Antidepresiva Zoloft - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
1.3.23 06:56

Lék mi byl předepsán po rozvodu na celkové vyčerpání organismu a problém s imunitou. Dávám se do kupy zcela rozhozená zdravotně po Zoloftu, absolutně mi nesednul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.23 17:27

Krásný den,
dlouhodobě, již cca 5 let používám Zoloft a můj život se zlepšil a našla jsem povolání, které mě baví. Momentálně jsem po dokončení školy začala na začátku září pracovat v nové práci. Práce mě baví, ale cítím, že ji momentálně nezvládám. Moc ráda bych ji dělala, ale dneska jsem přes úzkostné stavy nebyla schopna do práce jít.
Máte někdo podobnou zkušenost, jak jste ji překonali?

• Citovat
  • Upravit
2387
1.11.23 17:51
@Anonymní píše:
Krásný den,
dlouhodobě, již cca 5 let používám Zoloft a můj život se zlepšil a našla jsem povolání, které mě baví. Momentálně jsem po dokončení školy začala na začátku září pracovat v nové práci. Práce mě baví, ale cítím, že ji momentálně nezvládám. Moc ráda bych ji dělala, ale dneska jsem přes úzkostné stavy nebyla schopna do práce jít.
Máte někdo podobnou zkušenost, jak jste ji překonali?

Jak jste vyresil absenci v práci? Máte neschopenku?
Zajděte si k doktorce a poraďte se. Zoloft se navyšuje až na 200mg. Kolik berete?
Pravděpodobně Vám chybí terapie a pouze léky nestačí. Máte zavedenou terapii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.23 17:57

@jejjej dneska jsem měla dovolenou a uvidím, jak to půjde dál. Doktorce určitě zavolám. Ze začátku jsem brala i 1 a půl tablety. Momentálně přes 3 roky už beru jen jednu, tj. 50 mg. Terapii momentálně nemám, ale sháním.
Právě, že jsem si myslela, že už je to lepší, ale teď se začátkem pracovního procesu, se mi začali po letech úzkostné stavy.

• Citovat
  • Upravit
2387
1.11.23 18:25
@Anonymní píše:
@jejjej dneska jsem měla dovolenou a uvidím, jak to půjde dál. Doktorce určitě zavolám. Ze začátku jsem brala i 1 a půl tablety. Momentálně přes 3 roky už beru jen jednu, tj. 50 mg. Terapii momentálně nemám, ale sháním.
Právě, že jsem si myslela, že už je to lepší, ale teď se začátkem pracovního procesu, se mi začali po letech úzkostné stavy.

Je možné že paní doktorka ten zoloft navýší, něco jiného přidá.

Některé zdravotní pojišťovny maji zavedený bonus na terapii…VZP 5000kc na 10 sezení s terapeutem, který se do této akce zapojil.
Online/osobně. Skoro všechny pojišťovny něco mají. Peníze se vyplácí zpětně.

Psychologové na pojišťovnu (zadarmo) mají dost plno a take jsou omezení v častější terapii z důvodu uhrad od pojišťovny.

Když si budete platit sama, drahé :nevim:

Na uzkosti se nekdy jezdí do lázní na neschopenku přes doporučení od psychiatra na 3 týdny (a jeden týden navíc prodloužení na vlastní zadost). Na výběr Jeseník, Karlova Studánka, Dolní Lipová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.11.23 05:55
@Anonymní píše:
Dobry den, mate nekdo prosím zkušenost se Zoloftem. Trpim strasnyma uzkostma, snažila jsem se ti zvládnout nějak sama ale uz mi ti moc ovlivňuje život. Nebo máte někdo nějakou zázračnou radu jak to zvládnout bez léků? Pry jsou na dlouhodobý užívání

Ano, mám zkušenost a jsou super, moc mi pomohly na úzkosti a to nemám žádnou závratnou dávku.:) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.24 13:44

Zdravím chtěla bych se zeptat jestli jste někdo přibral po zoloftu. Když jsem jej nebrala tak jsem měla 50 kilo a teď jdu s váhou nahoru což mi na mých depresích nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.12.24 16:38

Beru zoloft pět týdnů na deprese OCD a vtíravé myšlenky zatím bez zlepšení má s tím někdo prosím zkušenosti zda lék zabere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9257
12.12.24 18:22
@Samicek121 píše: Více

Ahoj, brala jsem ho ze stejných důvodů, 300 mg denně a nezabral mi. Ale 5 týdnů ještě není doba, kdy bych dělala úplné závěry, ale poraď se s psychiatrem. Já Zoloft brala snad cca rok. Držím palce, ať je lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.24 15:24

Zoloft

@Samicek121 Ahoj, beru Zoloft už delší dobu a musím říct, že mi pomohl, ale chce to čas. Rozdíl není vidět hned, u mě to trvalo několik měsíců, než se dostavilo zlepšení. Je důležité používat pouze kvalitní Zoloft pro dosažení nejlepších výsledků. Proto se vždy spoléhám na ověřené lékárny, abych měla jistotu ohledně kvality. Pokud byste potřebovali, já objednávám Zoloft zde: fast-supply24.com/buy-zoloft-cz.html.

Samozřejmě je to individuální, každé tělo reaguje jinak, ale dej tomu ještě šanci. Držím palce! :srdce:

Příspěvek upraven 23.12.24 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.12.24 16:17

A kolik mg ho bereš já brala 25,pak 50 a teď 100mg. Jinak jsem brala Magrilan po něm mi bylo ještě hůř pak Brintelix ten neměl na mě žádný účinek tak mi byl předepsán Anafranil také nic moc a Fevarin a když ani ten ne tak Zoloft a to už si zoufám jestli zabere.Jsem už z toho unavená a moc bych si přála aby zabral a všechny ty chmury a ošklivé myšlenky odeznění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.12.24 17:11

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jste měl někdo vtíravé myšlenky a jestli to někdy vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.25 12:41

Přírodní antidepresiva - restilen.cz roky používaný přírodní prostředek, funguje.

Příspěvek upraven 17.01.25 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.1.25 12:56

Děkuji za příspěvek ale já už beru léky 20 měsíců teď beru 2 měsíce zoloft 100mg a zdá se to být trošku lepší tak uvidím. Jenom mě zajímá jestli ty vtíravé myšlenky odeznění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.1.25 13:59

Chtěla jsem se ještě zeptat jaké váš známý bere léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.