Atopický ekzém - zmizí někdy?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
15.4.12 12:00

@Šema : ja kmůže říct no a co ??? Kortikoidy jsou sice účinné, ale to svinstvo :poblion: , neléči, jen zmírňují

Podle mě si dítě musí poradit samo, když je alergenu v malém množství vystavováno, tvoří si a posiluje obranyschopnost a tím se alergie zmírní :nevim: toť můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.4.12 12:00

A k těm testům na alergologii, má bratránka v Kanadě, je to lékař, brácha těžký astmatik a alergik, na alergologii a je to už spoustu let zpátky, ho napíchali těma testama, na co je jako alergický, zkolaboval tam, rychlá ho vezla na kapačky na ARO, hrůza, vyšla mu alergie i na to, s čím ještě nemohl přijít do styku, hrůza hrůzoucí, tak ten bratránek je vzal s mamkou na tři měsíce do Kanady a vyběhal mu tam vyšetření u tamních alegologů, ti když se dozvěděli, jak se ještě někde ve světě testuje, tak tomu normálně nevěřili. Ona se jim totiž ta alergie, těm slabým imunitkám, normálně napíchá a vyvolá. Nikdy jim to nenechejte dělat a trvejte si na testech z krve. Oni neradi, je to drahé, co by si plácali body na pojišťovnu, přesto stačí krev a v laborce zjistí nemlich to samé a bez reakcí a vyvolaných alergií. Úplně mě děsí, když to čtu :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
15.4.12 12:02

@terinka4444 : ovesnou koupel taky používám :pankac: , pěkně zvláčňuje.
Ichtamol jsem zkusila, ale malé to spíš působilo dráždivě, tak nemažu a je to pořád stejné - suchá ložiska, občas arudnou, ale po pár hodinách se samy zatáhnou a zesvětlají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.4.12 12:03

Evilisko není to pravda, ale, pokud je to alergen, na které dítě má alergii, malé množství mu nepomůže vytvořit obrabyschopnost, naopak, prmenantně dráždí, vyvolává alergii a k reakci stačí stále menší a menší množství. Alergenu je potřeba se pokud možno úplně vyhnout a ne si ho v malém mnočství dávkovat na vytvoření obrany.
Je to jako bodnutí včelou, 1000× nic a po 1001. kolaps, pak už jsou kolapsy silnější a silnější, stejný princip, tělo přesáhlo únosnou mez, vyvolalo alergickou reakci a s každým dalším pomyslným píchnutím je reakce horší a horší a stačí míň a míň jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
15.4.12 12:03

@terinka4444 : no to se právě stalo první dceři - nebylo to až tak děsné, ale bez kalcia a antialergik by v tom špitále beztak zkončila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.4.12 12:05
jak jsou ti drobečci jiní, na Kamku zase takhle blbě funguje sudocrem, nemůžu jí ho namazat ani na zadek, v tu ránu je upruzená do krve. Při tom čistý zinek snáší velmi dobře :think:
@eviliska píše:
@terinka4444 : ovesnou koupel taky používám :pankac: , pěkně zvláčňuje.
Ichtamol jsem zkusila, ale malé to spíš působilo dráždivě, tak nemažu a je to pořád stejné - suchá ložiska, občas arudnou, ale po pár hodinách se samy zatáhnou a zesvětlají
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.4.12 12:06
no brácha tenkrát málem umřel, nevěděli co s ním, od té doby si máma prosadila každý další test z krve, štve mě, když šetří na těch malinkých dětech, co už takhle toho mají plné zuby a ještě jim udělají zátěžák :cert: :cert:
@eviliska píše:
@terinka4444 : no to se právě stalo první dceři - nebylo to až tak děsné, ale bez kalcia a antialergik by v tom špitále beztak zkončila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
15.4.12 12:08

@terinka4444 :think: no na tom asi něco bude, ale mi se zdá, že když pořád utírám prach, a dělám vše abych zabránila kontaktu a alergenem je to pak monhdy horší, když s ním přijde do kontaktu nárazově.
příklad : doma vymydleno, bez koberců, vlhčený vzduch, dojdeme k babi, tak koberce, dlouhé záclony a malá je vyřízená. Tak jsem přestala být tak úzkostná, dalí jí kobereček do pokoje, prach neutírám denně ale jen 1× týdně a už je na tom líp, když jde někam na návštěvu.
fakt :nevim: , možná je to i tím že je starší a tělo si „zvyklo“, nebo prostě posílením odolnosti vystavováním kontaktu a alergenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.4.12 12:11

Evi, nebo jsou ty alergie takový hnusy, co o nich nic nevíme, že bůh ví, co se jim v tom tělíčku děje. :zed: :zed: :zed: :zed: eliminovat to všechno asi nejde :zed: :zed: :zed: odstěhovat se někam na pláž k oceánu.začnu sázet sportku nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.4.12 12:15

holky jedu do tu A-dermu do lékárny. zkusim to! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.4.12 12:19
8o
@terinka4444 píše:
A k těm testům na alergologii, má bratránka v Kanadě, je to lékař, brácha těžký astmatik a alergik, na alergologii a je to už spoustu let zpátky, ho napíchali těma testama, na co je jako alergický, zkolaboval tam, rychlá ho vezla na kapačky na ARO, hrůza, vyšla mu alergie i na to, s čím ještě nemohl přijít do styku, hrůza hrůzoucí, tak ten bratránek je vzal s mamkou na tři měsíce do Kanady a vyběhal mu tam vyšetření u tamních alegologů, ti když se dozvěděli, jak se ještě někde ve světě testuje, tak tomu normálně nevěřili. Ona se jim totiž ta alergie, těm slabým imunitkám, normálně napíchá a vyvolá. Nikdy jim to nenechejte dělat a trvejte si na testech z krve. Oni neradi, je to drahé, co by si plácali body na pojišťovnu, přesto stačí krev a v laborce zjistí nemlich to samé a bez reakcí a vyvolaných alergií. Úplně mě děsí, když to čtu :cert: :cert: :cert: :cert:

8o to je síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.4.12 12:21

Holky snad by to chtělo založit skupinu ¨"maminky alergiků " at můžeme kecat tam? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.4.12 12:27

naprosto vynikající nápad. Někdy bych si jen tak chtěla postěžovat, jsem z toho tak vyčerpaná, nebo zase říct, že jí zmizel flek a já z toho mám obrovskou radost a nikdo ji nechápe, to snad může pochopit zase jen máma atopika. jinak v lékárnách jsou drazí, 200ml stojí 390,– já ji onjednávám tady http://lekarnavyskov.cz/shop.php?… jen o pade víc a je toho 400ml, a ještě chytře s pumpičkou, jak mám mastné ruce z ta tuba klouže :zed: :zed: :zed: ta A-derma je dobrá, kamka byla fakt děsná, jsem nad ní brečela, po té A-dermě to má tisíckrít lepší, už asi 4. den bylo vidět, že se lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.4.12 12:29

Teri a nechceš to založit? a uzavřeme to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
15.4.12 12:31

@Šema : dobrý nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat