Antikoncepce vs. antibiotika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JO2
15
25.3.13 11:38

Při užívání ATB je snížená citlivost na HA.Je lepší se chránit ještě jinak. Kamarádka takto nechtěně otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.13 12:44

Díky holky,
počkám ještě, třeba MS dorazí a když ne tak se taky nic nestane, věk i domácí zázemí na dítě mám a s přítelem jsme se bavili že by jsme se pokoušeli až na konci roku, tak by to přišlo o chvilku dříve :),nechtěla jsem vás tímto dotazem nijak pohoršit, jako že bych do toho „spadla“ a vyšilovala a co tět, to určitě né :). Jen z mé nezkušenosti, jsem se tahle hloupě zeptala.

• Citovat
  • Upravit
12743
25.3.13 12:57

Tak to je dobře pokud k tomu máš takový přístup :palec: holt si miminko někdy vybere na svůj příchod jinou dobu než rodiče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs
22
30.5.13 08:54

atb a atina

Ahojik holky :) chtěla jsem se zeptat beru dva roky stodette a ted od pondělí beru atb Duomox 1000(v příb. letáku píšou o tom, že může ovlivňovat učinky antikoncepce) atinu beru v 19:00 a atb beru ve 20:00. S přítelem spíme normálně bez ochrany(stejně plánujeme po svatbě(12.7.2013) mimi, takže by nám nevadilo kdyby mělo přijít teď :) ) a atinu budu brát poslední prášek tuhle sobotu. Je možné, že se zadaří? a test tedy až po těch 14ti dních jo? dřív se to zjistit nedá? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.17 08:19

Nika

Ahojky chtěla jsem se zeptat máte nikdo zkušenosti po delší době jsem začala brát antikoncepci KATYA poslední prášek jsem brala 7.6 a 9.6 přišla menzes 11.6 se to nějak zvrtlo ;) a byl nechraneni sex a od 12.6 mi nasadili antibiotika Amoksiklav 625mg po osmi hodinách HA bych měla začít brát 15.6 a antibiotika mám ještě 18prášku mají na sebe nějaký vliv kuli případnému otěhotněni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 08:20

Nika

Ahojky chtěla jsem se zeptat máte nikdo zkušenosti po delší době jsem začala brát antikoncepci KATYA poslední prášek jsem brala 7.6 a 9.6 přišla menzes 11.6 se to nějak zvrtlo ;) a byl nechraneni sex a od 12.6 mi nasadili antibiotika Amoksiklav 625mg po osmi hodinách HA bych měla začít brát 15.6 a antibiotika mám ještě 18prášku mají na sebe nějaký vliv kuli případnému otěhotněni?

• Citovat
  • Upravit
25
10.6.18 19:25

Obnovuji dotaz

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, brala jsem antibiotika Klacid a do toho normálně antikoncepci Maitalon. Bylo mi řečeno, že Klacid může snížit funkčnost antikoncepce. Mezitím jsem měla skoro každý den nechráněný styk a už asi týden mi je nevolno, jsem strašně unavená, všechno mi zapáchá. Nemám to ale spíš vsugerované? Že by byli těhotenské příznaky takhle brzy? Menses bych měla dostat za cca 10 dní. Máte některá nějakou zkušenost či radu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.6.18 20:15
@Yvone123 píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, brala jsem antibiotika Klacid a do toho normálně antikoncepci Maitalon. Bylo mi řečeno, že Klacid může snížit funkčnost antikoncepce. Mezitím jsem měla skoro každý den nechráněný styk a už asi týden mi je nevolno, jsem strašně unavená, všechno mi zapáchá. Nemám to ale spíš vsugerované? Že by byli těhotenské příznaky takhle brzy? Menses bych měla dostat za cca 10 dní. Máte některá nějakou zkušenost či radu? Děkuji

Urcite si to vsugerovavas. Nicmene pokud jsi mela nechraneny sex - tehotna byt muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.19 11:24

Antikoncepce a antibiotika

Ahoj. Včera(14.7.) Jsem měla s přítelem nechráněný sex, ale beru pravidelně Ha. Mám teď podezření, že mám zánět močáku, ale k doktoru se mi nechce, protože by mi předepsal ATB, která může snížit účinnek Ha. Prý se spermie v těle udrží až 5 dní, tak nevím, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí