Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Také mám výbornou zkušenost s autopatií. Měla jsem AE 7 let, zkoušela jsem vše. Do alternativní léčby jsem investovala min 100 tisíc. Pomáhaly jen velmi silné detoxikační postupy, které jsem ale nemohla provádět v těhotenství a během kojení, takže jsem hledala dál. Začala jsem s velmi slabým ředěním, šla jsem postupně od 5CH, zpočátku slina bez varu. To, že to funguje, jsem poznala podle oparů, které mi po aplikaci vždy vyrašily. Měla jsem dříve tyto reakce i na homeopatika, takže jsem si byla jistá, že se v těle něco spravuje. Poté, co jsem během měsíce 3× prodělala střevní chřipku, začala jsem vařit dech a slinu. Postupně jsem navyšovala od 10CH do 50CH. Vše zatím metoda Korsakov. 90% zlepšení ekzému, psychika mnohem lepší. Pak jsem začala s průtočnou metodou od 1,5l, autopatickou lahvičku nepoužívám, mám svoje vlastní náčiní. Na ředění 1,5l jsem musela zůstat asi 2 měsíce, pokud jsem zkusila větší ředění, začala haprovat psychika. Poslední moje potence byla 2l, na víc se asi zatím nedostanu. Ekzém už je skoro úplně pryč. Hurá!!! Mám ještě v seznamu hodně neduhů, takže budu pokračovat. Pokud se nevyznáte v použitých termínech, mrkněte na web autora metody autopatie.cz
Ahoj, když měl syn tři měsíce (nebo čtyři, už nevím
), tak jsem mu umíchala vlastní mast. Měla jsem nějaké zkušenosti s mícháním přírodní kosmetiky, tak se to přímo nabízelo… Mast nám ekzém vyléčila a od té doby pomohla už hodně maminkám zde, na MK, na Fleru i v mém okolí. Protože mám z každého nového případu, kdy dítku má mast pomůže, radost jak malé děcko
, nabízím recept dále (popř. i mou mast). Ráda tedy napíšu recept do vnitřní pošty, nebo jak tu tomu říkáte
. Lucka
Prosím o recept na mast na atopicky ekzem. dekuju moc preji pekny den
Dobrý den maminky… zkoušela jste některá na atopický ekzém sudocrem? Někde jsem četla že se může použít i na atopický ekzém. Máte zkušenost?
Mně osobně pomáhá na ekzém který mám ve vlasech a na obličeji šampon a intim gel od tianDe. Ale je mi jasné, že každý člověk je originál, někomu pomáhá to, někomu něco jiného.
Ahoj holky, chci se s vama podělit o svou zkušenost s ekzémem u syna. Bojovali jsme s nim 3/4 roku. Byla jsem už zoufalá. Kožní jen kortikoidy, v lékárně jsem nechala tisíce. Pak mi kamarádka doporučila čínskou mast yiganerjing a ekzem za 3 dny zmizel, jsem jak Alenka v říši divu. A teď to nejdůležitější! Pokud mate appku wish, stojí tam 20 korun!!! Určitě vyzkoušejte!!! Je to fakt mazec, už jsem jich objednala 20, všem pomohla. Přeju pevné nervy a napište vaše zkušenosti. Pokud chcete fotky drobka před a po napište do SZ
edit admin - osobní údaje
@Kackabh ješiš to je nějaké čínské, a kde to objednat? A jde se o tom dočíst něco v češtině???
@Lucius08 objednavam to přes aplikaci wish na mobilu. Původně jsem objednavala přes sqveledarecky.sk, ale tam stojí 6 euro. Na te wish stojí 21 korun. Složení ciste bylinne. Sama to nechapu.
@Kackabh a dá se někde zjistit, jestli to mohou těhotné, kojící? Jak malé děti… Nějaké info? ![]()
@Lucius08 ti Slováci k tomu přidali papírek dle foto. Moje sestřenice používá v těhotenství
@Kackabh děkuji, je fajn, že ses podělila o zkušenost. Určitě vyzkouším
zkusím si stáhnout tu aplikaci v mobilu. Děkuji! ![]()
@Kackabh pokud se nepletu tak v tom jsou kortikoidy 2 druhy. Zjištovali to na FB skupince. dělali rozbor. Pomahá ale jsou tam silný kortikoidy
@zuzanka003 žádné kortikoidy ve složení nevidím. A navíc je to volne prodejne. Ale možná mate jiné informace. Synovi jsem to mazala týden a už mu to víc jak měsíc nemazu a nic nemá. Po kortikoidech se mu to vždy vrátilo. Berte to jako tip, nikomu nic nenutim.