Augmentace (zvětšení) prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bobbikova
27.7.13 08:50

Anonym, tak to jsi mě potěšila. Já mám prsa tipuji tak mínus dva a domluvili jsme se, že naše motto bude přirozenost. Nechci žádné dudy, ale řekla jsem mu, že pro jedničky si tam nepojedu :) Anonym, tak šup na konzultačku a domluvíme si společný termín :D Co jsem tak vyčetla ze smlouvy( prozatím nepodepsané), že v záruce jsou určitě silikony. O těch se u mě se rozhodne až na sále. Bud Nagory nebo Polytech. Chris, jaké máš ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 09:08
@bobbikova píše:
Anonym, tak to jsi mě potěšila. Já mám prsa tipuji tak mínus dva a domluvili jsme se, že naše motto bude přirozenost. Nechci žádné dudy, ale řekla jsem mu, že pro jedničky si tam nepojedu :) Anonym, tak šup na konzultačku a domluvíme si společný termín :D Co jsem tak vyčetla ze smlouvy( prozatím nepodepsané), že v záruce jsou určitě silikony. O těch se u mě se rozhodne až na sále. Bud Nagory nebo Polytech. Chris, jaké máš ty?

Tak jo :D Klído hned… já bych potřebovala ty splátky…jéje…

• Citovat
  • Upravit
bobbikova
27.7.13 09:17

Tak zkus ten homecredit, jak psala Chris. Když si zjistíš co a jak, alespon budeš vědět, na čem jsi :) U Kydlíčka to budu mít max za 57tisíc, s těmi Polytech implantáty. S Nagory 55tis, ty jsou trochu levnější :)

• Citovat
  • Upravit
Chris Dalí
27.7.13 09:22

Já mám eurosilikony. Až po operaci vím že jsou to ty nejlevnější šumty. Smlouvu jsem nedostala. Záruku na ně mám taky teda. Doktor mi je hned cpal aniž bych je chtěla dal mi 700ml že jsou největší já chtěla 500ml. Jsem vysoká 194 cm takže ono to vypadá menší na mě ale i tak se mi zatím zdají velké. Já osobně jsem sklamaná přístupem lékaře a i výsledkem uvidím ještě otok splaskne a budou menší.

• Citovat
  • Upravit
bobbikova
27.7.13 09:37

No Chris, tak to koukám. Těmi prsy ale zabíjíš kolemjdoucí né? Myslela jsem, že doktoři upřednostnují spíše mín než víc, aby byla práce přirozená. No je pravda, že mi doktor řekl, že se prsa do roka usadí a tím zmenší i o číslo, číslo a půl. Tak třeba pak to bude přesně podle tvých představ. Omlouvám se, jestli to píšeš někde výš, ale jak dlouho jsi po operaci?

• Citovat
  • Upravit
Chris Dalí
27.7.13 09:46

Nepíšu jsem dnes po 17. je tam ještě otok. No na mě až tak velké nejsou vzhledem k výšce. Jo doktor rád dělá velká co jsem k němu šla.

• Citovat
  • Upravit
bobbikova
27.7.13 09:56

No tak to určitě ještě nějaký otok bude a opadne. A celková rekonvalescence po oper. byla jaká? Bolestivé? Trochu se toho bojím :/ Kde jsi vůbec byla na operaci?

• Citovat
  • Upravit
Chris Dalí
27.7.13 10:03

Byla jsme u dr. Poláka v Ostavě. Mě to dost bolelo. ale léky na bolest dostaneš. nejhorší je cesta dom a pak první noc.

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
27.7.13 11:51

Modelace neni vzdy nutna, pokud tam nema nic tak nebude co modelovat :-) Ja mam po diteti a mam pouze zvetseni, jsem dooost hubena a mam 350 ml vysoky profil a z acek mam cecka, decka podle podprsenky :-) Operaci doporucuju, byla sem v medicomu u primarky Francu :-) Na splatky to tam pry jde taky :-) Ale byt tebou sla bych az po tech vedrech, ja byla 20.5 podprsenku musis nosit zhruba 6 tydnu tu stahovacku ty vedra me vysly az na ten posledni 6ty tyden nastesti :-) Kazdopadne opravdu doporucuju je to pak uzasny pocit ja si je chci za tech par let vymenit a rovnou si necham dat i o troch vetsi :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 12:10
@Kiki03 píše:
Modelace neni vzdy nutna, pokud tam nema nic tak nebude co modelovat :-) Ja mam po diteti a mam pouze zvetseni, jsem dooost hubena a mam 350 ml vysoky profil a z acek mam cecka, decka podle podprsenky :-) Operaci doporucuju, byla sem v medicomu u primarky Francu :-) Na splatky to tam pry jde taky :-) Ale byt tebou sla bych az po tech vedrech, ja byla 20.5 podprsenku musis nosit zhruba 6 tydnu tu stahovacku ty vedra me vysly az na ten posledni 6ty tyden nastesti :-) Kazdopadne opravdu doporucuju je to pak uzasny pocit ja si je chci za tech par let vymenit a rovnou si necham dat i o troch vetsi :-)

Jéééé, tiše závidím… Myslíš že to tam jde na splátky jo?? :) Já bych si jako mohla půjčit od rodiny, téměř stoprocentně.. ;) ale…spíš až po létě bych šla.

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
27.7.13 13:01

ANo tady máš odkaz :-) http://www.medicomvip.cz/…bni-podminky Jojo po létě to bude lepší aspon se to lépe zahojí

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
27.7.13 13:01
@Anonymní píše:
Jéééé, tiše závidím… Myslíš že to tam jde na splátky jo?? :) Já bych si jako mohla půjčit od rodiny, téměř stoprocentně.. ;) ale…spíš až po létě bych šla.

Ale teda musíš být asi zaměstnaná a ne na mateřské aby ti to dali na splátky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 13:08
@Kiki03 píše:
Ale teda musíš být asi zaměstnaná a ne na mateřské aby ti to dali na splátky

Jojo jsem na RD, ale mám HPP. :)

• Citovat
  • Upravit
lenka buchartová
28.7.13 09:59

Ahojky, prosim jak se pozná kapsule.jsem po operaci 20 den vše snad vpořádku, ale ty vedra hruza..sundám si podprdu smočím se v bazénu, vylezu a zase si ji vemu. snad se nic nemuže přihodit. děkuji

• Citovat
  • Upravit
Chris Dalí
28.7.13 10:19

To ani nevím ale jediný co vím že když ti protíká tekutina v místě stehu tak je to pruser. Ted jsem si pšikla už to naštěstí nebolí, tak že se nemohu potom ani nadechnout. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex