Amoksiklav u 6měsíčního, kdy zabral?

1479
1.1.17 15:24

Amoksiklav´kdy zabral?

Dobrý den, mám temer 6m mimi ted bereme 5den amoksiklav na zanet pruduek.Chci se zeptat kdy vam zabral? Nám stale nic moc pokud nespime tak placeme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
1.1.17 15:25

Zabral mi po druhém prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
1.1.17 15:33

Mel by zabrat po 2-3 dnech maximalne. Ale tak plac muze byt zpusoben i jinymi duvody, pokud je mimco bez teplot, muze ho z atb bolet brisko, muze mit ucpany nos ci jine nepohodli.
Kdy jste byli naposled na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
1.1.17 15:46

@evíček 84 antibiotika zabírají do 48 hodin..pokud nenastane 3. den zlepšení, nezabraly.. Důvody mohou být dva.. bakterie, co způsobila onemocnění je na účinnou látku rezistentní a nijak jí nevadí v množení a růstu, druhá možnost je, že infekce není bakteriální, ale virová a na tu jsou antibiotika zbytečná a neúčinná, jen zbytečně zatěžují játra a ledviny a ničí vlastní střevní mikrofloru nutnou pro správnou funkci imunitního systému. Zítra bych šla k doktorce.. Trvala bych na vyšetření CRP (ukazatel zda jde o virozu nebo bakteriální infekci) a pokud by chtěla doktorka nasazovat antibiotika jiná, tak bych trvala na stěru a kultivaci.. výsledek je za 24 hodin, to už vydržíte, než zase nasadit něco neúčinného.. Hodně štěstí, at je broučkovi brzo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
1.1.17 17:33

@Helileli byly jme jen ve stredu s tim kaslem pak mame dojit ve stredu.No to brisko si myslim ze je fakt pac i dost kadi ale to muze byt orave po ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
1.1.17 17:34

@Hanka253 jako uz nesype kasel pretrvava ale to je asi normalni jen place asi boleni briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
1.1.17 17:36

@evíček 84 tak to bude asi opravdu tim briskem, nevim, jak je to s probiotiky pri brani atb, ale urcite bych neco poridila minimalne po dobrani, aby se strevo zase uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.1.17 17:52
@Maddi-Jane píše:
Chtěla bych se zeptat, beru amoksiklav již 4. den na zánět průdušek, ale stále kašlu, je to normální?

Jestli je to normální, nevím, ale já jsem přestala kašlat zhruba osmý den při braní Amoksiklavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
1.1.17 18:09

@heia tak to jsu zvedava zda to bude i u stepánka tak kez by :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
2.1.17 09:29

@Maddi-Jane
Zkus přírodní jitrocelový sirup, příp. by měl být OK i sirup Stopkašel od Dr. Weisse, ten je z jitrocele a čtyř dalších bylinek, bohužel už jsem vyhodila krabičku s příbalovým letákem, ale myslím, že by měl být OK i v těhotenství, ale to ti když tak potvrdí v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí