Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A ty strie jsou bílé (světlejší než opálená kůže)? To by potom znamenalo, že jsou staršího data. Protože čerstvá strie je červená a až postupně zbledne ![]()
Nevím, čím bys strie „smazala“. Ale nemyslím si, že se ti to mohlo stát pouze tím cvičením za necelý 2 týdny 🤷🏻♀️
@vedma007 píše:
A ty strie jsou bílé (světlejší než opálená kůže)? To by potom znamenalo, že jsou staršího data. Protože čerstvá strie je červená a až postupně zbledne
Já nemám/neměla po těle žádné červené ![]()
@vedma007
ano, světlejší.. je možné, ze se zvyraznily tím opálením
a predtim jsem jim nevenovala tolik pozornost 👀
Strie také můžou být z nárůstku váhy? nezměnila se se ti váha za poslední dobu?
Ahoj holky,
jsem ted lehce opalena a jde to opravdu videt.. myslíte, ze by to mohlo byt z toho cviceni? přijde mi ti nejake rychlé 👀 a mate nejake rady, jak se toho treba postupně zbavit? nejak mi to nepřekáží, ale cim vic se opaluji, tím vic o jde videt (mi přijde).. A ja jsem spíše “bledší” typ - nevim, jak to napsat

je mi 17 a na zacatku prázdnin jsem začala cvicit a vecer ob den behat.. cvicim hlavně nohy, zadek a obcas ruce.. jsem hubensi postavy 🙆🏼♀️ (mam kolem 50kg a 165cm - pro lepsi představu) a začaly se mi delat strie na zadku
Tak dekuji za jakékoliv rady
ps: vim, ze to k ženskému tělu patří, nejsem z toho nejaka špatná.. jen pokud je fakt neco, co tomu pomáhá, tak bych byla rada, aby to treba postupně nejak odešlo
diky