Augmentace prsou 2023

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35331
15.7.23 17:11
@Martha03 píše:
Vážně? Já myslím, že nikdo není takovej kouzelník, aby přesvědčil hlavu, že vidí něco co tam není. Pokud tedy není psychický nemocný. To co píšeš není pravda a předpokládám, že ani ty sama tomu nevěříš. Omlouvám se, ale tohle jsou jen kecy.

Nejsou, zalezi na uhlu pohledu. Ale je to tak, jak pisu…rozhodnutou zenskou stejne nic nepresvedci…

• načítám...
5913
15.7.23 17:18
@mroe píše:
Nejsou, zalezi na uhlu pohledu. Ale je to tak, jak pisu…rozhodnutou zenskou stejne nic nepresvedci…

Ano jsem rozhodnutá. Ale jsem rozumně uvažující člověk. Kdybys mi napsala, že ve svém aktuálním stavu to mám brát pozitivně, smířit se s tím, nesoustředit se na to, atp. tak to beru. Ale napsat, že když přesvědčím hlavu tak to uvidí i oči, tak je to hloupost. Každopádně díky za názor. Teď už bych se ráda vrátila k dotazu.

• načítám...
5913
15.7.23 17:20
@azaleila píše:
Já na plastice pracuji a různá prsa vidím prakticky denně. Úplně Tě nepotěším ale veškeré relevantní info už máš.
To že to měl někdo tak a jiný jinak nemá pro Tvou situaci žádnou výpovědní hodnotu.
Tahle záležitost je tak moc individuální že jsou Ti veškeré cízí fotky a zkušenosti úplně k ničemu…

Chápu. Díky za info. Je mi to jasné, že konečný výsledek bude prostě individuální a nikdo mi nedá odpověď na to jak to bude vypadat.

• načítám...
17386
15.7.23 17:28
@Martha03 píše:
Chápu. Díky za info. Je mi to jasné, že konečný výsledek bude prostě individuální a nikdo mi nedá odpověď na to jak to bude vypadat.

Ono to sdílení určitě psychicky pomáhá.
Jen bohužel nemá žádnou výpovědní hodnotu…
Jen podotknu že modelace s augmentací se dá dělat více způsoby a zrovna ten co popisuje zakladatelka je poměrně rizikový.

• načítám...
5913
15.7.23 21:17
@azaleila píše:
Ono to sdílení určitě psychicky pomáhá.
Jen bohužel nemá žádnou výpovědní hodnotu…
Jen podotknu že modelace s augmentací se dá dělat více způsoby a zrovna ten co popisuje zakladatelka je poměrně rizikový.

Já jsem zakladatelka a bohužel to jinak nejde, jestliže nechci velké implantáty tak, aby mi pak prsa nevysela když zvolím menší…

• načítám...
17386
15.7.23 21:19
@Martha03 píše:
Já jsem zakladatelka a bohužel to jinak nejde, jestliže nechci velké implantáty tak, aby mi pak prsa nevysela když zvolím menší…
Říkal něco o metodě “dual plane”?
  • načítám...
5913
15.7.23 22:01
@azaleila píše: Říkal něco o metodě “dual plane”?

Ano vzhledem k vybranému anatomickemu implantátu půjde pouze částečně pod sval nahoře.

• načítám...
17386
16.7.23 12:26
@Martha03 píše:
Ano vzhledem k vybranému anatomickemu implantátu půjde pouze částečně pod sval nahoře.

Upřímně bych radila ještě jednu nezávaznou konzultaci u někoho jiného…

• načítám...
5913
17.7.23 12:02
@azaleila píše:
Upřímně bych radila ještě jednu nezávaznou konzultaci u někoho jiného…

Byla jsem na 5ti konzultacích a všude to samé… Takže jsem nakonec vybrala toho co s tím má nejlepší zkušenosti a recenze, plus co mám v okolí lidi s přímou zkušeností. Tak myslím, že další konzultace už je zbytečná…

• načítám...
17386
17.7.23 12:28
@Martha03 píše:
Byla jsem na 5ti konzultacích a všude to samé… Takže jsem nakonec vybrala toho co s tím má nejlepší zkušenosti a recenze, plus co mám v okolí lidi s přímou zkušeností. Tak myslím, že další konzultace už je zbytečná…

Tak to jo… já myslela žes byla jen u jednoho lékaře. Byla jsi v Praze? Můžu se zeptat ke komu se chystáš…
Pokud je to takhle a víc lékařů má stejný názor tak to bude správná cesta…
Jen je to poměrně složitá operace a výsledky nejisté… ale zase musíš myslet pozitivně a říkat si proč zrovna u Tebe by měly být komplikace…

• načítám...
35331
17.7.23 13:42
@azaleila píše:
Tak to jo… já myslela žes byla jen u jednoho lékaře. Byla jsi v Praze? Můžu se zeptat ke komu se chystáš…
Jen je to poměrně složitá operace a výsledky nejisté… ale zase musíš myslet pozitivně a říkat si proč zrovna u Tebe by měly být komplikace…

Nebo se na to vyprdnout a koupit si lepsi poprdu…nejiste vysledky by mi za to vazne nestaly… :roll:

• načítám...
Tajemnadama
17.7.23 15:43
@mroe píše:
Nebo se na to vyprdnout a koupit si lepsi poprdu…nejiste vysledky by mi za to vazne nestaly… :roll:

Asi tak. Nerozumím tomu proč někdo chce vyhazet statisíce za nejistý výsledky, možný komplikace. Fakt tomu nerozumím. A zrovna já jsem kojila dve deti. Zůstaly mi povisly jedničky, a to mam jeste ke vsemu obvod 65cm.. :roll: Myslela jsem si že neseženu hezkou podprsenku. A sehnala jsem rovnou dve, krásný krajkovy, že i to moje nic v tom vypadá sexy. :D

• Upravit
5913
17.7.23 19:41
@azaleila píše:

Ne chystám se do Brna na Bodyestet. Vím, že jsou nejisté, ale stojí mi to za to.

• načítám...
5913
17.7.23 19:41
@mroe píše:
Nebo se na to vyprdnout a koupit si lepsi poprdu…nejiste vysledky by mi za to vazne nestaly… :roll:

Díky za názor na který jsem se neptala…

• načítám...
5913
17.7.23 19:43
@Tajemnadama píše:
Asi tak. Nerozumím tomu proč někdo chce vyhazet statisíce za nejistý výsledky, možný komplikace. Fakt tomu nerozumím. A zrovna já jsem kojila dve deti. Zůstaly mi povisly jedničky, a to mam jeste ke vsemu obvod 65cm.. :roll: Myslela jsem si že neseženu hezkou podprsenku. A sehnala jsem rovnou dve, krásný krajkovy, že i to moje nic v tom vypadá sexy. :D

Ani mě nepřekvapuje, že se potřebuješ vyjádřit. Aspoň si máš s kým pokecat. Jak smutný člověk musí mít život, aby kecal druhým do jejich rozhodnutí :roll: notabene naprosto mimo můj dotaz, ale gratuluji, že si sehnala podprdu :palec:

Příspěvek upraven 17.07.23 v 21:16

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková