Angína x nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1695
16.8.18 11:46

Kdyz uz jste zacly, tak atb stejne nevysazovat a dobrat . Crp stejne casto vychazi nizko kdyz se infekce teprve rozjizdi a pokud pred vyterem jedla muze byt i ster mimo. Jestli ma bile cepy, atb jsou na miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
16.8.18 11:52
@an-na píše:
Teď jsem se ji dívala do krku, má plný mandle čepů. Nechápu jak je možný, že je teda ten výtěr čistej..

Jo, to bývá často, výtěr je úplně k ničemu. Já měla v červnu fakt šílenou anginu - tři výtěry z krku byly úplně čistý - ALE!!!, CRP jsem měla skoro 200!!!!, mandle bílý, obrovský, v noci jsem dokonce musela na pohotovost, protože jsem se ze zateklého krku dusila a tam mi píchli kortikoidy, abych vůbec mohla dýchat. ATB včetně injekcí jsem měla skoro tři týdny, nemohla jsem se toho zbavit. Ale výtěr - byl čistý. Doktor říkal, že to někdy bývá jakoby vevnitř. Jestli má bílé flíčky, tak je to jasná angína a ATB hlavně nevysazuj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.8.18 13:12

:mrgreen: Aspon je videt, ze to nemusi byt zas tak jednoduche diagnostikovat anginu. Trvat na CRP je taky zbytecne, moje dite mělo CRP 8 a byla z toho bakterialni angina jak fik.
Normalne bych ji nechala ATB na 7 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.8.18 17:10

Syn i dcera meli cca pred mesicem aftozni stomatitidy. Cepy, povlak na mandlich, zvetsene uzliny, afty v krku a v puse, strep test negativni. Bez atb. Melo to tedy rychly prubeh. 2 dny horecky.
@aleba ja mivam cepy, kdyz mam oslabene telo. Cepy nejsou duvod k brani atb!

• Citovat
  • Upravit
84
16.8.18 23:11

Ted jsme měli to same. Obě děti i já nakonec atb. Naše doktorka též dovolenou. Zástup řekl jasná angina, ale virová, nezdálo se mi to a šla jsem s nimi ještě na ORL, tam doktor řekl, jasná angina a nasadil atb. Horecka byla jeden večer, jinak 14 dni slabá bolest v krku, aktivita normální, krk zarudly, bílé cepy na mandlích - dost. Crp do 8. Pak se v tom vyznejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí