Arogantní řidič autobusu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
29.4.18 09:31
@Neeky píše:
@eumedon Dnes, když na to vzpomínám zpětně (8let zpátky), tak bych si taky stěžovala. Hlavně proto, že to z jeho strany byla opravdu výslovná škodolibost a pro mě - člověka, který se musel vydat na 2hodinovou procházku o půlnoci problémovými lokalitami, to nebylo zrovna bezpečné. Tehdy mi bylo ale 20let a byla jsem tele, které na nějakou stížnost ani nepomyslelo. :nevim: Jsem ráda, že jsem měla to štěstí a nic se mi nestalo…

Taxik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
29.4.18 09:34

@Šarlota4 To mě tehdá taky nepadlo, ale v našem městě tak běžně na taxík člověk nenarazí, kor ne přes týden. Nejbližší stanoviště taxi služby, o kterém jsem věděla, bylo tak 20minut tramvají, ale ta o půlnoci rovněž nejela. Tehdy jsem neměla ani internet v mobilu, abych si našla nějaký kontakt na taxi službu a hlavně jsem u sebe neměla ani hotovost - jezdila jsem na měsíčník. Jak říkám, bylo to 8lety, dnes bych si poradila jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65364
29.4.18 09:48
@eumedon píše:
@Neeky @vokishka Stěžoval bych si. Sice bez svědků je to slovo proti slovu, ale zase svědky by byli lidé (třeba řidič) z té tramvaje. To bych uvedl. Ať by to dopadlo jakkoliv, tak bych to nepřešel.

já už si stěžovala tolikrát, že asi mají můj mail někde v zakázaných. Jeden čas byl neskutečný problém s uznáváním studentských slev, pravidelně se opakovaly problémy. Vždy mi napsali, že mám pravdu, bla bla bla a za měsíc zase problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
29.4.18 10:27
@vokishka píše:
já už si stěžovala tolikrát, že asi mají můj mail někde v zakázaných. Jeden čas byl neskutečný problém s uznáváním studentských slev, pravidelně se opakovaly problémy. Vždy mi napsali, že mám pravdu, bla bla bla a za měsíc zase problém.

Jenže jedna věc je neuznávat studentskou slevu (vymáhal bych asi bezdůvodné obohacení, a to písemně, ne e-mailem, nestačilo by mi, že by mi napsali, že mám pravdu: Museli by mi vrátit peníze a nesmělo by se to opakovat, jinak bych přitvrdil) a druhá věc je ze zlomyslnosti nechat ženskou na opuštěném místě o půlnoci (když jde o poslední spoj). To není drobnost, vystavuje ji nebezpečí, to už je snad i trestný čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65364
29.4.18 10:45

@eumedon penize vzdy vratili, proto mi stacil mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
29.4.18 10:51
@vokishka píše:
@eumedon penize vzdy vratili, proto mi stacil mail.

Aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.4.18 13:09
@Iceman88 píše:
Jestli jsi to ty ten řidič autobusu, tak ode mě dostaneš pár facek, těš se!!! :poblion:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat