Jak snížit alimenty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.11.13 20:55

Příjem otce 20000 hrubeho

• Citovat
  • Upravit
35438
29.11.13 21:01
@Anonymní píše:

tak to bych řekla, že je dost, na takové té vyšší hranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.11.13 21:10
@Anonymní píše:

tak to plati dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
29.11.13 21:10

Soud počítá 10-15% příjmu, takže si myslím, že je to adekvátní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.11.13 21:20
@maritimka píše:
3tis. dává otec, 3tis. vy, takže roční dítě má k dispozice 6tis. na měsíc.

jj, a otec se o dítě plně postará polovinu času :palec: ideální stav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
29.11.13 22:18
@sagina píše:
jj, a otec se o dítě plně postará polovinu času :palec: ideální stav :mrgreen:

A třeba ano… Tady se řeší alíky a jelikož dotyčný vydělává 20tis. hrubého, jsou 3tis. naprosto adekvátní stav. K tomu se dají minimálně 3tis. od matky dítěte a dá to dohromady výdaje za dítě. A roční dítě má výdaje tak 4tis. (naší je 14m, Sunar, pleny jen Pampers AB, takže vím, o čem píšu :) ). Dokud nepůjde dítě do školky, není důvod navyšovat, až bude ve školce, je na místě platit alespoň ob měsíc školku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.11.13 22:36
@maritimka píše:
K tomu se dají minimálně 3tis. od matky dítěte

no jistě, ale opakuji - za předpokladu, že se otec o dítě stará minimálně stejně dlouhou dobu, jako matka. což u ročního dítěte si vůbec nejsem jistá, jestli to tak zakladatelka má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.11.13 13:25
@Anonymní píše:
Prosím názor. Příjde vám 3000 na roční dítě měsíčně moc? Zdůrazňuju, že jde o dohodu mezi partnery, a ze je dite na UM, takže nás to vyjde dráž. Děkuji za názory.

záleží na více věcech. Ale pokud je na um, je to adekvátní částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
30.11.13 21:27
@sagina píše:
no jistě, ale opakuji - za předpokladu, že se otec o dítě stará minimálně stejně dlouhou dobu, jako matka. což u ročního dítěte si vůbec nejsem jistá, jestli to tak zakladatelka má :nevim:

To člověk neví, zakladatelka se nezmiňuje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55929
1.12.13 17:24
@maritimka píše:
A třeba ano… Tady se řeší alíky a jelikož dotyčný vydělává 20tis. hrubého, jsou 3tis. naprosto adekvátní stav. K tomu se dají minimálně 3tis. od matky dítěte a dá to dohromady výdaje za dítě. A roční dítě má výdaje tak 4tis. (naší je 14m, Sunar, pleny jen Pampers AB, takže vím, o čem píšu :) ). Dokud nepůjde dítě do školky, není důvod navyšovat, až bude ve školce, je na místě platit alespoň ob měsíc školku…

a chapes, ze matka se stara casove a nema davat stejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
1.12.13 18:32
@jkra píše:

hmm, ja myslel, ze starost o dite ja radost :mrgreen: proc ho teda pak mate? :mrgreen: a pri rozvodu snad skoro kazda matka chce to dite do sve pece a casto i otec a kdyz ho dostane matka, tak vlastne vyhrala a naopak by mela platit vic ona za to privilegium :think: Ale jak vzdycky, zenska tvrdi, co se ji zrovna hodi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15814
1.12.13 19:08
@JedenTypan píše:
hmm, ja myslel, ze starost o dite ja radost :mrgreen: proc ho teda pak mate? :mrgreen: a pri rozvodu snad skoro kazda matka chce to dite do sve pece a casto i otec a kdyz ho dostane matka, tak vlastne vyhrala a naopak by mela platit vic ona za to privilegium :think: Ale jak vzdycky, zenska tvrdi, co se ji zrovna hodi. :mrgreen:

ježíš, proč bychom asi tak to dítě při rozvodu měly chtít? jako normálka, ne:

• mám tři děti, tedy jako samoživitelka jsem pro zaměstnavatele nezajímavá, takže mít děti v péči mi dává právo nechodit do práce. konečně, když kvůli dětem nemůžu pracovat, tak se z toho dají vytřískat od exe alimenty nejenom na děti, ale i na mne a to už se vyplatí :palec:
  • pokud se nemusím denně trmácet do práce, tak je to pohoda - haranty vyženu na celý den na hřiště a sama mám spoustu času sedět doma s nožkama nahoře a brousit po netu, k tomu popíjet vínko, prostě pohoda :palec:
  • nejstarší holce je už dvanáct, tu nechat v péči exovi by byl hřích, vždyť ta holka už zvládne uklidit, nakoupit, navařit základní jídla i naházet prádlo do pračky a zapnout ji :palec:
  • no a když už mě to nudí u počítače, tak vezmu alíky od exe a zaskočím si ke kadeřnici, na nehty, do fitka, na solárko… koupit si zimní zájezd do teplých exotických krajin… :palec:

já fakt nechápu, proč máš tak blbej dotaz, jako že proč ty děti do péče chceme… kdo by je nechtěl, že jo :nevim: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55929
1.12.13 19:40
@JedenTypan píše:
hmm, ja myslel, ze starost o dite ja radost :mrgreen: proc ho teda pak mate? :mrgreen: a pri rozvodu snad skoro kazda matka chce to dite do sve pece a casto i otec a kdyz ho dostane matka, tak vlastne vyhrala a naopak by mela platit vic ona za to privilegium :think: Ale jak vzdycky, zenska tvrdi, co se ji zrovna hodi. :mrgreen:

hele, je to radost. ale stihat to s casove narocnou praci, do toho nemoci, to je masakr. a ja rozvod nechtela, jen jsem neumela tolerovat tehotnou milenku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
1.12.13 20:09
@sagina píše:
ježíš, proč bychom asi tak to dítě při rozvodu měly chtít? jako normálka, ne:
  • mám tři děti, tedy jako samoživitelka jsem pro zaměstnavatele nezajímavá, takže mít děti v péči mi dává právo nechodit do práce. konečně, když kvůli dětem nemůžu pracovat, tak se z toho dají vytřískat od exe alimenty nejenom na děti, ale i na mne a to už se vyplatí :palec:
  • pokud se nemusím denně trmácet do práce, tak je to pohoda - haranty vyženu na celý den na hřiště a sama mám spoustu času sedět doma s nožkama nahoře a brousit po netu, k tomu popíjet vínko, prostě pohoda :palec:
  • nejstarší holce je už dvanáct, tu nechat v péči exovi by byl hřích, vždyť ta holka už zvládne uklidit, nakoupit, navařit základní jídla i naházet prádlo do pračky a zapnout ji :palec:
  • no a když už mě to nudí u počítače, tak vezmu alíky od exe a zaskočím si ke kadeřnici, na nehty, do fitka, na solárko… koupit si zimní zájezd do teplých exotických krajin… :palec:
já fakt nechápu, proč máš tak blbej dotaz, jako že proč ty děti do péče chceme… kdo by je nechtěl, že jo :nevim: :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
1.12.13 20:13
@jkra píše:

Takže docela mazec, pokud je ženská na RD a celý rodičák je vlastně jen její, protože ona je s dítětem doma a chlap maká, aby uživil jak sebe, tak dítě, tak domácnost. Tak to myslíš? Pokud se žena stará časově, nedává nic peněžně? No nevím, u nás to tak tedy nefunguje… A když si vezmu, že má chlap časově náročnou práci, tak by v případě rozvodu byl s dcerou vlastně víc, jak teď. I kdyby jí měl na jeden den jednou týdně, tak je to pro ní výhra, protože teď jí za celý týden vídá v součtu méně…Takže bych logicky po něm měla chtít alíky, protože nás s dcerou zanedbává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna