Antikoncepce Diane 35

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TAPTINKA
11.4.11 22:38
janaškrlová píše:
ahoj i já beru HE diane 35 přes bazar jsem si koupila od jedné paní dvě plata tablety jsou stejné tedy vypadají stejně jen platička jsou popsaná anglicky tak mám strach zda je mám užívat,nemáte s tím někdo zkušenost? paní mi psala že je zakoupila v lékárně v praze,,,díky za odpovědi :-)

za angličtinu buďte ráda, já to měla ani nevím jakým jazykem :lol: ptala jsem se v lékárně, vše ok, jen popis jinej.. prý o tom sami nevěděli.. vzala jsem lihovku a přepsala si česky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rominkk_a
21.7.11 20:33

Ahoj, měla bych dotaz .. Mám na vyzkoušení antikoncepci Diane 35 , do ted jsem brala Chloe a mám trochu obavy z toho co se tu dočítám. Nemám velké problémy s pletí ale na druhou stranu ji nemám úplně čistou a bojim se ,že po užívání téhle HA by se mi mohla opět zhoršit a navíc mít kila nahoře ?? !! Našla jsem jeden jediný pozitivní názor .. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41882
21.7.11 20:41

Já brala Chloe a nic se nedělo zvláštního, předtím jsem měla Diane35, chtěla jsem něco levnějšího, přišla mi ale jina kstejná, pleť super a kila pořád nastejno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rominkk_a
21.7.11 20:52

nNo já jsem s chloe spokojená ale rozhodila jsem si cykly a gynekolog mi nabídl zkusit nové a nebo vysadit .. tak to chci zkusit ale nechci být kulička a nebo znova s pubertálním obličejem … :-?

• Citovat
  • Upravit
41882
21.7.11 20:54

Tak to neporadim, ale určo pokud máš problém s pletí, tak jsou tyhle HA fakt dobrý, když začneš brát jiný, asi se ti nejspíš znova objeví,..já jak chloe vysadila, tak jsem se hned mírně opupínkovala a teď v těhu..ani nemluvim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rominkk_a
21.7.11 20:55

A co se týče té váhy ?

• Citovat
  • Upravit
41882
21.7.11 20:57

Tak to nevim.. :nevim: to jsem nestihla zjistit.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rominkk_a
21.7.11 20:59

Aha , no tak uvidíme ,když to bude špatný tak se vrátím na chloe .. Diane je dražší ?
 8-o

• Citovat
  • Upravit
41882
21.7.11 21:00

No já když ji tenkrát brala, tak stála tři plata kolem 500,–.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.7.11 21:01

Cca 8 let zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rominkk_a
21.7.11 21:04

8 let zpátky ? :lol: tak to mě asi trefí až pro ní půjdu . Každopádně děkuji za odpovědi , uvidíme jestli ze mě bude kulička nebo to bude furt stejné … (doufám že to zůstane tak jak je :-) )

• Citovat
  • Upravit
41882
21.7.11 21:05

No v 15ti..třeba je levnější, tenkrát to byl děsnej hit :lol: Nemáš zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.7.11 22:00

jj tak v téhle době cca jako ty jsem jí brala taky. Stála kolem 500,– 8-o , ale platila mi jí máma :oops: žádné jiné nežádoucí účinky jako váha nebo zhoršení pleti nebylo. Brala jsem jí cca 3 roky a pak operace a nemám vejcovody takže jí už nepotřebuju. Operace byla po úraze do břicha né po antikoncepci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.7.11 22:01

Hehe, taky mí jí tou dobou platila máma..když jsem si ji začala platit sama, tak jsem přešla na levnější Chloe :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bez registrace
23.7.11 10:05

Diane/Minerva

Ahoj, Diane jsem brala asi 12 let a spokojenost! Pleť se zlepšila, chlupy přestaly růst :o), váha stejná. Nedávno jsem ji vyměnila ale za HA zn. Minerva, gynekoložka říkala, že je to to stejný a je levnější. A taky jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1