Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz ohledně antikoncepce regisha.
Minulý rok jsem jí brala asi třičtvrtě roku. Nedělala mi žádný problém, nic.
Pak jsem jí vysadila a znovu jí beru teď to bude měsíc. Po měsíci užívání se mi udělaly na nohách červené pupínky ale nikde jinde je nemám(jdu na kožní) jen se chci zeptat jestli to může být z toho. Moc mi tahle HA vyhovuje nechci přecházet na jinou
Tak se ptám o nějaké rady prosím. Předem děkuji
Holky, kdybyste někdo měl zájem, zbyla mi dvě platíčka(100,–/kus). Pište klidně do zpráv. ![]()
Mam antikoncepci regisha koupenou 10.6.2016 kompletní baleni chybí jen jedna pilulka vysadila jsem a ted dávám dal za 260kč puv.cena 445kč
@irca11 Musím říct, že mi zatím vyhovuje ze všech nejvíc. Musela jsem měnit antikoncepci už 3×, protože mi dělali takový bordel s hormony a regisha mi vyhovuje, je teda pravda, že jak obsahuje méně látek tak trochu špiním nebo lehce krvácím i pár dní než dobírám. Musím říct, že já nepřibrala ani kilo, ale to je asi individuální.
Mám celé balení Regishy, kde chybí pouze dva prášky. Kvůli zdravotním problémům nemůžu užívat, kdyby měl někdo zájem…
Ahoj, ja brala Regishu. A za me nejlepší prášky. Nebylo mi po nich blbě a už vůbec se mi nezměnil menstruační cyklus ![]()