Asistent pedagoga a co je ještě moje práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
24.11.24 21:03
@Anonymní píše: Více

Jezisi, tak si najdi jinou práci.

Ty neumíš matiku druhého stupně, tak jak jsi mohla udělat přijímačky na střední školu, tu dochodit, dotáhnout to k maturitě? To je snad zlej sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
24.11.24 21:05

Jasný, já té chápu. Svoje propisky bych v práci za minimálku taky fakt nedarovala. To stejný ztrácení času po pracovní době nějakým šprtáním :nevim: akorat jsem si myslela, ze AP se taky pocita nejaky čas na přípravy, nebo ne? :think: tak to třeba pochopis pristi rok, az budes doprovázet dalsi dite… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
24.11.24 21:05

ach bože… ty jsi opravdu sen každé učitelky, o tebe se budou přetahovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 21:06

@Zeoli a predstav si, ze mam i vysokou.
Tak pochopitelne v dobe prijimacek jsem to umela, po tech letech si to nepamatuju. A maturitu z matiky nemam, nebyla povinna a skoro nikdo si ji nevybral.asi jsi hodne mlada ze si nepamatujes, ze to tak drive bylo.
Jo a ty si pamatujes vse, co jsi se kdy ve sole ucila? Asi ne, vid.

• Citovat
  • Upravit
30419
24.11.24 21:08

A to ti nepomohl ani ten výklad? Ten jsi přece slyšela. To fakt není jaderná fyzika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 21:09
@neumisa píše: Více

Prosim Te, a Ty jsi ta ucitelka?
Me ta prace fakt prijde malo ohodnocena, ten as., na to aby po me chteli kompletni vzdelavani onoho zaka. Ale nekdo odsud mi psal, ze naopak, ze chteji jen pomocne prace, coz by tomu platu odpovidalo.

• Citovat
  • Upravit
16468
24.11.24 21:10

Tak základy ze ZŠ určitě a kdybych měla dělat AP, vždy bych si to podle učiva kdyztak projela a zopakovala. AP snad komunikuje s učiteli a ví, co se budou učit, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 21:11

@Annonymní_007 pletes se, kluk nemel kruzitko, to bezne u.sebe nenosim. Tuzku jsem mu pujcila, propisku mel vlastni.
S pripravou doma bych pocitala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.24 21:13
@Dahlia0409 píše: Více

Za tu kratkou dobu komunikace neprobehla.za tu dobu co jsem tam byla. A nevypadala devcata ucitelska, ze by mela zajem komunikovat. Zato hazela obliceje, ze za ne neprevezmu jejich praci.

• Citovat
  • Upravit
26271
24.11.24 21:15

ano jsem. a tebe bych ze svých hodin šmahem odstranila. něco tak neempatického, vztahovačného a nafrněného ve třídě nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 21:15

@hanka.br. vzdyt jsem psala, ze mi nikdo vyklad neposkytl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.24 21:18
@neumisa píše: Více

Proc? Ze nechci delat praci ucitelu, kterym za to plati vice nez asistentum? V dnesni dobe, kdy si kazdej nechava proplatit uplne vsechno? A pokud jo, tak kvuli tomu diteti, ale ver, ze tohle nebyl zadnej chudacek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Vy jste tu jen ucitelky, ze se do me takhle poustite?

• Citovat
  • Upravit
30419

Nemám tohle vytváření domněnek ráda. A upřímně - ty na mě teda taky nepůsobíš dvakrát jako sympaťačka. Stejně tak by si ony mohly říct, že ses tvářila ty. Až budeš příště v této pozici, jasně si stanovte své kompetence. Určitě tě může paní učitelka požádat, abys část učiva s žákem prošla, pokud má třeba snížené výstupy, pak je to zcela běžné. Ona nemůže učit současně třídu něco a současně jednoho žáka něco jiného. A to není o tom, že ty děláš práci za ni, ale o tom, že pomáháš tomu žákovi, který to potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
24.11.24 21:19

ne, proto že jsi nepříjemná, vztahovačná a nafrněná. tvá odbornost mě nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat