Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ta_holka_co_pise píše:
Ale ano, má cenu strašit. Protože plastickej chirurg tě nepostraší vůbec. Je to jak když se dříve o kouření říkalo, že je bez rizika. A kde jsme s kouřením dnes? To stejný implantáty.
Ale tvoje tělo a tvoje rozhodnutí.
Ale já se přece neptám na rizika. Upřímně nechápu proč tolik negativity. Můj dotaz zní jinak a tak prosím nepřispívej když nemáš nic k tématu, zajímají mě zkušenosti ne profesionální odmítači. Díky ![]()
@Tajemnadama píše:
Já taky nedokážu pochopit že si potomhle zjištění dá takovou sracku do těla. A proč? Jen aby mohl ukazovat umělý hnusny prsa.O ničem jiným to stejne neni. Navíc ty dámy si ani neuvědomují že budou muset na výměnu za pár let, a ta výměna vzhledem k rostoucím cenám bude mnohonásobně dražší než teď. Prostě velký oci, rozum v zadku.
Děvče děvče. Já mám operatera, který mě dostatečně poučil i postrašil. Nenechává si dělat prsa někde v džungli v Brazílii abych ušetřila, ale u chlapa co to dělá x let. Dávám si prověřený implantát ne žádnou novinku na trhu. O rozumu v zadku můžeme polemizovat, já zase nevycházím z informací z instagramu. Sociální sítě nemám a mám na ně svůj názor, ale nepotrebuji ho nikomu cpát. Ptala jsem se na zkušenost ne na tvůj názor jestli mám mozkovy buňky ![]()
@Anonymní píše:
Raději anonymě. Upřímně, mám za sebou augmentaci, reoperace si je vědomá každá žena, která to podstoupí. Já jsem byla na jedné pražské klinice, TOP operatér, mám je od roku 2016 a úplně bez problému. Nechala jsem si vložit pod prsy, jizva není skoro vidět, a to trpím na keloidní jizvy. Za mne, nenech se odradit nikým a pokud bys měla nějaké problémy, poneseš si to jenom ty.
Lidi chodí na různé operace, ale rozhodně se neptej na emiminu, tady ti dají sodu za všechno…
Držím palce, ať se dobře rozhodneš.
Moc díky za info. Já se od lidí rozhodit nenechám to se neboj, na zpětně vazby tu jsem zvyklá. Chtěla jsem jen zkušenost. Díky a jsem ráda, že si spokojená.
@Anonymní píše:
Já mám za sebou rozsáhlé zmenšení s modelací, kolem dvorců a svislá jizva není téměř viditelná, jen v jednom místě, kde se mi maličko rozjel steh. To ale jen proto, že o ní vím, jinak to vypadá jako pigmentová skvrna. Nejhorší jizvy mám pod prsy a díky tomu, že mi z každé strany brali přes 500g, tak mi bohužel sahají směrem k podpaží. Já s tím ale počítala. Jinak, co se hojení týká, za pár týdnů jsem o ničem nevěděla. Bolesti téměř nulové i po operaci. Ségra je téměř 3 roky po zvětšení, implantáty vkládali pod sval a je bez potíží. I hojení proběhlo rychle.
Super díky moc za info. Mám kolem sebe taky spoustu známých jen nikoho, kdo by měl modelaci přes bradavky no…
@Anonymní píše:
Ahoj jsem po výměně implantátů po 20 letech od jejich prvního vložení zároveň jsem si nechala udělat modelaci a tohle teda celkem v pohodě - rekonvalescenci hsrm měla za 6 tydnu…jizva je lehce růžová ale celkově za mě spokojenost a nějaké strašení to je tady na webu je na denním pořádku![]()
![]()
Takže se rozhodně nenech rozhodit.Jo a jizvy mám udělané jinak v řezu kde je podprsenka takže nejsou vidět a ta jedna kolem bradavky je tak estetická že je vidět jenom při bližším ohledání jinak obecne spokojenost. Urcite nelituji
Díky za info. Tak já budu doufat no, při nejhorším si říkám, že to stejně uvidím jen já a manžel, takže to bude asi v pohodě.
Ja mam zkusenost, ze rozhodnutou zenskou stejne nepresvedci nic. Takze se nenamaham…Pro implantaty obecne, az na par vyjimek, nejsem… mam pro to svoje duvody… ale pripada mi na hlavu operovat neco, co neni nemocne, ze vsemi riziky, co z operace plynou, vcetne rizik po narkoze… jen pro pomijvou „krasu“, ktera stejne stesti neazajisti, protoze to je v hlave, ne v prsou. To nejsou umele nehty, to je operace prsu, ktera nejde uz nikdy vratit do puvodniho stavu…
@mroe píše:
Ja mam zkusenost, ze rozhodnutou zenskou stejne nepresvedci nic. Takze se nenamaham…Pro implantaty obecne, az na par vyjimek, nejsem… mam pro to svoje duvody… ale pripada mi na hlavu operovat neco, co neni nemocne, ze vsemi riziky, co z operace plynou, vcetne rizik po narkoze… jen pro pomijvou „krasu“, ktera stejne stesti neazajisti, protoze to je v hlave, ne v prsou. To nejsou umele nehty, to je operace prsu, ktera nejde uz nikdy vratit do puvodniho stavu…
Chápu a respektuji to. Každý na to máme svůj názor. Mě nejde o krásu, ale jakési navrácení původního stavu ač se to může zdát jakkoliv padlé na hlavu těm, kteří vidí hlavně ta rizika a že tam samozřejmě jsou. Ano odkojila jsem dvě děti a můžu si říkat, že jsem to udělala hlavně pro ně a že na tom nezáleží, ale to neznamená, že už se ve svém těle nemám právo cítit dobře. Hlavu sice přesvědčím, ale oči ne ![]()
@Martha03 píše:
Chápu a respektuji to. Každý na to máme svůj názor. Mě nejde o krásu, ale jakési navrácení původního stavu ač se to může zdát jakkoliv padlé na hlavu těm, kteří vidí hlavně ta rizika a že tam samozřejmě jsou. Ano odkojila jsem dvě děti a můžu si říkat, že jsem to udělala hlavně pro ně a že na tom nezáleží, ale to neznamená, že už se ve svém těle nemám právo cítit dobře. Hlavu sice přesvědčím, ale oči ne
obracene…hlava rozhoduje, co vidi oci… takze jsi hlavu zjevne nepresvedcila. Citit se svem tele dobre muzes i bez plastiky. Kdyz je clovek stastnej, jsou prsa zcela podruzna zalezitost…
Jestli máš FB, tak se přidej do skupin Zvětšení, zmenšení a modelace prsou - výměna zkušeností, poradna a Augmentace a modelace prsou- rady, tipy, zkušenosti. Tam uvidíš reálné zkušenosti holek, výsledky, případně ti poraději.
@mroe píše:
obracene…hlava rozhoduje, co vidi oci… takze jsi hlavu zjevne nepresvedcila. Citit se svem tele dobre muzes i bez plastiky. Kdyz je clovek stastnej, jsou prsa zcela podruzna zalezitost…
Vážně? Já myslím, že nikdo není takovej kouzelník, aby přesvědčil hlavu, že vidí něco co tam není. Pokud tedy není psychický nemocný. To co píšeš není pravda a předpokládám, že ani ty sama tomu nevěříš. Omlouvám se, ale tohle jsou jen kecy.
@stodvacetjedna píše:
Jestli máš FB, tak se přidej do skupin Zvětšení, zmenšení a modelace prsou - výměna zkušeností, poradna a Augmentace a modelace prsou- rady, tipy, zkušenosti. Tam uvidíš reálné zkušenosti holek, výsledky, případně ti poraději.
Bohužel soc sítě nemám, ale děkuji za zaslání.
@Martha03 píše:
Bohužel soc sítě nemám, ale děkuji za zaslání.
Tak potom ještě na Omlazení, tam jsou k tomu diskuze. Já i tam před i po augmentaci čerpala info ![]()
@stodvacetjedna píše:
Tak potom ještě na Omlazení, tam jsou k tomu diskuze. Já i tam před i po augmentaci čerpala info
Díky. Já tam už koukala, ale fotky nebo reálné zkušenosti k mému tématu nic moc. Většina to má klasicky v podprsní rýze nebo má modelaci velkých prsou. Žádný modelace šmudlinek jako mám já ![]()
Já na plastice pracuji a různá prsa vidím prakticky denně. Úplně Tě nepotěším ale veškeré relevantní info už máš.
To že to měl někdo tak a jiný jinak nemá pro Tvou situaci žádnou výpovědní hodnotu.
Tahle záležitost je tak moc individuální že jsou Ti veškeré cízí fotky a zkušenosti úplně k ničemu…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj jsem po výměně implantátů po 20 letech od jejich prvního vložení zároveň jsem si nechala udělat modelaci a tohle teda celkem v pohodě - rekonvalescenci hsrm měla za 6 tydnu…jizva je lehce růžová ale celkově za mě spokojenost a nějaké strašení to je tady na webu je na denním pořádku
Takže se rozhodně nenech rozhodit.
Jo a jizvy mám udělané jinak v řezu kde je podprsenka takže nejsou vidět a ta jedna kolem bradavky je tak estetická že je vidět jenom při bližším ohledání jinak obecne spokojenost. Urcite nelituji