Antibiotika v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
13.7.18 22:27

Ahoj Holky ja dnes také dostala antb mam zánět v dasni napsala mi Duomox taky mam z toho strach ale lepší asi ty antb než zánět v tele ne? :( o mimi mam hrozný strach ale snad to bude v pořádku :( měla jste některá ty samé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.18 22:30

Atb jsou rozhodně lepší než zánět. Hlavně jsou atb pro těhotné a kojící, já je měla v těhotenství 3× nic se nestane neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.7.18 22:33
@Sarka334 píše:
Ahoj Holky ja dnes také dostala antb mam zánět v dasni napsala mi Duomox taky mam z toho strach ale lepší asi ty antb než zánět v tele ne? :( o mimi mam hrozný strach ale snad to bude v pořádku :( měla jste některá ty samé?

Ahoj já taky měla v těhotenství antibiotika kvůli zubu, dokonce 2× po sobě ;) .. a rozhodně je lepší to zaléčit antb než mít rozjetej neléčenej zánět apod..
O mimi se neboj bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.7.18 22:34

Samozřejmě je lepší brát ATB, než mít zánět v těle… Hlavně klid, bude to dobré. Já brala několikrát ve všech 10 těhotenstvích ATB na zánět močového měchýře (bohužel na to trpím) a děti jsou OK.
Přeju klidné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
13.7.18 22:36

Měla jsem teď atb 3krat v těhotenství kvůli mocaku. S prvni dcerou vlastně taky. Obe jsou v pořádku, neboj se nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.18 22:39
@fragola píše:
Samozřejmě je lepší brát ATB, než mít zánět v těle… Hlavně klid, bude to dobré. Já brala několikrát ve všech 10 těhotenstvích ATB na zánět močového měchýře (bohužel na to trpím) a děti jsou OK.
Přeju klidné těhotenství.

Můžu otázku mimo téma,vy jste byla 10× těhotná? 8o :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
13.7.18 22:41

Vážně? Tak to jste mě uklidnili ja právě z toho měla hrozný strach jsem 26tt tedko a od pondelka se mi zubarka morduje se zubem :roll: a dnes musela nasadit atb udelal se mi tam zánět po vyndani :( a miminko cítilo asi se mnou kopal jak blázen :D a co se týče injekcí ty jsem dostala taky dvě ty taky nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.7.18 22:44

@lazzycarrie Ano ;) A vykat není třeba 8)

@Sarka334 Ani injekce od bolesti nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
13.7.18 22:45

Penicilinova atb v těhotenství nevadí. Oni nějak neprochází k dítěti skrz placentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
13.7.18 22:46

Tak to jsem klidná aspon tedko ted uz jen pretrpet ten zánět a snad bude uz vše v pořádku :) Dekuji vam moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
13.7.18 22:48
@veria píše:
Penicilinova atb v těhotenství nevadí. Oni nějak neprochází k dítěti skrz placentu.

Tomu zase úplně nevěřím musí se to nějak dostat k miminku určitě kdyz se tam dostane vsechno… Nevím nejsem doktor ale zas tak dobrý pocit z toho nemam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
13.7.18 23:01
@Sarka334
@Sarka334 píše:
Tomu zase úplně nevěřím musí se to nějak dostat k miminku určitě kdyz se tam dostane vsechno… Nevím nejsem doktor ale zas tak dobrý pocit z toho nemam :roll:

Tady si to přečti, jestli se ti to chce studovat. Placenta to filtruje. Druhá podkapitola.

https://www.pediatriepropraxi.cz/…03/02/07.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.19 17:12

Potreti antibiotika za mesic

Ahoj holky,

jsem ve 28 tt. Odzacatku trpim na mykozy, ktery jsem vzdycky prelecila ruznymi globulemi a mastickami..ted za posledni mesic mam uz treti antibiotika. V moci mi porad vychazi ruzny strevni bakterie. Mam uz docela nahnano..nemela jste tu nektera taky bakterie v moci a vic antibiotik v tehu? Melo to nejakej vliv na miminko? Dekuju za odpoved.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky