Asistent pedagoga v praxi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@vokishka píše:
@matkabagristy nevis,kdy to ma začít platit?
zatim je to navrh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
@matkabagristy nevis,kdy to ma začít platit?
Někde jsem četla od 2024.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak jinde, ale v Praze je po AP stále velká poptávka…mám pedagogické vzdělání a z nabídek bych si mohla vybírat.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nevím jak jinde, ale v Praze je po AP stále velká poptávka…mám pedagogické vzdělání a z nabídek bych si mohla vybírat.
v praze je poptavka po vsech pedagogickych pracovnicich. Nicmene nic to nemeni na faktu, ze asistentu bude potreba mene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Praha je trochu jiný svět v tomto. Zapomněla jsem to zmínit. Nám říkalo vedení na poradě, že od ledna, kdy se postupně dodělávaly státnice, eviduje několik desítek nových žádostí na všechny pozice. Uspokojit můžeme naprosté minimum. Nejvíce žádostí je na pozice AP, které tady plivou instituce ze všech stran. Ti s kurzem z agentury tady už nemají šanci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám kurz na pedagogické škole a z 15 žen tuto práci někdy dělaly asi 4. Není pravda, že musí u toho být pedagogické vzdělání. Pracují už jako asistentky a nikdy to nedělaly. Já mám humanitní obor a teď čekám jestli mě vezmou do MŠ jako asistentku. Nemyslím, že tam je nutné vzdělávání, stačí kurz. Tak si děti hrají, jen předškolní děti pracují s učitelkou na přípravě do školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sazkarka to máte dost zkreslenou představu o práci ve školce. Děti si opravdu jen nehrají.
K tomu vzdělávání..čekají se změny, ohledně vzdělání AP, je tlak na vyšší a rozsáhlejší než jen kurz z agentury.
Jinak máte pravdu, pokud zaměstnavatel uzná, může člověk jako AP nastoupit a kurz, vzdělání, dodělat až v průběhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je z pozice asistenta jednodušší školka nebo škola pro člověka bez praxe? Mám možnost obojí a řada si nechám poradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sazkarka píše:
Je z pozice asistenta jednodušší školka nebo škola pro člověka bez praxe? Mám možnost obojí a řada si nechám poradit.
to predevsim zalezi na typu postizeni ditete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Mně řekla ředitelka, že bych pomáhala učitelce, ne přímo dítěti. Je to 4 lety chlapeček, jde na vyšetření kvůli autismu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Mně řekla ředitelka, že bych pomáhala učitelce, ne přímo dítěti. Je to 4 lety chlapeček, jde na vyšetření kvůli autismu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sazkarka píše:
No, co sis predstavujes pod naplni sve prace?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit