Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Drive jsem na KT chodila, ne tedy do mobilu na apku, ale do pocitače. Byl tam bazalni metabolismus, byla tam cifra pro zhubnuti. uvedomuju si, ze tam byl uveden jakysi rozdil mezi dvema ciframa, proste bylo napsano cislo minus cislo rovna se cislo.
Ted tam neni nic, jen 1 cislo, u ktereho se mi dopocitava do „zeleneho kruhu,“kolik mi zbyva do denniho prijmu anebo ze uz jsem naopak presvihla nad a ukazuji se tam i procenta, kolik zbyva do anebo o kolik procent presvihnuto pres.
Dotaz zni:je to ono cislo, jehoz hodnotu, kdyz budu plnit, budu hubnout? Co se stane, kdyz budu urcitou hodnotu pod timto cislem anebo naopak nad nim?
Dekuji ![]()
Když budeš pod tak budes hladovět a tělo si začne ukládat na horší časy. Když budeš nad tak ti váha bude buď stát a nebo budeš přibírat.
Samozřejmě když to bude občas tak se nic nestane. Ale ideální je dodržovat zelená kolečka.
Když budeš mít pod tak nemáš dostatečný příjem živin, proto ti to tam ukazuje.. já naopak začala hubnout, unava, protože méně jim ( není to cíleně) tak jsem si KT stáhla a za týden co to sleduji nemam ani jeden den dostatečný příjem bílkovin, vlákniny, pouze mám hodně sacharidů. ![]()