ATB Zinnat a kojení

1
7.7.20 22:58

ATB Zinnat a kojení

Hezký večer, najde se zde maminka, která užívala ATB Zinnat a kojila? Obvodní mi předepsala 250 mg. Kojím šestiměsíční miminko, MM je stále hl. zdroj potravy. Příkrm dávám 1× denně v čas oběda v menších porcích jen na seznámení, proto se bojím, abych miminku skrz MM ATB neublížila. Obvodní váhala, jaké ATB předepsat s ohledem na kojení. Z toho důvodu jsem to raději konzultovala i s pediatrem. Ten mi řekl, že Zinnat miminku neuškodí. Má někdo zkušenost? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7219
7.7.20 23:01

Myslím si že pediatr, s vysokou školou a roky praxe bude vědět víc než my na emiminu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36357
8.7.20 00:12

Doktoři těch zkušeností mají málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.9.20 17:27

Zinnat

@HL87 Můžu se zeptat, zda jste je tedy brala? Napsala mi je obvodní a není si právě jistá, zda to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
12.9.20 17:44

@Beto Měla jsem ho předepsaný, v lékárně nebyl, tak mi dali něco jiného se stejnou účinnou látkou. Zinnat se předepisuje i miminum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.9.20 18:05

@bertoldina
Aha, to jsem nevěděla. Mě právě řekli, že musím mléko po vzetí tablety aspoň odstříkat. Jenže to mi nejde, ani odsávačkou, max pár ml. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
12.9.20 21:22
@Beto píše:
@bertoldina
Aha, to jsem nevěděla. Mě právě řekli, že musím mléko po vzetí tablety aspoň odstříkat. Jenže to mi nejde, ani odsávačkou, max pár ml. :zed:

Kup si probiotika. Mně o odstříkávání neříkaly nic doktorka ani lékárnice, o kojení obě věděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí