Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky ja dnes také dostala antb mam zánět v dasni napsala mi Duomox taky mam z toho strach ale lepší asi ty antb než zánět v tele ne?
o mimi mam hrozný strach ale snad to bude v pořádku
měla jste některá ty samé?
Atb jsou rozhodně lepší než zánět. Hlavně jsou atb pro těhotné a kojící, já je měla v těhotenství 3× nic se nestane neboj ![]()
@Sarka334 píše:
Ahoj Holky ja dnes také dostala antb mam zánět v dasni napsala mi Duomox taky mam z toho strach ale lepší asi ty antb než zánět v tele ne?o mimi mam hrozný strach ale snad to bude v pořádku
měla jste některá ty samé?
Ahoj já taky měla v těhotenství antibiotika kvůli zubu, dokonce 2× po sobě
.. a rozhodně je lepší to zaléčit antb než mít rozjetej neléčenej zánět apod..
O mimi se neboj bude v pořádku ![]()
Samozřejmě je lepší brát ATB, než mít zánět v těle… Hlavně klid, bude to dobré. Já brala několikrát ve všech 10 těhotenstvích ATB na zánět močového měchýře (bohužel na to trpím) a děti jsou OK.
Přeju klidné těhotenství.
Měla jsem teď atb 3krat v těhotenství kvůli mocaku. S prvni dcerou vlastně taky. Obe jsou v pořádku, neboj se nic.
@fragola píše:
Samozřejmě je lepší brát ATB, než mít zánět v těle… Hlavně klid, bude to dobré. Já brala několikrát ve všech 10 těhotenstvích ATB na zánět močového měchýře (bohužel na to trpím) a děti jsou OK.
Přeju klidné těhotenství.
Můžu otázku mimo téma,vy jste byla 10× těhotná?
![]()
Vážně? Tak to jste mě uklidnili ja právě z toho měla hrozný strach jsem 26tt tedko a od pondelka se mi zubarka morduje se zubem
a dnes musela nasadit atb udelal se mi tam zánět po vyndani
a miminko cítilo asi se mnou kopal jak blázen
a co se týče injekcí ty jsem dostala taky dvě ty taky nevadí?
@lazzycarrie Ano
A vykat není třeba ![]()
@Sarka334 Ani injekce od bolesti nevadí.
Penicilinova atb v těhotenství nevadí. Oni nějak neprochází k dítěti skrz placentu.
Tak to jsem klidná aspon tedko ted uz jen pretrpet ten zánět a snad bude uz vše v pořádku
Dekuji vam moc ![]()
@veria píše:
Penicilinova atb v těhotenství nevadí. Oni nějak neprochází k dítěti skrz placentu.
Tomu zase úplně nevěřím musí se to nějak dostat k miminku určitě kdyz se tam dostane vsechno… Nevím nejsem doktor ale zas tak dobrý pocit z toho nemam ![]()
@Sarka334 píše:
Tomu zase úplně nevěřím musí se to nějak dostat k miminku určitě kdyz se tam dostane vsechno… Nevím nejsem doktor ale zas tak dobrý pocit z toho nemam
Tady si to přečti, jestli se ti to chce studovat. Placenta to filtruje. Druhá podkapitola.
Ahoj holky,
jsem ve 28 tt. Odzacatku trpim na mykozy, ktery jsem vzdycky prelecila ruznymi globulemi a mastickami..ted za posledni mesic mam uz treti antibiotika. V moci mi porad vychazi ruzny strevni bakterie. Mam uz docela nahnano..nemela jste tu nektera taky bakterie v moci a vic antibiotik v tehu? Melo to nejakej vliv na miminko? Dekuju za odpoved.