Astra Zeneca nebo Pfizer?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
7.3.21 23:43
@Anonymní píše:
Heleď, kdyby přede mnou upřednostnili seniora, nemocné apod., vůbec se nebudu zlomit. Stejně tak bych tam místo sebe stokrát radši poslala moji mamku, která si nejspíš ještě nějakou dobu počká. Ale je to tak, jak to je, a když tu možnost nechat se očkovat mám, využiju jí. A když mám možnost vybírat si, vyberu si. Samozřejmě, kdybych na výběr neměla, nebyla by tahle otázka, tohle téma apod.

Ale ty na výběr nemáš. Píchnou ti to, co bude. Při registraci jednoznačně volíš centrum, PIN2 kód ti přijde do daného centra a tebe přidělí k vakcíně, ne vakcínu k tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.21 23:46
@SAJ píše:
Ale ty na výběr nemáš. Píchnou ti to, co bude. Při registraci jednoznačně volíš centrum, PIN2 kód ti přijde do daného centra a tebe přidělí k vakcíně, ne vakcínu k tobě.

Ano, ale já ještě nedošla do bodu samotné registrace, právě ta mě čeká. A na výběr bude ze 2 center.

• Citovat
  • Upravit
74217
7.3.21 23:47

Mam termin v utery. Pochybuji, ze mi daji vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.21 23:47
@Lama Lama píše:
Nebudeš. V jednom konkrétním očkocentru maj jednu konrétné vakcinu, takže na výběr není.
Ale jinak Comirnaty, protože jsem jí dostala. Tak musí být nejlepčí 8)Příspěvek upraven 07.03.21 v 23:15

Napodobne. A clovek navic rychleji dostane certifikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
7.3.21 23:50
@Kelsey píše:
Mam termin v utery. Pochybuji, ze mi daji vybrat.

Nedají. Už teď je ti konkrétní vakcína přidělená. Dostala jsi už termín přeočkování? Mohla bys odhadnout, co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
7.3.21 23:56

Neměla jsem na výběr, dostala jsem Astru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.3.21 00:00
@Morska vila píše:
Neměla jsem na výběr, dostala jsem Astru.

A termín přeočkování byl hned nastavený na kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.3.21 00:00
@SAJ píše:
Nedají. Už teď je ti konkrétní vakcína přidělená. Dostala jsi už termín přeočkování? Mohla bys odhadnout, co to bude.

Nemam. Nejdu nakonec ani pres tu registraci. V pondeli jsem se sice registrovala. Ve ctvrtek mi sdelilo vedeni, ze ma moznost poslat nas vychovatelky, ktere jsme i ted denne ve skole u deti zamestnancu IZS. A hlasili nas do seznamu na kraj. A druhy den mi volali termin, ze ted v utery jdu. Tam se zeptam, jak to bude priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.3.21 00:03

@SAJ koncem Dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.3.21 00:07
@Morska vila píše:
@SAJ koncem Dubna

Tipuju Astru. Schválně pak napiš, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39043
8.3.21 00:18
@SAJ píše:
A termín přeočkování byl hned nastavený na kdy?

Podle čeho to počítáš? :think: Když je jeden termín teď streda 10. a další konec března, tak Pfizer? Astra má druhou davku po víc jak třech týdnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.3.21 00:20
@AvajBr píše:
Podle čeho to počítáš? :think: Když je jeden termín teď streda 10. a další konec března, tak Pfizer? Astra má druhou davku po víc jak třech týdnech?

Jj. Pfizer zřejmě do měsíce, Astra dýl. Ale ber to jako hypotézu, nikoli tvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39043
8.3.21 00:22
@SAJ píše:
Jj. Pfizer zřejmě do měsíce, Astra dýl. Ale ber to jako hypotézu, nikoli tvrzení.

Jasný. Tak ve středu uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.3.21 00:28

Dostala jsem ve čtvrtek Astru a fakt jsem na výběr nedostala. Ale kdybych mohla, raději jí nechám taťkovi- 76 a ještě nic :,( všem nám bylo mimochodem děsně :mrgreen: ( No, všem 6 z 8 kolegů, těm mladším, což je zajímavé…), nicméně podstoupila bych to v rámci ochrany klidně znovu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.3.21 00:58
@mobenka píše:
Dostala jsem ve čtvrtek Astru a fakt jsem na výběr nedostala. Ale kdybych mohla, raději jí nechám taťkovi- 76 a ještě nic :,( všem nám bylo mimochodem děsně :mrgreen: ( No, všem 6 z 8 kolegů, těm mladším, což je zajímavé…), nicméně podstoupila bych to v rámci ochrany klidně znovu :mavam:

Kdy máš přeočkování? Jen pro zajímavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek