Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
dnes jsem vyrazila na nákupy koupila si nové šatičky bez podprdy krása. musime být spokojené samy sesebou, nikdo nejsme dokonalé, ale prsa parádička ![]()
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, byl tady někdo z Vás na operaci v Medicom Vip u Mudr. Pulse_Jdu příští týden na konzultaci a hned týden na to, jdu už na operaci. Děkuji za info…
Zde najdete recenze na všechny lékaře
http://www.znamylekar.cz/
Ahojky já jsem byla u pana primáře Pulse v červnu ted to je 6 týden, je super.ale mám 310ml. a je to málo pokud chceš pěkná velká prsa chtěj vetší..jinak spokojenost Léna
Moc Ti děkuji za informaci.Sama jsem na to zvědavá, jak to všechno dopadne. Pořád sleduje nějaké příspěvky a informace. A jinak klinika dobrá? Děkuji
Klinika je dobrá, pan primář taky. Budeš tam jen noc. jidlo jedno a šup domu žádné rozmazlování
jen na velikost pozor! má rád malá prsa a to jsme trošku zklamaná chtěla jsem vetší, ale poradil mi 310,že víc ne.Dnes bych se ukecat nedala!
@lenka buchartová píše:
Klinika je dobrá, pan primář taky. Budeš tam jen noc. jidlo jedno a šup domu žádné rozmazlováníjen na velikost pozor! má rád malá prsa a to jsme trošku zklamaná chtěla jsem vetší, ale poradil mi 310,že víc ne.Dnes bych se ukecat nedala!
Takže žádné ukecávání, jo?
Někde jsem dokonce i četla, že tě domů pouštějí i s drenama, jak je to tam?
Ne dreny ti vyndají ráno pak snidaně a domu..já už bych se ukecat nedala jsou krásný, ale nikdo nepoznal, že je mám zvětšený, někady to je lepší, ale chtěla bych větší jak jsou nateklí krásný, ale jak otok splaskne jsou menší a přidadá mi že i spadlí ![]()
@lenka buchartová píše:
Ne dreny ti vyndají ráno pak snidaně a domu..já už bych se ukecat nedala jsou krásný, ale nikdo nepoznal, že je mám zvětšený, někady to je lepší, ale chtěla bych větší jak jsou nateklí krásný, ale jak otok splaskne jsou menší a přidadá mi že i spadlí
Souhlasím ja mám 350 ml jsem dost hubená po kojení sem neměla nic, sice na mě každý pozná že mám silikony ale mě se taky zdají malá ale jinak jsem moc spokojená přiště jdu na 550 ml ![]()
@Kiki03 píše:
Souhlasím ja mám 350 ml jsem dost hubená po kojení sem neměla nic, sice na mě každý pozná že mám silikony ale mě se taky zdají malá ale jinak jsem moc spokojená přiště jdu na 550 ml
Jéééé, já chci taky, já stále přemýšlím, kde mi dají na splátky. ![]()
@Anonymní píše:
Jéééé, já chci taky, já stále přemýšlím, kde mi dají na splátky.
Tak kde sem byla já tak tam to prý davají na splátky tak sem tam zkus zeptat
Já už sem připravila muže na to že za ty 4 roky budu chtít jít znova tak at šetří ![]()
Medicom taky dává na splátky, zjistěj ti to hned a mužeš hned jít..
@lenka buchartová píše:
Medicom taky dává na splátky, zjistěj ti to hned a mužeš hned jít..
Však já taky myslela medicom ![]()
Děkuju