Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Moje dcerka pila AR od Hippu a takovy problem nemela. Vypila to opravdu snadno. Měla trochu vetsi diru v savicce a mliko z ni pomalicku samo teklo,takze nijak extra hustý nebylo. A na zvracení zabralo okamžitě…Jinak zvracela obloukem,šílený to bylo. Takže muzu jenom doporučit
..Ale ja ho zacala kupovat az v cca pul roce,do te doby jsem kojila…
@MamaMiska moje dcera mela AR mleko od sunaru, bylo trochu hustejsi, ale pila ho savickou s variabilnim prutokem od aventu uplne v pohode
da se tam regulovat jak moc to tece
slo ji to i klasickou savickou, ale tahle mi prisla lepsi ![]()
Máme AR od Hippu, zkoušeli jsme ho párkrát, bohužel měla pak problém s kakanim, tak ho nedáváme. Úplně zacpaná nebyla, ale měla to tuhé, musela dost tlačit a brečela kvůli tomu. Jinak svůj účel ale plnilo a teklo dobře. Malé je ale měsíc a půl, tak pokud máš dítko větší a má pohyb a větší příjem tekutin, tak by to nemusel být takový problém jako u nás.
@Serpentini je jí právě 7 týdnů. No zatím s kakáním nikdy problém nebyl, ale doktor říkal, že ty A.R. mohou způsobovat zácpu
@Baruunečka no tak mně obloukem nezvrací za to během odkrnutí během jídla a po něm což znamená cca 14× za den
+ když má svůj den tak i mezi krmením.