Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, měla bych dotaz .. Mám na vyzkoušení antikoncepci Diane 35 , do ted jsem brala Chloe a mám trochu obavy z toho co se tu dočítám. Nemám velké problémy s pletí ale na druhou stranu ji nemám úplně čistou a bojim se ,že po užívání téhle HA by se mi mohla opět zhoršit a navíc mít kila nahoře ?? !! Našla jsem jeden jediný pozitivní názor .. ![]()
Já brala Chloe a nic se nedělo zvláštního, předtím jsem měla Diane35, chtěla jsem něco levnějšího, přišla mi ale jina kstejná, pleť super a kila pořád nastejno..
nNo já jsem s chloe spokojená ale rozhodila jsem si cykly a gynekolog mi nabídl zkusit nové a nebo vysadit .. tak to chci zkusit ale nechci být kulička a nebo znova s pubertálním obličejem … ![]()
Tak to neporadim, ale určo pokud máš problém s pletí, tak jsou tyhle HA fakt dobrý, když začneš brát jiný, asi se ti nejspíš znova objeví,..já jak chloe vysadila, tak jsem se hned mírně opupínkovala a teď v těhu..ani nemluvim ![]()
Aha , no tak uvidíme ,když to bude špatný tak se vrátím na chloe .. Diane je dražší ?
![]()
No já když ji tenkrát brala, tak stála tři plata kolem 500,–.. ![]()
8 let zpátky ?
tak to mě asi trefí až pro ní půjdu . Každopádně děkuji za odpovědi , uvidíme jestli ze mě bude kulička nebo to bude furt stejné … (doufám že to zůstane tak jak je
)
No v 15ti..třeba je levnější, tenkrát to byl děsnej hit
Nemáš zač ![]()
jj tak v téhle době cca jako ty jsem jí brala taky. Stála kolem 500,–
, ale platila mi jí máma
žádné jiné nežádoucí účinky jako váha nebo zhoršení pleti nebylo. Brala jsem jí cca 3 roky a pak operace a nemám vejcovody takže jí už nepotřebuju. Operace byla po úraze do břicha né po antikoncepci ![]()
Hehe, taky mí jí tou dobou platila máma..když jsem si ji začala platit sama, tak jsem přešla na levnější Chloe
![]()
Ahoj, Diane jsem brala asi 12 let a spokojenost! Pleť se zlepšila, chlupy přestaly růst
), váha stejná. Nedávno jsem ji vyměnila ale za HA zn. Minerva, gynekoložka říkala, že je to to stejný a je levnější. A taky jsem spokojená.
za angličtinu buďte ráda, já to měla ani nevím jakým jazykem
ptala jsem se v lékárně, vše ok, jen popis jinej.. prý o tom sami nevěděli.. vzala jsem lihovku a přepsala si česky