Amniocentéza a biopsie choria ve FN Ostrava Poruba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
26.2.13 15:22

@xCharlie
uffff…je mi moc líto, co všechno sis musela prožít, dočetla jsem to se slzami v očích :,(
Nezbývá než popřát, ať se co nejdříve zadaří a hlavně zdravé miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
26.2.13 19:01

@luccretia Nesmutni… Miminku to nesvědčí, teď je důležité, aby vám to dobře dopadlo, budu ti držet všechny palečky co mám a budu moc ráda, když dáš potom vědět jak jste dopadli. :hug: :hug: :hug:
Moc děkuju za přání, doufám, že ani nám to už moc dlouho trvat nebude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
26.2.13 19:47
@luccretia píše:
Ahoj holky,je tady nějaká, která byla buď na AMC nebo CVS ve fakultce v Porubě?
Mě to čeká zítra ráno a už mám z toho docela nervy :? Zajímaly by mně Vaše zkušenosti s tímto pracovištěm…(v podstatě jsem ani jiné na výběr nedostala).
Předem děkuji za každý příspěvek :kytka:

Byla jsem tam v květnu 2011 na CVS. Personál moc příjemný. Čekala jsem asi 5 minut a doktor co prováděl zákrok.. si za boha nevzpomenu na jméno byl moc hodný. Taky jsem nedostala jinou možnost kam jít. A jelikož mně to při dalším dítku čeká znovu jsem ráda, že to tam bylo takové. Jen po tom odběru mně hrozně „táhlo“ břicho a cestou k autu na parkoviště jsem šla předkloněná jak kripl a rychlostí šneka. Mrzí mně že nám třeba nenabídli vozíček a nebo si někde odpočinout po zákroku. Prostě mně propíchl, sebral co potřeboval a šupej domů.. :?

• Citovat
  • Upravit
3764
28.2.13 07:24

@luccretia Ahojky, tak jak jste dopadli??? Už něco víš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 10:31

Ahoj holky muzu se pridat co se tyce amniocentezy? mam bohate zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
1.3.13 13:10

Ahojky @xCharlie jsem se tady konečně dostala a můžu napsat…
Ta biopsie děs a hrůza, už bych na to asi nešla :( Přesně jak napsala @Wecernice2 zákroku jsem asi 5 minut poležela, sestra mi vzala krev, dala papíry a hybaj domů. U vchodu, kde jsem čekala než pro mě přijede přítel, jsem se skácela k zemi, nikde nikdo :( Takže to byl pro mě docela hnusný zážitek, no díkybohu už to mám za sebou.2 dny jsem prospala, ani nevím jak. Dneska už se cítím konečně dobře.
Sestřička z genetiky mi oznámila, že předběžné výsledky-na ty 3 syndromy-dopadly dobře, žádný se neprokázal! Konečné mi pošlou za 2 týdny, nevím, co dál se tam zkoumá :nevim: Ale už se vůbec bojím z něčeho radovat, ať nás zas nečeká nějaká jobovka :?
Jinak holky všem velké díky, za to, že jste držely palečky, moc si toho cením :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
1.3.13 15:19
@luccretia píše:
Ahojky @xCharlie jsem se tady konečně dostala a můžu napsat…
Ta biopsie děs a hrůza, už bych na to asi nešla :( Přesně jak napsala @Wecernice2 zákroku jsem asi 5 minut poležela, sestra mi vzala krev, dala papíry a hybaj domů. U vchodu, kde jsem čekala než pro mě přijede přítel, jsem se skácela k zemi, nikde nikdo :( Takže to byl pro mě docela hnusný zážitek, no díkybohu už to mám za sebou.2 dny jsem prospala, ani nevím jak. Dneska už se cítím konečně dobře.
Sestřička z genetiky mi oznámila, že předběžné výsledky-na ty 3 syndromy-dopadly dobře, žádný se neprokázal! Konečné mi pošlou za 2 týdny, nevím, co dál se tam zkoumá :nevim: Ale už se vůbec bojím z něčeho radovat, ať nás zas nečeká nějaká jobovka :?
Jinak holky všem velké díky, za to, že jste držely palečky, moc si toho cením :hug: :kytka:

To je mi líto, že to bylo takové :-( Ale moc blahopřeji k dobrým výsledkům. My měli šanci na zdravé miminko jen 25% a podařilo se :)

• Citovat
  • Upravit
3764
2.3.13 09:16

@luccretia ahojky, to mě moc mrzí, že to bylo tak hrozné, já naopak byla ráda, že mě hned pustili, chtěla jsem být odtamtud co nejrychleji venku, takže možná proto moje vzpomínky nejsou až takové drama, myslím, že je i přehlušily ty další a horší… :?
No nic, hlavně, že ti to dopadlo dobře, moooooc gratuluju a mám malou radu…raduj a těš se teď, to špatné, pokud to náhodou příjde, tak můžeš řešit později, prostě se snaž užít si každou chvilku, jsi přece těhotná a čekáš krásné, zdravé miminko. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí