Augmentace (zvětšení) prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kiki03
9.8.13 18:19
@lenka buchartová píše:
Ty máš krásnou hubenoučkou postavu..sluší ti to moc..

Děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
lenka buchartová
9.8.13 18:22

:) dnes jsem vyrazila na nákupy koupila si nové šatičky bez podprdy krása. musime být spokojené samy sesebou, nikdo nejsme dokonalé, ale prsa parádička :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
16
15.8.13 11:01

Zvětšení prsou...

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, byl tady někdo z Vás na operaci v Medicom Vip u Mudr. Pulse_Jdu příští týden na konzultaci a hned týden na to, jdu už na operaci. Děkuji za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chris Dalí
15.8.13 11:05

recenze lékaři

Zde najdete recenze na všechny lékaře
http://www.znamylekar.cz/

• Citovat
  • Upravit
46867
15.8.13 11:58

Holky, nevite nektera, jak dlouho se ceka na MUDr. Holuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka buchartová
16.8.13 12:44

Ahojky já jsem byla u pana primáře Pulse v červnu ted to je 6 týden, je super.ale mám 310ml. a je to málo pokud chceš pěkná velká prsa chtěj vetší..jinak spokojenost Léna

• Citovat
  • Upravit
16
16.8.13 12:59

Moc Ti děkuji za informaci.Sama jsem na to zvědavá, jak to všechno dopadne. Pořád sleduje nějaké příspěvky a informace. A jinak klinika dobrá? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka buchartová
16.8.13 13:14

Klinika je dobrá, pan primář taky. Budeš tam jen noc. jidlo jedno a šup domu žádné rozmazlování :) jen na velikost pozor! má rád malá prsa a to jsme trošku zklamaná chtěla jsem vetší, ale poradil mi 310,že víc ne.Dnes bych se ukecat nedala!

• Citovat
  • Upravit
16
16.8.13 13:21
@lenka buchartová píše:
Klinika je dobrá, pan primář taky. Budeš tam jen noc. jidlo jedno a šup domu žádné rozmazlování :) jen na velikost pozor! má rád malá prsa a to jsme trošku zklamaná chtěla jsem vetší, ale poradil mi 310,že víc ne.Dnes bych se ukecat nedala!

Takže žádné ukecávání, jo? :) Někde jsem dokonce i četla, že tě domů pouštějí i s drenama, jak je to tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka buchartová
16.8.13 14:27

Ne dreny ti vyndají ráno pak snidaně a domu..já už bych se ukecat nedala jsou krásný, ale nikdo nepoznal, že je mám zvětšený, někady to je lepší, ale chtěla bych větší jak jsou nateklí krásný, ale jak otok splaskne jsou menší a přidadá mi že i spadlí :(

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
16.8.13 18:48
@lenka buchartová píše:
Ne dreny ti vyndají ráno pak snidaně a domu..já už bych se ukecat nedala jsou krásný, ale nikdo nepoznal, že je mám zvětšený, někady to je lepší, ale chtěla bych větší jak jsou nateklí krásný, ale jak otok splaskne jsou menší a přidadá mi že i spadlí :(

Souhlasím ja mám 350 ml jsem dost hubená po kojení sem neměla nic, sice na mě každý pozná že mám silikony ale mě se taky zdají malá ale jinak jsem moc spokojená přiště jdu na 550 ml :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.13 18:50
@Kiki03 píše:
Souhlasím ja mám 350 ml jsem dost hubená po kojení sem neměla nic, sice na mě každý pozná že mám silikony ale mě se taky zdají malá ale jinak jsem moc spokojená přiště jdu na 550 ml :-)

Jéééé, já chci taky, já stále přemýšlím, kde mi dají na splátky. :)

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
16.8.13 19:29
@Anonymní píše:
Jéééé, já chci taky, já stále přemýšlím, kde mi dají na splátky. :)

Tak kde sem byla já tak tam to prý davají na splátky tak sem tam zkus zeptat :-) Já už sem připravila muže na to že za ty 4 roky budu chtít jít znova tak at šetří :D

• Citovat
  • Upravit
lenka buchartová
16.8.13 19:31

Medicom taky dává na splátky, zjistěj ti to hned a mužeš hned jít..

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
16.8.13 19:42
@lenka buchartová píše:
Medicom taky dává na splátky, zjistěj ti to hned a mužeš hned jít..

Však já taky myslela medicom :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí