Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Martha03 píše:
Ne chystám se do Brna na Bodyestet. Vím, že jsou nejisté, ale stojí mi to za to.
Budu Ti moc držet palce aby to dopadlo bez bolestí a komplikací k Tvé spokojenosti.
![]()
Samozřejmě že si můžeš koupit kvalitní podprsenku ale já Tvé rozhodnutí chápu.
@azaleila píše:
Budu Ti moc držet palce aby to dopadlo bez bolestí a komplikací k Tvé spokojenosti.![]()
Samozřejmě že si můžeš koupit kvalitní podprsenku ale já Tvé rozhodnutí chápu.
Moc děkuji. Bolest bude, to je jasné. Jen ty komplikace si ráda ušetřím. Ještě jednou díky ![]()
@Martha03 píše:
Ani mě nepřekvapuje, že se potřebuješ vyjádřit. Aspoň si máš s kým pokecat. Jak smutný člověk musí mít život, aby kecal druhým do jejich rozhodnutínotabene naprosto mimo můj dotaz, ale gratuluji, že si sehnala podprdu
Příspěvek upraven 17.07.23 v 21:16
@mroe píše:rozhodnutou zenskou nepresvedci nic…
Ano už jsem tu jasně psala, že jsem rozhodnuta. Rizika si přiznávám a jsem ráda, že tu jsou zmíněná pro další, které tuto diskuzi budou číst a budou se třeba teprve rozhodovat. Na diskutující @Tajemnadama, ale nereaguji proto, že bych si rizika nepřiznávala, ale proto, že ji chybí elementární slušnost. Upozornila jsem ji jednou, že komentuje mimo dotaz a přesto se musí stále vyjadřovat, ponižovat a zesměšňovat rozhodnutí druhých. A tady nejde o mě, mě je to jedno, ale jiné ženy se mohou takovými komentáři cítit znehodnoceny. Fakt, že musí neustále zmiňovat jak ona je smířená a spokojená a stačí ji podprsenka spíš svědčí o tom, že s tím má sama problém. Ano jsme ve veřejné diskuzi a každý může dávat co chce a rozhodně tu není jediná co si sedí na drátě a potřebuje druhé přesvědčovat o své pravdě, ale přece jen je to má diskuze a musím se k tomu vyjádřit. Já bych nikdy ničí rozhodnutí nezesměšňovala, protože je neznám a nevím čím si prochází a jaké důsledky tahle šikana může mít.
@Martha03 píše:
Ano už jsem tu jasně psala, že jsem rozhodnuta. Rizika si přiznávám a jsem ráda, že tu jsou zmíněná pro další, které tuto diskuzi budou číst a budou se třeba teprve rozhodovat. Na diskutující @Tajemnadama, ale nereaguji proto, že bych si rizika nepřiznávala, ale proto, že ji chybí elementární slušnost. Upozornila jsem ji jednou, že komentuje mimo dotaz a přesto se musí stále vyjadřovat, ponižovat a zesměšňovat rozhodnutí druhých. A tady nejde o mě, mě je to jedno, ale jiné ženy se mohou takovými komentáři cítit znehodnoceny. Fakt, že musí neustále zmiňovat jak ona je smířená a spokojená a stačí ji podprsenka spíš svědčí o tom, že s tím má sama problém. Ano jsme ve veřejné diskuzi a každý může dávat co chce a rozhodně tu není jediná co si sedí na drátě a potřebuje druhé přesvědčovat o své pravdě, ale přece jen je to má diskuze a musím se k tomu vyjádřit. Já bych nikdy ničí rozhodnutí nezesměšňovala, protože je neznám a nevím čím si prochází a jaké důsledky tahle šikana může mít.
Před plastikou by kazdy povinně měl navštívit minimalne psychologa. Ale to by zachvili chirurgové neměli co žrát. ![]()
@Tajemnadama píše:
Před plastikou by kazdy povinně měl navštívit minimalne psychologa. Ale to by zachvili chirurgové neměli co žrát.
ale ne, to opravdu není pravda ![]()
pacientek po plastice prsu mám x, jen jedna z nich je psychicky nevyrovnaná, a dalších x / desítky /, jsou naprosto v pohodě a bez psych. obtíží
ta jedna, jediná, taky chudák chodí pořád dokola, hlavně obličej ale i jiné části těla
jednu část si nechává x krát opravovat a znovu a opět a pak další část…chodí po různých pracovištích a nevím do jaké míry o sobě navzájem vědí…místo aby řešila psychiku, řeší raději jen zevnějšek a stále je neštastná a nespokojená
ale je jen jedna, dalších 20 je naprosto v cajku, opravdu není třeba paušalizovat
jakmile si to ženská dobře promyslí, rozváží a hlavně dělá to kvůli SOBĚ a ne kvůli chlapovi nebo ostatním, tak není a nebejvá problém, musí jít o její rozhodnutí, nikdy ne kvůli někomu jinému, to nefunguje
zakladatelko…hojivost je hodně individuální, někdo se hojí jako fík a snadno a jinej ne a ne a ne a vršej se mu komplikace, je dobře že vás upozornili i na rizika
@Martha03 píše:
Hele, ale pripust, ze ona mozna se svymi prsy opravdu zadny problem nema a ta podprda ji fakt staci. Taky nejsi uplne objektivni.
@Borrealis píše:
ale ne, to opravdu není pravda![]()
pacientek po plastice prsu mám x, jen jedna z nich je psychicky nevyrovnaná, a dalších x / desítky /, jsou naprosto v pohodě a bez psych. obtíží
ta jedna, jediná, taky chudák chodí pořád dokola, hlavně obličej ale i jiné části těla
jednu část si nechává x krát opravovat a znovu a opět a pak další část…chodí po různých pracovištích a nevím do jaké míry o sobě navzájem vědí…místo aby řešila psychiku, řeší raději jen zevnějšek a stále je neštastná a nespokojenáale je jen jedna, dalších 20 je naprosto v cajku, opravdu není třeba paušalizovat
jakmile si to ženská dobře promyslí, rozváží a hlavně dělá to kvůli SOBĚ a ne kvůli chlapovi nebo ostatním, tak není a nebejvá problém, musí jít o její rozhodnutí, nikdy ne kvůli někomu jinému, to nefunguje
zakladatelko…hojivost je hodně individuální, někdo se hojí jako fík a snadno a jinej ne a ne a ne a vršej se mu komplikace, je dobře že vás upozornili i na rizika
S tim nemuzu souhlasit. Mezi operovanymi je tech nevyrovnanych rozhodne vic, nez v bezne populaci. A vetsina z nich na zacatku zas tak velky problem vlastne nemela. Mne osobne hodne vadi, jak se v dnesni dobe tahle operace prezentuje… neni to jako, kdyz jde nekdo na nehty… o veku operovanych nemluve.
Ale ten chirurg vypada jako slusnej doktor, kdyz nezamlcel rizika… bych mohla vypravet… i kdyz… otazka je, kolik si takova prumerna natesena zenska vubec z te prvni konzultace odnese a jestli si vubec pripusti, ze neco takoveho doktor rikal. Ale o nekterych plasticich si nic pekneho nemyslim…z dalsich duvodu.
@mroe píše:
Hele, ale pripust, ze ona mozna se svymi prsy opravdu zadny problem nema a ta podprda ji fakt staci. Taky nejsi uplne objektivni.
Samozřejmě, že to připustím. Nejsem nenávistná, hloupá a nadutá abych si myslela, že druhé, anonymní lidi z netu znám natolik, abych je mohla soudit…
@Tajemnadama píše:
Před plastikou by kazdy povinně měl navštívit minimalne psychologa. Ale to by zachvili chirurgové neměli co žrát.
Já nevím, co na to napsat. Co je tohle za výkřik? Ano spousta lidí by měla navštívit psychologa. Od těch co si pořizují psa, po ty co chtějí jezdit autem. Ale žijeme tam kde žijeme a já jsem dospělá a svéprávná ženská. Nemusím se nikomu zpovídat a už vůbec ne nikomu, kdo je natolik sebestředný, že vidí jen a pouze svou vlastní pravdu. Což je taky na psychloga ![]()
@Borrealis píše:
ale ne, to opravdu není pravda![]()
jednu část si nechává x krát opravovat a znovu a opět a pak další část…chodí po různých pracovištích a nevím do jaké míry o sobě navzájem vědí…místo aby řešila psychiku, řeší raději jen zevnějšek a stále je neštastná a nespokojenáale je jen jedna, dalších 20 je naprosto v cajku, opravdu není třeba paušalizovat
Díky. Ale tak víš jak no, asi to holky mají tak, že každý, kdo nemá stejný názor je blázen… tak asi jo. Tak mi bude švihat s vetšíma kozama no… ![]()
@Martha03 píše:
Já nevím, co na to napsat. Co je tohle za výkřik? Ano spousta lidí by měla navštívit psychologa. Od těch co si pořizují psa, po ty co chtějí jezdit autem. Ale žijeme tam kde žijeme a já jsem dospělá a svéprávná ženská. Nemusím se nikomu zpovídat a už vůbec ne nikomu, kdo je natolik sebestředný, že vidí jen a pouze svou vlastní pravdu. Což je taky na psychloga
Opravdu srovnávaš psa a auto, oproti plastice?
@mroe píše:
S tim nemuzu souhlasit. Mezi operovanymi je tech nevyrovnanych rozhodne vic, nez v bezne populaci. A vetsina z nich na zacatku zas tak velky problem vlastne nemela. Mne osobne hodne vadi, jak se v dnesni dobe tahle operace prezentuje… neni to jako, kdyz jde nekdo na nehty… o veku operovanych nemluve.
Ale ten chirurg vypada jako slusnej doktor, kdyz nezamlcel rizika… bych mohla vypravet… i kdyz… otazka je, kolik si takova prumerna natesena zenska vubec z te prvni konzultace odnese a jestli si vubec pripusti, ze neco takoveho doktor rikal. Ale o nekterych plasticich si nic pekneho nemyslim…z dalsich duvodu.
Vzdyt sama zakladatelka srovnává plastiku, zásah do těla, s pořízením psa.
@Tajemnadama píše:
Opravdu srovnávaš psa a auto, oproti plastice?
A proč bych to nemohla srovnat? Osvětli mi svou teorii pudla… Je to také něco co ti může ublížit nebo tě zabít když nedomyslíš následky svého jednání. Ale chápu, dochází argumenty tak se budeš točit na autu a psovi ![]()
@Martha03 píše:
„Rizika si přiznávám“…tak si to jen shrňme:
Píšu z vlastní zkušenosti. Věř mi. Mé tělo malé implantáty v pohodě přijalo, nic mi nehrozilo. Byly to ty top na trhu, ta top špičková klinika, ten top špičkový doktor. Přála bych ti vidět, jak se všichni ti top začali chovat při cílených otázkách výše a při tom, když to ruplo.
Možná po přečtení výše uvedeného budeš trochu chápat, proč ti některé ženy nerozumí a proč považují toho, kdo dobrovolně podstoupí a chce výše uvedené, za někoho, kdo by měl absolvovat návštěvu u psychologa. Když se někdo dobrovolně sebepoškozuje, také ho indikujeme k psychické poruše a chodí na terapie, v těžších případech je v léčebně. To nám všem přijde normální. Když se někdo dobrovolně sebepoškozuje s vědomím toho, že i dlouho poté může mít dost zdravotních problémů a ještě za to hodlá utratit mnoho peněz, přijde nám to normální?
Upozorňuji, že vím, čím procházíš a já to dokonce celé absolvovala. A lituji toho, že mi tohle nikdo před tím neřekl.
Přeji ti, ať celý tvůj příběh dopadne dobře.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat