Ani jeden zub v roce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
1.8.13 13:04

Ani jeden zub v roce

Ahoj. Malý byl rok a ještě nemá ani jeden zub, furt to vypadá jako že jo..asi od 4 měsíců, slintá, furt si rve něco do pusy ale ani náznak že by aspon jeden vylezl.Je tu maminka která má taky mimčo v roce i dýl bezzubý?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
1.8.13 13:06

Ja, a nejsem sama, bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
1.8.13 13:07

Muj synovec mel prvni zub az kolem roku, vydrz:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
1.8.13 13:08

Ano malému narostl první zub dva týdny po prvních narozeninách, bud v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.8.13 13:10

No už si právě myslím, že sme extrém :)i mý kamarádky holka má v 5 měsících 2 zuby a normálně děti co znám kolem těch 7 měsíců..a všichni se hrooozně divěj že v roce nemá zub no.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
1.8.13 13:13

1. zub den před prvními narozkami a v době kdy jiné děti „hubu plnou zubů“, my stále svý 4 jedničky. :mrgreen: Bylo mu 20 měsíců, když se konečně rozrostly i o dvojky.. Já měla první zub ve 14ti měsících, ale je pravda, že jsem byla i nedonošená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.8.13 13:15

Tak zrovna tenhle druh „opožděnosti“ mi u staršího nevadil ani v nejmenším - aspoň jsem nemusela řešit případnou škodlivost večerního a případně nočního mlíka. U mladšího taky nijak napjatě nečekám. V půl roce nemá ani jeden a když mu to ještě aspoň půl roku vydrží, zlobit se nebudu, ještě by mi chtěl okusovat prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.8.13 13:19

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
1.8.13 13:19

Kamarádčin syn také neměl v roce ani jeden :).

• Citovat
  • Upravit
2674
1.8.13 13:24

Betynce vylezl první zub ve třinácti měsících. Ted jí bylo v dubnu šest, kamarádky stejně stará holčička už má dva zoubky vypadlé a Betynce se ještě ani nehýbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
1.8.13 13:25

První synovi narostl ve 14ti měsících, hned po něm dalších 5 a teď dlouho nic a zase jeden. Takže skoro v roce a půl má jen 6 a půl zubu :mrgreen: Dr. říkala, že je to v pohodě a vůbec se tim nemám stresovat-že mu pak aspoň déle vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
1.8.13 13:50

Naše malá měla první zub v 16 mesících. Teď má 18 mesícu a má 9 zubů a další jí rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
1.8.13 13:50

Naše malá měla první zub v 16 mesících. Teď má 18 mesícu a má 9 zubů a další jí rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.8.13 13:51

Ahojky, jsme na tom podobně, náš malej bude mít sice teprve 11 měsíců, ale zuby pořád nikde. Já sama jsem měla první zub až po roce a naše Dr. říkala, že to bude mít zřejmě po mě a zuby bude mít později. Ale taky mě to už znervózňuje, má takový dny, kdy hodně slintá, má průjem, brečí a je protiva, tak už si vždycky říkám, že konečně, ale ono zatím nic :nevim:. No, snad se dočkáme ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
1.8.13 14:04
@helenkka píše:
Ale na to kousání by se hodily, nepřijde ti? Já ji vždycky pozoruju, jak se něo snaží rozžmoulat jazýčkem nebo nahlodat těma předníma, a je mi jí líto. Třeba červený meloun.

On si všechno co potřebuje fakt echt kousat nahrne dopředu :mrgreen: zvládá mistrně i třeba hovězí maso, které by ještě sneslo chvilku vaření :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.