Atopický ekzém dospělých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
882
26.8.11 10:09
cancerka píše:
Natule - ostatní závidí taky, jen to nepřiznají :-D
Mě se to teď zas naopak začalo zhoršovat, ale měla jsem teď dlouhé období klidnější.(skoro dva měsíce 8-o ) V neděli se chystám, že znovu udělám šanku a snad pak budu mít zas na delší čas pokoj.
Bože jak já jsem šťastná, že to holky po mě nepodědily a to byla tak velká pravděpodobnost, že to budou mít. :dance:

Ježíši, cancerko, nestraš!!!! 8-o Já si to ani nepřipouštím, že by to mohla mít malá po mě. To by byla hrozný chudák. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
26.8.11 10:48
Natule píše:
cancerka píše:
Natule - ostatní závidí taky, jen to nepřiznají :-D
Mě se to teď zas naopak začalo zhoršovat, ale měla jsem teď dlouhé období klidnější.(skoro dva měsíce 8-o ) V neděli se chystám, že znovu udělám šanku a snad pak budu mít zas na delší čas pokoj.
Bože jak já jsem šťastná, že to holky po mě nepodědily a to byla tak velká pravděpodobnost, že to budou mít. :dance:
Ježíši, cancerko, nestraš!!!! 8-o Já si to ani nepřipouštím, že by to mohla mít malá po mě. To by byla hrozný chudák. :cry:

starší Terezka měla do tří let vysušený ručky, teď klepu od tří let máme pokoj.
Anička je zatím v pohodě.Doufám, že to vydrží :andel:
Promazávám holky Lipobází a Atopdermem od Biodermy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
26.8.11 12:41

Natule - nujá jsem z toho měla děsnej strach, že to dítěti dám do vínku, ale nakonec jsem sama sebe přesvědčila, že holky budou zdravé a hotovo. Opakovala jsem si to každý večer před spaním.
A jak starou máš holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
27.8.11 09:27

Cancerko, naší malé :srdce: je 5 měsíců. Je pravda, že po odřeninkách po plínkách na jedné nožičce, jsme se potýkali docela dlouho, mazala, jsem a mazala a mazala,pak OK. Bohudík ještě neví, jaká je to slast, když si mužeš něco poškrábat a podrbat. Zatím se u ní nic neprojevuje, mažu klasicky jenom dětskými olejíčky, zatím u ní v poho.Čím mažeš ty?

Nevíš jaký vliv má HORSKÉ SLUNICKO na AE? Moje známá měla kožní problémy (ale ne AE) a HS jí pomohlo. Tak jsem přemýšlela, protože mě skutečné sluníčko pomáhá, že bych si to horské koupila. Ale zase nechci zbytečně vyhazovat peníze. Co ty na to, máš nějaké zkušenosti?

Taky se mi s poslední době hodně po koupání vysušuje pokožka (sprcháč mám stejný),padají ze mě úplně šupiny kůže, jak když sněží!!! :zed: Takže po koupeli, se mažu a mažu a mažu…Nemáš nějaký typ na něco na sprchování?

Moc moc otázek!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.8.11 09:51

Natule, mně taky sluníčko hrozně moc pomáhá. Místo HS jdu sem tam na solárko, když vidím, že to ta moje kůže potřebuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
27.8.11 09:57
consi píše:
Natule, mně taky sluníčko hrozně moc pomáhá. Místo HS jdu sem tam na solárko, když vidím, že to ta moje kůže potřebuje. :nevim:

Na to jsem chodila cc před třemi roky, bylo to fajn. Ale když jsem se namazal tím jejich urychlujícím krémem na opalování, tak jsem zrudla a hrozně to štípalo!! :cry: A jak často v zimě chodíš?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.8.11 10:03
Natule píše:
consi píše:
Natule, mně taky sluníčko hrozně moc pomáhá. Místo HS jdu sem tam na solárko, když vidím, že to ta moje kůže potřebuje. :nevim:
Na to jsem chodila cc před třemi roky, bylo to fajn. Ale když jsem se namazal tím jejich urychlujícím krémem na opalování, tak jsem zrudla a hrozně to štípalo!! :cry: A jak často v zimě chodíš?? :think:

Mně ty krémy naštěstí nic nedělají :think: Když mám základ z léta, tak od podzimu 1× týdně
Minulý rok jsem vynechala, protože jsem byla těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
1.9.11 17:53

Halóóó CANCERKO, proč neodpovídáš?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
1.9.11 22:39

Natule - jéé promiň, mě se tu neobjevilo očičko, že tu něco přibylo :oops:
Horské sluníčko jsem nezkoušela, takže netuším :nevim:
Jinak na sprchování můžu poradit jedině čistou vodu, já nemůžu používat žádný sprcháč ani mýdlo. Mydlím pouze tu onu intim gelem a obyč. mýdlem podpaží případně špinavé nohy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
2.9.11 07:32

na sprchování je výborné Atopderm od Biodermy - dětská řada. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
6.9.11 18:23
Natule píše:
consi píše:
Na to jsem chodila cc před třemi roky, bylo to fajn. Ale když jsem se namazal tím jejich urychlujícím krémem na opalování, tak jsem zrudla a hrozně to štípalo!! :cry: A jak často v zimě chodíš?? :think:

Já taky přes zimu chodím do solárka, ale záleží, jak moc mě AE zlobí, když hodně, tak jednou za 14 dní, když málo, tak jednou za měsíc.
Když se mě vždy zeptají, jestli mám nějaký krém na opalování v solárku, tak řeknu, že mám AE a že mi ty krémy vadí a nikdo mi nikdy nic ani nenabídl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
7.9.11 17:07
consi píše:
na sprchování je výborné Atopderm od Biodermy - dětská řada. :palec:

Tak jsem si koupila tělové mléko od biodermy (nevim jestli dětská řada),namazala a málem jsem se posr… bolestí :cry: , jak to štípalo :cert: :pocitac: :zed: .Vyhozených pět stovek. :cert: :cert: :cert:
V pátek jdu na kožní, tak doufám, že mi napíše nějakou mastičku na zhojení, promázání a zeptám se i na něco do sprchy, začíná se mi to zase nějak zhoršovat. :cry: :cry: :cry:
Solárko zkusím a uvidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
7.9.11 17:11
Natule píše:
consi píše:
na sprchování je výborné Atopderm od Biodermy - dětská řada. :palec:
Tak jsem si koupila tělové mléko od biodermy (nevim jestli dětská řada),namazala a málem jsem se posr… bolestí :cry: , jak to štípalo :cert: :pocitac: :zed: .Vyhozených pět stovek. :cert: :cert: :cert:
V pátek jdu na kožní, tak doufám, že mi napíše nějakou mastičku na zhojení, promázání a zeptám se i na něco do sprchy, začíná se mi to zase nějak zhoršovat. :cry: :cry: :cry:
Solárko zkusím a uvidím. :nevim:

Ale počítej s tím, že ten den, kdy půjdeš na solárko, se můžeš bolestí taky zbláznit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
9.9.11 14:50

Ahoj všem :mavam: já mám šílený AE už od narození, pak se mi to mírně zlepšilo někdy v pubertě, ale teď během těhotenství a kojení je to zase hrůza :-( :-( nepomáhá nic.. hlavně mě vadí ty pohledy druhých, nejraději bych se zavřela doma a nevycházela :zed: nezkoušeli jste někdo nějakou alternativní léčbu? nemyslím pomocí krémů a mastí, ale slyšela jsem i o nějakých psychoterapiích a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
11.9.11 19:37

Zkoušela jsem kineziologii (snad to píšu správně), byla jsem tam dvakrát,ale přínos pro ekzém nevím nevím, nic viditelného. Ale v jednom problému mi to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí