve skutečnosti to mají úplně jiné. Ale je to každého věc a mě to může být jedno. Jen občas zapomínám, jak jsou tady na emiminu všichni dokonalí a kdokoli se od nich liší názorem či přístupem, je totálně mimo
Souhlasím ovšem s vámi v tom, že diskutovat tady s vámi nemá smysl![]()
Já nic takového nepsala, mě to naopak baví ![]()
Bl*ec nikdy nepřichází vstříc. Vždycky se postaví do cesty. (Josef Poláček) ![]()
@little-foxi obhajovat sebe a nebo svou rodinu nemusíš. Ostatní zde také nejsou dokonalí, ale jen komentuji to, že mít partnera, který mě vyhodí z bytu i s dítětem a pak hlásá něco o tom, jak mu na tom dítěti záleží, tak to není normálně a takového bych chytla a vykopla hooodně rychle ze svého života. To je celé. Nejsem dokonalá, ale v některých věcech mám jasno a člověka, který vyhodí dítě na ulici bych nakopala, protože to není normální…
@maritimka píše:
@little-foxi obhajovat sebe a nebo svou rodinu nemusíš. Ostatní zde také nejsou dokonalí, ale jen komentuji to, že mít partnera, který mě vyhodí z bytu i s dítětem a pak hlásá něco o tom, jak mu na tom dítěti záleží, tak to není normálně a takového bych chytla a vykopla hooodně rychle ze svého života. To je celé. Nejsem dokonalá, ale v některých věcech mám jasno a člověka, který vyhodí dítě na ulici bych nakopala, protože to není normální…
Jj, souhlas, taky bych takového chlapa vyrazila a už vůbec si neumím představit, že bych tohle jeho chování pak omlouvala. Stejně jako pro spoustu lidí není normální a pro @little-foxi je normální zakázat styk otce s dítětem pokud by měla být účastná jeho nová partnerka.
Holt, každý to máme nějak.
@pepřenka jj, proto je svět barevný… Ale některé názory umí překvapit ![]()
Ahojda,
mela bych dotaz, pritel je rozvedenej už pres tri roky.
A soud mu pri rozvodu priklepl alimenty na bejvalou manželku jelikož nemaka a co spolu byly tak nemakala vubec je na socialech.
CHtela bych vedet za bude platit dokud se ta bejvalka nevda nebo dokonce života nebo neni to nejak ohraniceny dobou?
Mate nekdo nejake zkušenosti. dekuju
@Michelle3108 ano, není to ohraničeno žádnou dobou. Prostě dokud ona nebude vydělávat, nebo se znovu nevdá. Řešili jsme, naštěstí u nás soudce dal za pravdu chlapovi - jeho ex schválně pustila dobrou práci… ![]()
@martina.se
nu to je super takže ho bude tahat z penez o konce života ta dokaze jen chapa zadlužit nikdo s ni dlouho nevydrži a bohužel ona makat nepujde, už pres 19 let nemakala a necha se vydržovat statem, mesto za ni plati najem a jeste dostava penize od socialky.Deti spolu nemely