Asistent pedagoga a co je ještě moje práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Záleží na tom, na kolik hodin vypíše asistenta poradna. Když je to na 20, tak je to na dopoledne, ale může být i asistent přidělen k dítěti do družiny. To už by ses musela domluvit v té konkrétní škole, na kolik hodin potřebují asistenci. A jak říkám - asistence se odvíjí od potřeb konkrétního žáka a od domluvy s paní učitelkou případně s vedením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bys „chytrolínko“ zakladatelko měla vědět, že UK je škola veřejná a ne státní - jak píšeš… Tu školu jsi zjevně neviděla ani z vlaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
No ja jsem ve fazi premysleni a srovnavani. Ale netusila jsem, ze kdyz sem dam tenhle dotaz, ze to rozpouta takovou bouri.
- Citovat
- Upravit
Tak když po týdnu odejdeš a najednou to řešíš po letech… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Více
Vážně se divis, že někdo kdo pracuje za minimální mzdu nezvládá učivo ZŠ? Od čeho jiného tady ta minimální mzda asi je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annonymní_007 píše: Více
Divím se, že AP nemusí mít vyšší kvalifikaci, neovládá učivo, se kterým má dětem pomáhat a s tím samozřejmě souvisí to, že minimální mzda za takovou pozici není adekvátní. Ta by měla být vyplácena za práce, které může dělat prakticky kdokoliv bez jakéhokoliv vzdělání. Pokud se předpokládá, že AP je přesně taková pozice, tak je to hodně špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy chápu, že člověk třeba někde plave v matematice, ale tak pokud mám VŠ, tak jsem snad tolik inteligentní, že si ty mezery zvládnu samostudiem doplnit. ![]()
Já bych za sebe prosila za empatickou a hlavně zkušenou AP. Protože asistentka, která nikdy neviděla třeba dítě s VD, zkušenost O, ale dělá to jen proto “ že musí” je za mě děs.
- Citovat
- Upravit
@Joannka1 Boze, taky jedna vytocena na cely svet, vid.
Myslela jsem tim, ze ta moje VS neni soukroma, neb jak jiste vis, tak soukromy VS v CR nemaji moc dobrou uroven. A na slovickareni si nehraji. Anebo nejsi nasr…na cely svet, ale jsi prave absolvent ty soukromy a hrooozne Ti to vadi.
- Citovat
- Upravit
@Annonymní_007 tak je zajimavy, jak sis to prekroutil. Bych zvladla, ale za tenhle plat zrovna matiku, to by se nechtelo. Ostatni predmety bych dala bezpracne, tak ty klidne jo.
- Citovat
- Upravit
@kocourGarfield píše: Více
A vis, ze lidi, co „musi“ chodit do prace, je pomerne dost?
- Citovat
- Upravit
Jak můžeš mít vysokou školu, když neumíš učivo ze základní školy.
Dobrej pokus tady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli kdyz do toho nevidis, nehodnot. Na stredni jsme skoncili u matic. Na vejsce me matika minula. Mam humanitni vysokou.
Ja netvrdim, ze bych se matiku v 9.tride nenaucila, ale dalo by mi to asi docela praci, coz se mi fakt nechtelo. navic ty vycitavy pohledy ucitelek, oni jsou lepe placeny nez ja a odru to ja za ne? Kdyz tu ctu, ze to je jejich napln prace
- Citovat
- Upravit