Ashermanův syndrom

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
23.8.19 07:11

@Maria37 dekuju :) a moc preju, aby to jednou vyslo i u vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
23.8.19 12:35

@nersica u nas to nevyjde. Ale mame zazadano o detatko a na jare snad dostaneme noveho clena rodiny. Vsem ostatnim drzim palecky, at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.19 21:08

Ahoj holky, dnes jsem absolvovala rozruseni srustu u pana docenta Mary, mimochodem, uz je profesor, jen se ceka na jmenovani Zemanem:-) byl uzasny, jak se muze nekdo tak dokonaly vubec narodit? :mrgreen: mela jsem dost strach, protoze menstruaci jsem nemela vubec, konecne resume:vchod do delohy totalne zarosteny, tezko se tam dostaval i pan docent, leva strana z casti srostla, prava v poradku, vajecniky pruchozi, takze nakonec pro mne pomerne dobra zprava:”je sance na prirozene otehotneni”..cely personal se choval skvele, ze vseho jsem mela vyborny pocit, skvela organizace, vsichni mili, tak bych jen podporit vsechny holky, co se trapi, ze to nemusi byt tak zle, jak to vypada..

• Citovat
  • Upravit
375
6.12.19 20:48

@Eva2019 třeba už to není aktuální a třeba už jsi těhotná, ale já po rozrušení srůstu normálně otěhotněla. 2× se jednalo bohužel o zamlkle těhotenství (v 5.a v 8.tydnu), ale pak jsem otěhotněla znovu a teď jsem ve 28.tydnu. ale jak už psaly holky přede mnou, každá jsme jina, jinak plodna, jinak jsme měly srůsty. Otěhotnět po ashermanu není asi nemožný, ale u některých muz být komplikovanější. Je to pripad od případu. Tak přeju, ať jste ten šťastnější případ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.12.19 17:47

Ahoj holky, je mozne ze by srusty mohly byt pricinou opakovaných ZT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
8.12.19 18:33
Mozne to urcite je..ale bez vysetreni tezko rict, taky zalezi kde srusty jsou, v okoli cipku by asi vadit nemusely
@kajako píše:
Ahoj holky, je mozne ze by srusty mohly byt pricinou opakovaných ZT?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.12.19 18:36

@LadyEf mam teprve jit na hysteroskopii, takze jeste nevim.. ale mam za sebou 3ZT a pricina se nenašla, tak uvidím co ta hysteroskopie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
8.12.19 21:07
A jakou mate menstruaci? Pokud cely zivot stejne silnou, tak to srusty asi nebudou..a na jake pracoviste jdete?
@kajako píše:
@LadyEf mam teprve jit na hysteroskopii, takze jeste nevim.. ale mam za sebou 3ZT a pricina se nenašla, tak uvidím co ta hysteroskopie :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.12.19 21:15

@LadyEf po prvni revizi slabsi nez jsem mela driv.. pak jsem mela jeste dalsi dve ZT a pricina se nenasla, všechny vyšetření mam v poradku. Na hysteroskopii půjdu do Gennetu. Myslíte ze je to zbytecne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
8.12.19 22:42
Pokud jen na nahlednuti, tak ok, ale pokud by byly srustY, tak bezte urcite ke zde doporucovanym odbornikum..a zbytecne to urcite neni, kdyz se to nepotvrdi, tak budete klidnejsi..ta slabsi menstruace by nejaky mensi srust napovidat mohla, drzim palce at se to vyresi
@kajako píše:
@LadyEf po prvni revizi slabsi nez jsem mela driv.. pak jsem mela jeste dalsi dve ZT a pricina se nenasla, všechny vyšetření mam v poradku. Na hysteroskopii půjdu do Gennetu. Myslíte ze je to zbytecne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
9.12.19 20:01

@LadyEf no uvidime, jestli neco zjistí. I když maly srust asi nebude důvod pro ZT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.12.19 22:46
Zalezi na jakem miste
@kajako píše:
@LadyEf no uvidime, jestli neco zjistí. I když maly srust asi nebude důvod pro ZT?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.12.19 07:41

Úplně si nemyslím, že by rozrušené srůsty mohly za zamlkle těhotenství. Ty by spíš mohly za normální potrat, ale ZT je zase jiná kapitola, tam prostě nebylo oplodněné zdravé vajíčko, nebo nespynulo dobře se spermií nebo tak. Já po rozrušení srůstu měla 2× ZT a příčina se teda nikdy nenašla, ale nikdo tob ke srustum nepřisuzoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.12.19 17:10

@Kamca89 ja jsem ale na rozruseni srustu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.12.19 20:52

@kajako aha, tak to potom vůbec netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí