Antidepresiva propad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
19.9.21 18:11

@Brit123 no tak to je parada, ono si fakt človek rozmysli, co je lepsie :D ja keď som brala 1.krat minulý rok, tak po 2 týždňoch velké zlepšenie a od vtedy super pol roka, potom som vysadila. No a tento rok koniec léta bum, starosti atd :pocitac:, tak si zase fičím, dnes 10.den..vcera super, dneska hrůza, no tak neviem🙉 asi sa to ešte zrovnava, ale celkově zlepšenie je. A mala si i nejakú berlicku na tie začiatky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.9.21 20:07

@maliboo17

Zhruba v polovině května mi začaly ty celodenní úzkosti, které vyply až tak kolem 19:00 večer Asi 5 týdnů jsem kaźdý druhý den brala 0,5 alprazolamu ( něco jako neurol) Vydržela jsem to tak do 13:00 a potom si vzala a dobře mi bylo až do večera

Ale samozřejmě to nebylo řešení nějak jsem pořád doufala, že ty úzkosti zase zmizí až se mi srovná ten žaludek

No a potom jsem to už vzdala a nechala si napsat antidepresiva a ony naštěstí zabraly do 14 dnů a to byla pro moje tělo fakt neskutečná úleva už žádné nesnesitelne napetí

Ted když jsem měla ty propady jsem si vzala alprazolam pokaždé jenom jeden den protože už mi bylo blbě většinou tak jenom do 14/15:00 a pak se to postupně zlepšovalo

No já počítám, že na nich pár let budu, protože to bylo fakt strašný

Neboj za chvilku ti bude zase dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.9.21 07:28

@Brit123 ani ja sa už nebudem branit AD, kľudne dlhodobo :palec: inak ďakujem za odpoved :D. A ráno si úplně v pohodě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.9.21 09:21

Až na ty dva propady jsem úplně v pohodě Až už mi to přijde hrozně vzdálené, jak mi bylo blbě

Ale od toho jsou asi ty propady, aby mi to připomněly

Držím moc palce, ať ti začnou fungovat co nejdříve

Klidně mi piš, mně pomáhalo moci si o tom promluvit “ napsat” s někým, kdo ví o co jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.9.21 09:29

@Brit123 ďakujem Ti, si moc hodna :hug: já som už za tých 10 dní prečítala všetky diskusie a hľadala niečo, čo človeka povzbudi :dance: minulý rok keď sa mi to 1.krat stalo, tak od vtedy som rok a pol fungovala bez problémů, ani som si na to nespomenula :) tak snáď sa to tiež zrovna, viem, že to ide, dá sa to zvládnuť, nemusi to byt na celý život, musíme verit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí