Aniball kolik jsme měly nacvičeno?

Anonymní
29.9.20 10:34

Aniball kolik nacviceno?

Ahoj holky, dostala jsem od své sestry aniball. Vůbec jsem o něm neslyšela, až do dne, kdy jsem ho dostala. Dostala jsem ho teď v sobotu, když jsem byla 37+5 dneska jsem už 38+2 takže moc času na cvičení mi nezbývá.
1 den jsem nacvicila 20 cm
2 den 22
3 den 24
A dneska jsem na 25. Už ale asi více nezvládnu, protože toto je nejspíš moje hranice.
Nacvicily jste některá taky jen 25 a mělo to nějaký účinek?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.9.20 10:41

Nacvicila jsem pro všechny porody 33 a účinek to mělo pěkný, obě děti 4,5 kg bez poranění, nasrihu. Teď jsem jako ty 38+2 a jsem zvědavá, jak to půjde teď, obavy mám…

• Citovat
  • Upravit
14711
29.9.20 10:43

Já ho poprvé zkusila někdy když jsem si ho koupila a zvládla 18 cm, ale to jsem byla ve 33 tt. Teď plánuju uz začít nějak pravidelneji cvicit. V pribalaku píšou, ze těch 25 cm úplně stačí, jiste to tedy k něčemu bude. Zůstaň u toho, občas to zkus a třeba se to hne ještě samo a ani nebudeš vědět, nespechej na sebe a dej si čas. Jde tam podle me stejně hlavně o to zvládnout a umět psychicky zpracovat takový ten nepříjemný tlak na hrázi, abys u porodu byla na to připravená a nějak se u toho nezasekla a “nezavrela se”. Ale o ty centimetry samotné zase podle me už tak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
29.9.20 10:44

Jestli budeš pokračovat, tak dáš v pohodě to týdne 30 😁 taky jsem si každí den říkala, že víc asi těžko a i když se to treba na den nebo dva zastavilo, tak jsem končila na 30. Porod vyvolávaný ve 42+1. Na 1. Zatlačení hlavička, na 2. telicko. Bez poranění, bez šití a bez nastrihu. Tak ať máš hezky porod 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
29.9.20 10:47

Ahoj, to ti to jde pěkně :palec: takhke rychle 25cm to se mi mohlo jen zdát. U první dcery jsem se dostala jen na 24cm a stačilo, ale dcera nebyla žádný obr (2900g). Teď u druhého porodu jsem se hecla, že musim dát víc :lol: nakonec 28cm, ale to už pro mě bylo strašný 8o nesnašela jsem to cvičení. Každopádně mě to i podruhé zachránilo a jsem bez poranění. Druhá dcera měla 3500g a ještě šla na Supermana :palec: takže cvič máš ještě dost času :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
29.9.20 11:22

Já jsem měla balonek už u prvního dítěte před 10 lety. Tehdy Epino, teď Aniball. U prvních dvou jsem měla nacvičeno 28 a 31,5. U prvního byl malý nástřih, u druhého bez poranění. U třetího po 7 letech jsem skončila u 26,5 a cvičila naposledy týden před porodem, a stačilo, bez poranění. Je to luxus. Jde ti to skvěle. U mě byl většinou zásek u 25-26, pak to zase po kouskách šlo. Hodně ti pak pomůže tělo, hormony, a snad i PA správným vedením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 12:11

Moje PA doporucuje nacvicit jen 20cm. Jde spis o to, vedet jak tlacit. Pamatuj, ze pak musis cvicit i po porodu, abys nezustala „vytahana“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.20 13:11
@Anonymní píše:
Moje PA doporucuje nacvicit jen 20cm. Jde spis o to, vedet jak tlacit. Pamatuj, ze pak musis cvicit i po porodu, abys nezustala „vytahana“

Na to jak tlačit jsem už přišla, to si myslím že mi nedělá nějaké problémy. Spíše chci předejít nastřihu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky