Antikoncepce Diane 35

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
26.7.11 21:52

Ahoj, je mi 18 a beru diane 35 už 13měsíců. Ze svých 47kil jsem nic nepřibrala, jen ta celulitida se objevila.(i když sportuji) Což je nepříjemné, ale dá se masážemi a olejíčky zastavit..Problémy s pletí jsem nějak extra neměla, jen když jsem ji začala brát, začala mě dost bolet hlava. Po roce už je vše oká, nepřibírám, pleť je mnohem lepší, i když ne jako dětská tvářička, ale to je asi můj úděl… Podle mě jsou účinky antkoncepce individuální.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janaškrlová
26.7.11 22:26

Dobrý den,také beru HA diane 35…
po druhém porodu nemám ale chut na sex doktor mi předepsal druhou ha a to diane 35 ale chut na sex se nezměnila,tedka jsem na měsíc ha vysadila abych zkusila zda to neni antikoncepcí,a chtěly bych zase začít ha brát tak se chci zeptat zda nevíte jestli musim počkat na první dny měsičku nebo zda mužu ha začít brát už ted,,, chystám se k doktorovy ale tedka není čas,máme dvě děti jedna je autista takže bohužel toho času neni tolik… musim tak abych měla hlídání atd… ale bez ochrany být nechci,,,děkuji za rady,,,pomužete mi tím

• Citovat
  • Upravit
2
3.8.11 22:54

Ahoj, já beru Diane-35 necelé 2 roky, antikoncepci jsem dostala přímo kvůli pleti, protože jsem z akné měla i jizvičky. Diane mi hodně pomohla, pleť mám čistou, občas se mi objeví malý pupínek, většinou na bradě =) Ale žádné uhry jsem s diane nikdy neměla. Na pleť mohu jen doporučit. Na váze jsem přibrala za tu dobu co beru diane kolem 3 kil, za které si můžu ale sama ;)
Moje kamarádka také bere diane kvůli pleti, a jí diane pleť úplně vyčistila a to předtím měla hodně akné a uhry ;) Takže na pleť určitě doporučuju :dance:
Jinak cena je kolem 560 kč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.10.11 19:45

Menší otázka

Já nemám žádné zkušenosti s touto antikoncepcí, a proto se chci zeptat, jestli je to stejné jako u ostatních antikoncepcí… Ty účinky jsou při sexu stejný? Nebo je tu jinak? Prosím o jakoukoliv odpověk…Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.10.11 19:55
Kikuškaa píše:
Já nemám žádné zkušenosti s touto antikoncepcí, a proto se chci zeptat, jestli je to stejné jako u ostatních antikoncepcí… Ty účinky jsou při sexu stejný? Nebo je tu jinak? Prosím o jakoukoliv odpověk…Děkuji

Ja brala jen Diane od 15ti a v sexu jsem problem nemela, ani jsem nepribirala a navic jsem mela krasnou plet, jedine co na moji plet zabira, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
3.10.11 21:02

Diane mi nepomohla, jeanine jsem brala před těhu, ta mi vyhovovala :palec: ale pleť se mi o 100 procent zlepšila v těhu a i teď po porodu se mi objevil pupínek snad jen jeden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
3.10.11 22:33

tak jsem ji v asi v 17 si napsala kvůli pleti, měla jsem šílené problémys akné, a ona fakt mi pomohla. ted jsem ji začla brát znova po porodu, ale zatím po prvním měsíci nic. Ale vím že to trvá dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.10.11 08:07

Diana 35

AHoj holky, mně řekla doktorka že Diana je dost velké svinstvo a že už se dneska skoro nedává. že je to zastaralý vysocehormonální přípravek.Tak se radši poptejte…
Ale mně na pleť hodně pomáhala, mám hodně testosteronu a jiná anntiko mi nepomohla nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.10.11 10:14
Weru píše:
Kikuškaa píše:
Ja brala jen Diane od 15ti a v sexu jsem problem nemela, ani jsem nepribirala a navic jsem mela krasnou plet, jedine co na moji plet zabira, bohuzel.

Děkuju za informaci… :wink: moc díky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.10.11 20:43

Já jsem Diane kdysi brala, i když jsem s pletí tolik problémy neměla a když jsem ji pak vysadila (několik let jsem nebrala nic), tak problémy začaly :evil: Gyndařka mi říkala, že to neslyší poprvé :nevim:
Teď beru Yaz, tak snad to nebude to stejné :roll:
Kila jsem po Diane nenabrala, teď s Yaz jsem jich pár zhubla :palec: (i když to asi zase naberu zpět :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikla66
8.11.11 20:41

zkušenost s diane

Ahojky, diane beru už asi rok a půl. Na pleť mi zabrala báječně, ale zato jsem nabrala hroznou řádku kil a prsa se mi zvětšily o dvě čísla.. Chci zkusit nějakou jinou antikoncepci, po které se tak nepřibírá.. poradil by mi někdo? děkuji;)

• Citovat
  • Upravit
Lola05
16.11.11 16:11

Ahoj chtěla bych se zeptat, po jaké době u vás Diane 35 zabrala na pleť..?mě to právě doktorka předepsala kvůli pleti a prášky už beru měsíc(teď jsem začala brát druhé platíčko)a pleť se mi nezlepšila, ale spíš mi naopak přijde, že se zhoršila.. :-( tak se chci zeptat, jestli jste to měli taky tak, nebo po jaké době vám to na pleť pomohlo.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3
13.1.12 17:41

Ahojki, chtěla bych se zeptat, já beru taky diane 35 teďkom první tři měsíce, pleť se mi pomalu zlepšuje s tím jsem moc spokojená. Koukala jsem na jiné fora a některé příspěvky byly dost drsné. Nevím, ale poslední ty dva měsíce co ji beru mám velké nutí v prsou a často mně bolí hlava, tak uvažuju že se domluvím s dr a vyměním ji, ale někdo tady psal že tento problém časem přejde tak už nevím, mohl by mi prosím někdo poradit? Díky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.1.12 17:42

Ahoj , já jej zatím beru 3 měsíce azačalo se to lepšit až teďkom , ze začátku se mi to taky zhoršilo ale ted už je to čím dál tím lepší, tak snad ti taky pomůže! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klára222
7.2.12 21:04

Diane 35

Co se týče pleti, mám zkušenosti vynikající mohu doporučit, ale co se týká váhy tak jsem během 3 měsíců přibrala 8 kilo, životosprávu jsem za celou dobu měla stále stejnou, tak se přikláním k tomu, že velký podíl na mé váze měla právě antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1