Aqualand Moravia

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
5.8.13 22:14
@Mukula píše:
Kruhy jsou tam opravdu zakázané a ani jsem nikoho z kruhem neviděl, ale ono je to logické… vemte si, že by se v tom bazénu sešlo 20 děcek z kruhem.. No to by se z toho ostatní lidi zbláznili.. To prostě nejde.. Takže buď motýlky nebo brouzdaliště.. Podle mě stejně děcko co neumí aspoň trochu plavat nemá do bazénu kde nedosáhne co lézt…

Není to logické, děti sami v brouzdališti nemůžou být, takže by pak byli chudáci jejich rodiče, prosedět den na kraji brouzdaliště.
Ne každý kruh je obří, většinou v nich děti plavou mnohem klidněji než jen s rukávky.
My třeba máme plavecký pás, což obepíná tělo dítěte a nikoho neomezuje.
http://www.pomuckynaplavani.cz/…na-zluta.jpg Ovšem považuje se to taky za kruh. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
5.8.13 22:30

@Nelisa Přesně z toho mám obavy, abychom nebyli odsouzeni sedět jen na kraji brouzdaliště, kde to nebude bavit ani dítě ani nás, to pak opravdu nemá cenu nikam jezdit. Chtěla jsem to zítra zkusit, ale popravdě už mě nadšení opustilo.
A ten plavecký pás vypadá moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.8.13 23:52

@Sonix No já se taky těšila, ale rozhodla jsem se nejet. Aspoň zatím, dokud nebudu mít v některých věcech jasno a dokud budu číst takové recenze.
Plavecký pás je super, jednak drží na těle (na rozdíl od kruhu), jednak se dají odebírat dílky, podle toho, jak se dítě lepší v plavání. Mají ze stejného materiálu i rukávky (dva typy, namotávací, ty máme my a pak takové jakoby destičky s otvorem). A navíc se to nemůže vyfouknout, takže pro mě je to taková větší jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mukula
6.8.13 00:03
@Nelisa píše:
Není to logické, děti sami v brouzdališti nemůžou být, takže by pak byli chudáci jejich rodiče, prosedět den na kraji brouzdaliště.
Ne každý kruh je obří, většinou v nich děti plavou mnohem klidněji než jen s rukávky.
My třeba máme plavecký pás, což obepíná tělo dítěte a nikoho neomezuje.
http://www.pomuckynaplavani.cz/…na-zluta.jpg Ovšem považuje se to taky za kruh. :nevim:

Pokud by si tam vaše dítě vzalo tento plavecký pás, tak myslím, že není problém. To by určitě nikomu nevadilo. Jde o to, že spousta rodičů je schopná si tam své dítě vzít s takovouto nádherou http://www.mrakyhracek.cz/…80/25455.jpg

A to se pak opravdu nedá. Takže jak chcete zabránit tomu, aby si to tam ti lidi nebrali? Povolí tam kruhy do určitého průměru? :mrgreen: Do takových absurdit nikdo zacházet nechce, takže prostě radši zakážou kruhy obecně no..

• Citovat
  • Upravit
Mukula
6.8.13 00:08
@Sonix píše:
To jsou ty bazény tak malé? Mně to přijde normální, kam jinam má to dítě kruh nosit, do brouzdaliště těžko. My jezdíme do Maďarska a tam není problém, v normálním dospěláckém bazénu jsou s rodiči i kojenci, větší děti s kruhem běžně. Ono to ty děcka v nějakém počuraném brouzdališti taky nebaví, chtějí být s rodiči v normálním bazénu, ale s rukávkama je to tak na utopení a neustálé nervy. Pokud nevezmete monstr kruh, nevidím v tom tak šílený problém.

Toto je zážitkový aquapark… Spíš na atrakce a tak. Řekl bych tak ideální pro děti řekněme 8-15.. Ty to hodně baví. Pro ty menší jsou tam ty brouzdaliště, dětský koutek, animátorka.. Velký bazén kde by se dalo plavat tam stejně není. Jsou tam spíš bazény s tou teplou termální vodou a tak. Takže jo jsou docela malé a tři, čtyři děti s větším kruhem v jednom bazénu může být opravdu problém.

• Citovat
  • Upravit
9556
6.8.13 07:29

Takze po precteni recenzi vidim, ze tam v nejbližších letech nezavítáme. moje dite taky pouziva kruh - obycejny, hladky, maly. za ty prachy sedet u brouzdaliste nebudeme, zustaneme na obyčejných koupalištích za 70,– na cely den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
6.8.13 14:45

Tak jsem psala na aqualand ohledně těch žabek, tak jsou normálně povolený v areálu, tak nevím kde vzniklo to, že tam nesmí být… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mili84
6.8.13 14:47

Jen dodám, že atrakce jsou přísně hlídané a nepustí na ně nikoho menšího 120cm a mladšího 10-ti let… chystali jsme se tam příští týden… ještě čekám, až mi to potvrdí mailem, ale na FB stránkách je od několika lidí tato informace… do 120cm nám chybí kousek, ale budeme mít pět, takže máme smůlu… a k tomu plaveme s kruhem :cert:

• Citovat
  • Upravit
1036
6.8.13 20:44

Tak my jsme nakonec jeli, i když jsem fakt váhala po všech těch recenzích a situaci s kruhy. Musím říct, že nakonec celkem ok, až jsem byla překvapená. Základ je vyjet hned na otvíračku, my jsme přijeli 9,30 a už tam byly fronty na pokladny až ven. Zachránil nás jeden pán z ostrahy, který nás a dav za náma poslal na boční pokladny, tam to šlo rychle, takže jsme byli v šatně asi za 10 minut. Takže kdo pojede poprvé a uvidí dav až na parkoviště, zkuste sejít po cestě vlevo dolů, tam jsou skryté další pokladny (pokud teda jsou otevřené vždycky).
Kruhy - bez problémů, plno děcek tam mělo kruhy, i větší, i takové ty se sedátkem pro mimča. Nám nikdo nic neříkal, ani na nás nepískal a to jsme byli s kruhem ve všech bazénech vnějších i vnitřních. Paradoxně byly fakt horší ty rukávky, děti kolem sebe mlátily a cákaly, semtam se i nějaké přitopilo. Přestože bylo v bazénech najednou víc dětí s kruhem, problém s místem nebo nějakým zavazením fakt nebyl. Žabky - je fakt, že 90% lidí tam chodí bosky, my jsme do bazénů taky tak chodili, ale na záchod nebo do restaurace bych bosky nešla, taky bez problémů. Myslím, že byly žabky i u bazénů, ono to tak nakonec dopadne, protože ta dlažba a ostatní povrchy jsou tak strašně rozpálené, že se to fakt nedá, náš malej řval bolestí a museli jsme ho nosit.
Jídlo - vezměte si fakt zásoby sebou, pokud nechcete stát fronty, my jsme kupovali chlazené pití a trvalo to tak 20 minut, ale chudáci, co chtěli klobásu, museli stát nejdřív jednu frontu na objednání a pak druhou na výdej. Nahoře v kavárně si taky na kávu počkáte, někteří prý i hodinu.
Když to shrnu, mně se tam líbilo, myslela jsem, že budeme ve 12 zpátky a nakonec jsme přijeli v 19, z mé strany na tom měly podíl i animační programy, byla jsem asi 3× na aquaaerobicu a tancích, to bylo fakt super. Kluci byli zatím po bazénech, v každém je nějaká atrakce, perličková lehátka, vodní proud, různé masážní trysky atd., takže jsme se zabavili všichni. Akorát bych brala teplejší vodu, jsem zimořivec zvyklý na termály, takže je mi 30 st. málo a dopoledne jsem drkotala zubama, odpo ale už v tom pařáku celkem ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
6.8.13 21:44

@Sonix A jak máte staré dítě? My se pořád rozhodujem. Zatím v plánu na čtvrtek, ale nevím jestli to má cenu s 3 letým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
6.8.13 22:22

@Edita27 máme 4letého a byl nadšen, chce jet znovu, podle mě 3letý se taky zabaví, záleží na tom, jak ho to baví ve vodě, jaký je divoch, náš je třeba hrozný vodník a není ho možné dostat z bazénu. Je tam bazén s klouzačkou, leknínovými plovoucími plochami, na které se dá lézt, v brouzdališti taky miniklouzačky, stříkací blbiny, vevnitř taky nějaké dětské atrakce, našeho to bavilo nejvíc v akčním bazénu pro velký, kde jsou vlnky, bublinky, dá se proplout dovnitř a tam je ten rychlý proud dokola. Klidně bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
6.8.13 22:32

@Sonix No on je na sebe hrozně opatrnej, musíme ho ve všem přesvědčovat, ale pak ho zase nemůžem dostat z bazénu. Co nechce tak se potápět. To naše druhá 9 měsíční je větší rarášek. Ta když vidí vodu a můžu s ní v té vodě dělat cokoliv-je jak šílená. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
6.8.13 23:07

@Edita27 Tak to je jak ten náš, přesně, nejdřív nic a pak nechce z vody, a to ho ani neužije na nějaké tobogány, velké skluzavky a tak, stačí mu tam plavat s náma. Tak uvidíte, kdyžtak si zařádí aspoň malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
7.8.13 07:46

@Sonix tak to je fajn, že se líbilo. My se taky chystáme. Syn jak tam byl, tak pořád otravuje.

Bude to dobré i v zimě, když se nebude tolik venku? Syn nedokáže říct, kolik atrakcí je venku a kolik ve vnitř.

Myslím, že nejlepší recenze jsou ty vlastní. My češi jsme národ brblalů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.8.13 10:57

https://www.emimino.cz/…avky-159790/ jiná diskuze o tomtéž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.