Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všem. Tak jsem se po dvou odkojených dětech konečně dokopala, abych si nechala spravit ty psí uši co tam zbyly…
Vybrala jsem kliniku i operatéra, potud vše jak má být. Konzultace pro mě byla nepříjemná srážka s realitou, která mi sedí na hrudníku. Lékař mi řekl, že ač moje prsa hraničí s už téměř minimální videlností
tak je mám povislá a tak můj scénář typu „přijdu, dole řízne, hodí impoš a je hotovo“ vzal za své. Realita je taková, že je nutná modelace, pokud nechci impoš nad 500ml což nechci. Takže modelace prsou částečná, tedy že se odkrojí kus kůže nad bradavkou prso se stáhne a pak se dá implantát částečně pod sval. No a můj dotaz je na holky co už tohle mají za sebou. Jak se vám to hojilo, co citlivost bradavek, jizva…? Ukazoval mi foto, některé jizvy se docela rozjely a nebo i bradavky změnili tvar i velikost. Jako lékař mi řekl, že tohle absolutně nemůže ovlivnit a je to individuální u každé dle toho jak dobře se hojí a tak. Ale i tak by mě zajímaly reálné zkušenosti. Všem díky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Martha03 píše:
Ahoj všem. Tak jsem se po dvou odkojených dětech konečně dokopala, abych si nechala spravit ty psí uši co tam zbyly…Vybrala jsem kliniku i operatéra, potud vše jak má být. Konzultace pro mě byla nepříjemná srážka s realitou, která mi sedí na hrudníku. Lékař mi řekl, že ač moje prsa hraničí s už téměř minimální videlností
tak je mám povislá a tak můj scénář typu „přijdu, dole řízne, hodí impoš a je hotovo“ vzal za své. Realita je taková, že je nutná modelace, pokud nechci impoš nad 500ml což nechci. Takže modelace prsou částečná, tedy že se odkrojí kus kůže nad bradavkou prso se stáhne a pak se dá implantát částečně pod sval. No a můj dotaz je na holky co už tohle mají za sebou. Jak se vám to hojilo, co citlivost bradavek, jizva…? Ukazoval mi foto, některé jizvy se docela rozjely a nebo i bradavky změnili tvar i velikost. Jako lékař mi řekl, že tohle absolutně nemůže ovlivnit a je to individuální u každé dle toho jak dobře se hojí a tak. Ale i tak by mě zajímaly reálné zkušenosti. Všem díky
Ty brdo, plastik a slusnej k tomu…co neslibuje zazraky a mozdry z nebe, to se hned tak nevidi. Samozrejme ma pravdu a zkusenosti kohosi z netu jsou ti k prdu. To jsi ale zjevne slyset nechtela.
@mroe píše:
Ty brdo, plastik a slusnej k tomu…co neslibuje zazraky a mozdry z nebe, to se hned tak nevidi. Samozrejme ma pravdu a zkusenosti kohosi z netu jsou ti k prdu. To jsi ale zjevne slyset nechtela.
No ano. Pan doktor opravdu kapacita a žádný dobrý obchodník řekněme
ukázal mi co všechno se může pokazit a jak a jak to taky pak vypadá. Viděla jsem za tu hodinu tolik koz, že mi to vydá na celý život
vím, že je to všechno individuální jen zkouším do jaké míry jsou ty rozjeté bradavky a jizvy časté plus jaké je to hojení když je řez v bradavkách. Respektive jizvy budou na 100% to mi řekl jednoznačně, spíš jen vzhled. Sama jsem na to koukala a říkala, že tohle člověk na fotkách před a po nevidí. Sám se zasmál a řekl, že dávají foto samozřejmě po 6ti týdnech od op a tak je jizva ještě červená a optický splývá s bradavkou, no po roce je to docela jiná písnička. Jizva zbělá a upřímně některý ty holky to měly fakt nepěkné no…
A jses si jistá že chceš podstoupit rizika? Že budeš muset za pár let na výměnu? Teď se každý druhý delaji kapsulace, ale třeba po dvou letech musí na nova. Nehlede na ty komplikace co implantaty v těle způsobují. Koukni sem https://instagram.com/…llness_czech?…
@Tajemnadama píše:
A jses si jistá že chceš podstoupit rizika? Že budeš muset za pár let na výměnu? Teď se každý druhý delaji kapsulace, ale třeba po dvou letech musí na nova. Nehlede na ty komplikace co implantaty v těle způsobují. Koukni sem https://instagram.com/…llness_czech?…
Ano jsem si vědoma všech rizik. Je to věc, kterou zvažuji už pár let a mám o tom něco načteno. Není to žádné impulsivní rozhodnutí. A zase každé druhé… nepřehánějme ano. Děkuji
@Eustress píše:
PRAOU je nejvíc!
Njn půlnoc už jsem byla trošku rozespalá
nechala jsem opravit
@Martha03 píše:
Ano jsem si vědoma všech rizik. Je to věc, kterou zvažuji už pár let a mám o tom něco načteno. Není to žádné impulsivní rozhodnutí. A zase každé druhé… nepřehánějme ano. Děkuji
Ano, já jich znam ve svým okolí celkem dost.
@Tajemnadama píše:
Ano, já jich znam ve svým okolí celkem dost.
Já skoro nikoho kromě jedné ruptury po 10ti letech, je to individuální a nemá smysl zase tak strašit… ale určitě je dobře znát i všechna negativa a rizika.
https://instagram.com/…llness_czech?…
Doporučuju se podívat na tenhle profil a zjistit si něco o nemoci z prsních implantátů.
Oni i doktoři kapacity tvrdí jak jsou implantáty bezpečné a vlastně nic nehrozí. Co by neudělali pro prachy že. Některé implantáty jsou v Americe dávno zakázané a v Evropě se vesele používají dál. Ten silikon se dostává do těla. Proto ty kapsule, ve kterých se drží nejvíc toxického humusu. Tělo se brání cizímu tělesu.
Nešla bych na to ani za nic.
@Martha03 píše:
Já skoro nikoho kromě jedné ruptury po 10ti letech, je to individuální a nemá smysl zase tak strašit… ale určitě je dobře znát i všechna negativa a rizika.
Ale ano, má cenu strašit. Protože plastickej chirurg tě nepostraší vůbec. Je to jak když se dříve o kouření říkalo, že je bez rizika. A kde jsme s kouřením dnes? To stejný implantáty.
Ale tvoje tělo a tvoje rozhodnutí.
@ta_holka_co_pise píše:
Oni i doktoři kapacity tvrdí jak jsou implantáty bezpečné a vlastně nic nehrozí. Co by neudělali pro prachy že. Některé implantáty jsou v Americe dávno zakázané a v Evropě se vesele používají dál. Ten silikon se dostává do těla. Proto ty kapsule, ve kterých se drží nejvíc toxického humusu. Tělo se brání cizímu tělesu.
Nešla bych na to ani za nic.
Já taky nedokážu pochopit že si potomhle zjištění dá takovou sracku do těla. A proč? Jen aby mohl ukazovat umělý hnusny prsa.
O ničem jiným to stejne neni. Navíc ty dámy si ani neuvědomují že budou muset na výměnu za pár let, a ta výměna vzhledem k rostoucím cenám bude mnohonásobně dražší než teď. Prostě velký oci, rozum v zadku.
Raději anonymě. Upřímně, mám za sebou augmentaci, reoperace si je vědomá každá žena, která to podstoupí. Já jsem byla na jedné pražské klinice, TOP operatér, mám je od roku 2016 a úplně bez problému. Nechala jsem si vložit pod prsy, jizva není skoro vidět, a to trpím na keloidní jizvy. Za mne, nenech se odradit nikým a pokud bys měla nějaké problémy, poneseš si to jenom ty.
Lidi chodí na různé operace, ale rozhodně se neptej na emiminu, tady ti dají sodu za všechno…
Držím palce, ať se dobře rozhodneš.
Já mám za sebou rozsáhlé zmenšení s modelací, kolem dvorců a svislá jizva není téměř viditelná, jen v jednom místě, kde se mi maličko rozjel steh. To ale jen proto, že o ní vím, jinak to vypadá jako pigmentová skvrna. Nejhorší jizvy mám pod prsy a díky tomu, že mi z každé strany brali přes 500g, tak mi bohužel sahají směrem k podpaží. Já s tím ale počítala. Jinak, co se hojení týká, za pár týdnů jsem o ničem nevěděla. Bolesti téměř nulové i po operaci. Ségra je téměř 3 roky po zvětšení, implantáty vkládali pod sval a je bez potíží. I hojení proběhlo rychle.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat