Atopáčci a potíže v plenkách!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
730
12.6.11 22:26

tak klidná mamka s chlapečkem který má někdy otevřené bolavé skoro celé tělo … jde to těžko!ALE SNAŽÍM SE !!! Toník je mimo jiné dost nemocný díky imunitě..dostává protilátky uměle ..loni touhle dobou skoro oslepl,má těžkou alergii na bkm!ale mentálně je v pořádku pohybově taky ..je to fajn klučík vše se nám moc zlepšilo tak se držím !!!!Tu konopku domácí mi Mudr, v Motolee zakázala HCG se dostává dětem do těla.. mám konopku od mimihelpu a canadrerm robátko a bio karité konopná balzám …!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
12.6.11 22:29

kalciovou mastičku taky ,infadolan ,bílá vazelína …nic ,oplachuju řapíkem a fenuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
12.6.11 22:53

Ahoj, používáme pleny Huggies a mažu Sudocremem. Úplně s tebou soucítím, sama mám atopický ekzém(tak se dokáži vžít) a malý ho nemá ještě úplně potvrzený. Prožívali jsme to minul. týden, jak malýmu rostly zuby, tak měl zadeček až do krve skoro :-( .
Už jsem nevěděla co koupit, nepomáhal ani ten sudockrém, ani SOS Nivea. Nakone pomohl Pytiol,(hned nezabral) a mazala jsem jen ním.
Zprvu jsem otírala řapíkem, ale pak jsem ho uvařila víc nalila na dno lavoru a malýho tam na 10 min posadila a pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
12.6.11 23:01

jo dělám to tak jak píšete ..jet ten pytiol nepomohl sos krém mám taky a nic !!! :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
12.6.11 23:22
jan1610 píše:
jo dělám to tak jak píšete ..jet ten pytiol nepomohl sos krém mám taky a nic !!! :zed: :zed: :zed: :zed:

Tak nevím co poradit teda :-( .
Ten SOS Nivea se mě zdál v celku na nic, ale je možný že už jsme to měli moc a na to byl slabý nebo :nevim: .
Pomohlo to namáčení v řapíku a ta vrstva mazání, ale hned to nebylo, tak nevím co poradit už, protože už jsi vyskoušela kde co.
Vím, že jsem nevěděla čím to mazat dřív jak jsem to skoušela, ale pak jsem mazala jen jedním a zabralo to i když né hned.
Ted nevím co poradit :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.6.11 23:25

Zkusila bych homeopatika.

• Citovat
  • Upravit
43031
13.6.11 05:40

Ahoj, máme atopika, ale vetsinu casu osypany spis neni, nebo malo.

Na prelomu roku byl opruzeny fakt hnusne, bylo to rude a delaly se takove mapy, kdyz se zacaly delat jakoy bedary, tak jsem usoudila, ze to ma uz zanicene a mazala jsem framykoinem - a vylecila behem par dni. Kozarka to zpetne pochvalila a napsala Endiaron pastu, kdyby se to opakovalo. Od te doby hnusnejsi loziska v plence mazu tim, a rychle mizi.
Jo tuhle dobu jsem se tu tez radila o latkovani, ale nedoslo na nej nakonec. druhem pleny to podle me neni.

Jo pri prujmu se mu naopak zadecek spravil uplne do krasna, coz pricitam tomu, ze jsem mu ho po kazde stolici sprchovala vodou (predtim jen 2× denne).

Sundani plenek zkousime a je nejak blbe, to se pak skrabe a je to horsi, nez kdyz je ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
13.6.11 07:06

ahoj holky vypadá to ,že mu na to patlám kdeco najednou!!!Není to tak !!!Bojujem s tím od března dostal v Motole rotaviry a od té doby se to vleče …je to vždy lepší ,ppak horší…byla jsem s ním i na kožním a to několikrát za tu dobu…!Dostal od Mudr.Čadové i Fusidin H a Fusidin na ktrý jsem měla přejít po 3 dnech mazání v prvním je kortikoid!Endiaronovou pastu jsem též zkoušela desinfikuje…průšvih byl ,že se do toho malému dostal ze stolice nějaký bacil…To se zdá jsme uspěšně zažehnali,byl mu brám i stěr!N radu některých maminek jsem mu to včera na noc namazala konopím (mám balzám biokarité) a přemazala jsem to ošetřujícím krémem !!!!Zdá se ,že je to viditelně lepší!!!!Vím je to možná divné co tu popisuju ,ale Toníček se narodil s těškou poruchou ektodermu… má to plošně celé tělo ta pokožka je jiná než u běžných dětiček!Původní diagnoza lékařů byla ichtioza kůže..jedna z těch těších forem!
Budu mazat konopkoua dám vědět…vždy jsem používala krém od canadermu a pak A-dermu,doufám že se zadaří a zbavíme se toho bývali jsme v plenách uplně čistí bez potíží..spíše jsem řešila pod krkem a v loketních podkoleních jamkách a ty jeho rozdrápaniny po těle…věřím ,že se zadaří i tady!!!Už jsme s Tonouškem dali horší !!!!A zvládli to !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
13.6.11 07:18

k té homeopatii!!! bereme už rok v kuse antibiotika Sumetrolim, u homeopata jsem byla a bylo mi řečeno ,že v tomhle případě se homeopatie nechytne a nic nám nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17926
13.6.11 07:44

Použití homeopatik současně s atb je obtížné, nicméně to jde, i když výsledky samozřejmě nejsou tak transparentní. Našla bych dobrého homeopata a zkusila to. Moc vám držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17926
13.6.11 07:45

Jinak atb kontinuálně při porušené imunitě mi přijdou kontraproduktivní, ale dr snad ví, co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
13.6.11 08:26

ahoj,taky mam syna s atop.ekzemem,a ac mu predtim nevadily zelene pampersky,ted ano,ted mu vadi i babylove..predtim bezproblemu,snese ted jen bile pampersky.Moc si chvalim konopnou mast od cannadermu,ale kozarka mi doporucila nekupovat Robatko,pry je to slabe.Koupila jsem stop atopos a fakt super!Kazdy vecer koupu ve vyluhu z ovesnych vlocek.Za poslednich cca 10dni mame stoprocentni zlepseni(tuk tuk)

Ty plenky a krem-to bude sedet kazdemu jinak,syn treba jako krem na zadek dobre snazi Sudokrem,coz vy ne,je to tezke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
13.6.11 08:44
jan1610 píše:
k té homeopatii!!! bereme už rok v kuse antibiotika Sumetrolim, u homeopata jsem byla a bylo mi řečeno ,že v tomhle případě se homeopatie nechytne a nic nám nedala…

To jsem brala taky.Úplně mi to odrovnalo imunitu - ještě víc než jsem jí měla odrovnanou předtím a bylo to k ničemu.Nakonec mi „chytrá“ dr. nasadila 2krát denně Zaditen nebo Zodak? nepamutuju si to přesně. Mámu to nakonec přestalo bavit. Našla dobrýho homeopata, vyměnila pediatričku a já musím zaklepat, že teď jsem ok.Alergii nemám, nastydlá nebývám…
Takže to jde, jen opravdu najít dobrého homeoapata.
Držím palce, a Toníčkovi všechno nejlepší k svátku :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
100
13.6.11 08:56

Kromě hedvábí existuje léčivá vlna. Taky fajn. Já mimču mažu opruzeniny Linolou fett, kterou jjinak používáme na AE. A koupu v řepíku, i jí tím myju při přebalování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
13.6.11 09:07

Ahoj,je mi tebe i malého moc líto.Nám pomohla homeopatika.Zkus najít někoho,jak už holky radily.
Plenky bych zkusila ty eko Alany z DM.Ty nám jako jediné vyhovovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek