Antibiotika a pobyt venku

79
18.5.13 22:50

antibiotika a pobyt venku

Dobrý večer, dcerka 5,5 let je od úterka na antibiotikách (angína a lehký zánět dutin) - od čtvrtka již bez teplot, rýma už jen lehká. Zítra, pokud bude počasí, se chystáme na celý den na zahradu. Prosím o názor - je to vhodné jít ven i když ještě dobírá antibiotika a není tu riziko nějakých vyrážek při pobytu na sluníčku s antibiotiky?
Děkuji za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ema N.
18.5.13 22:54

Na slunicko bych ji s ATB nebrala… ven na chvilku ano, ale na cely den asi ne… ale mozna ostatni maminky napisi neco jineho… :hug:

• Citovat
  • Upravit
14335
18.5.13 22:55

@Ema N. jsem to chtěla napsat doslova.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
18.5.13 22:56

@Peetaa : Myslím, že s antibiotikama by ven jít neměla a už vůbec ne na celý den. Vyrážka asi nehrozí, ale já bych nešla, dokud nebude úplně zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.5.13 22:57

S antibiotika se na sluníčko nemá chodit, my tedy při ATB na slunce nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.5.13 22:58

Děkuji za názory, máme narozeninou oslavu, takže pobyt venku omezíme na minimum, ale na chvíli půjdeme. moc se těší, kor po týdnu, co je doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
18.5.13 22:59

S antibiotiky bych dítě ven nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
18.5.13 23:08

@Peetaa Na sluníčko by neměla vůbec, takže pokud možno ji drž ve stínu a čepice je samozřejmost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
18.5.13 23:16

Na sluníčko v žádném případě - na zahradu ano, ale maximálně na židli pod slunečník, do závětří, s pastelkami nebo knížkou. Jakékoli pobíhání či cokoli podobného ne.

A v žádném případě na celý den - max. na hodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
18.5.13 23:20

Moje dite melo narozeniny vcera, ATB ma od ctvrtka, na slunce ma zakazano chodit, takze kvuli tomu ani nemuze do skolky( neni nemocna, jen ma dr. podezreni na boreliozu - tedy, spis pry ne, ale vyloucit to nemuze). Jsme doma. :zed: Oslava byla nastesti uz minuly vikend, jinak bych ji asi zrusila, ac ji neni vubec nic( jen ma flek na noze po klisteti).

Příspěvek upraven 18.05.13 v 23:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.5.13 23:40

My s atb nikdy ven nechodíme vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.5.13 23:42
@Peetaa píše:
Děkuji za názory, máme narozeninou oslavu, takže pobyt venku omezíme na minimum, ale na chvíli půjdeme. moc se těší, kor po týdnu, co je doma :)

to bych byla ráda kdyby mi na narozeninovou oslavu přišel/pozval mě někdo komu dítě bere antibiotika :zed:
rozhodně ne na sluníčko, a jen v klidu a na chvíli. ne nadarmo se má při antibiotikách dodržovat klidový režim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Faraya
19.5.13 01:39

@paola white jooo, přesně:)

jinak Atb na sluníčko nesmí, dítě má mít klidový režim, už tak je ten organismus vyčerpávaný léky a ty mu ještě ubíráš další energii, riskuješ opakování nemoci a další atb.

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Faraya
19.5.13 01:41

Jo a vyrážka celkem reálně hrozí(podle typu atb)

• Citovat
  • Upravit
2562
19.5.13 01:49

Nesla bych ani nahodou, telo ma dost co bojovat s chemii, zitra ma svitit slunce, jestli je to oslava, deti budou litat. Prijde mi to totalne nezodpovedne, sorry. Nevim, jak moc se deti ci leky zmenily od mych dob, ale ja mam otce doktora a pri predstave nedobranych atb a vejletu decka na oslavu by ho rovnou kleplo i dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí