Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jsem smutná z toho že mi léky nezabírají bral jsem magrilan, brintelix, anafranil, fevarin a nic mi nepomohlo zbavit se velkých úzkostí a ošklivých vtíravých myšlenek. Teď beru dva měsíce zoloft 100 mg. Zdá se mi že už nemám tolik sklíčenou náladu ale úzkost a vtíravé myšlenky stále přetrvávají. Přestala jsem si dělat naděje že se někdy uzdravím už má nemoc trvá 20 měsíců a to člověku klesá naděje na uzdravení i když bych si to moc přála.
@Samicek121 a měla jsi Agrofan, Olywexu, Venlafexin, Velaxin? Ty na úzkosti zabírají prý nejvíc a jsou to velice moderní ad
Děkuji za příspěvek ale já beru antidepresiva ze skupiny SSRI. Potřebovala bych radu jak se zbavit špatnýchmyšlenek a hlavně velké úzkosti už to mám dlouho a nemůžu se toho zbavit. Chtěla bych být zase veselá mít radost i z maličkostí a těšit se ze života.
Beru Zoloft, Medorisper a stále ty vtíravý myšlenky mám už to trvá tři roky a nemůžu se toho zbavit. Paní doktorka říkala že už vyzkoušela všechno a že už mi nemá co dát tak musím trpět. Je to nesnesitelný nevím co mám dělat
Chtěla bych se zase smát s dětma si hrát také si poplakat ale nejde to nemám žádné city a nevím proč
Ahojky, mně Zoloft na úzkosti vůbec nezabral. Byly to první antidepresiva, co mi předepsal lékař a za mě na úzkosti teda ne. Mně pomohla až Olwexya. Držím palce. ![]()
@Gabriela2033 píše: Více
Ahojky! Držím ti palce, ať se to co nejdřív srovná a najdeš kombinaci, která ti fakt sedne. Každý na to reaguje jinak, bohužel. U mě to bylo naopak – Zoloft z této ověřené lékárny 👉 carecargo.net , mi zabral fakt dobře. Na úzkosti i vnitřní neklid mi hodně pomohl, postupně jsem byla klidnější, líp jsem spala a přestaly ty neustálé stresové myšlenky. Začátek byl trochu pomalejší (pár týdnů), ale pak se to hezky zlomilo a drží mě to doteď.
Hlavně nevzdávej hledání, někdy je to prostě o správném léku pro konkrétní tělo. Drž se 🍀 💖
Příspěvek upraven 06.02.26 v 17:46
Ale mě už paní doktorka vyměnila spoustu antidepresiv a zatím mi žádná nepomohla. Mám vtíravé myšlenky kterých se nemůžu zbavit tak nevím co mám dělat. Tolik bych si přála ty myšlenky nemít.
@Gabriela2033 píše: Více
Něco podobného jsem měl i já..
,Zoloft nezabíral, až nyní Pragiola a Brintellix ![]()