Augmentace (zvětšení) prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kiki03
30.5.13 15:58

@pupííííček Já doporučuji Medicom VIP primářka Milada Francu a celková cena byla 54 990 :-) Při splátkách nevím jak to je? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Léňa1974
6.6.13 12:55

Léňa1974

Ahojky mě čeká augmentace 10.července Praha taky se bojí i těším. Budu mit asi 75 B.3ooML. :) Mám 3děti, už moc let jsem si to moc přála ted se my doufám splní muj sen. Přeji vám všem brzké uzdravení, co nejmín bolesti at jsme krásné… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Léňa1974
6.6.13 12:56

Děkuji, jdu také do VIP medicom, už se moc těším. pan primář Puls..úžasnej :)

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
6.6.13 13:12
@Léňa1974 píše:
Ahojky mě čeká augmentace 10.července Praha taky se bojí i těším. Budu mit asi 75 B.3ooML. :) Mám 3děti, už moc let jsem si to moc přála ted se my doufám splní muj sen. Přeji vám všem brzké uzdravení, co nejmín bolesti at jsme krásné… :srdce:

Držím palečky první dny to opravdu bolí, ale stojí to za to :-) 17 dní po operaci a jsem naprosto v pohodě, ani mi nepřijde že jsem byla na náké operaci spíš jak kdybych ty prsa měla odjakživa :D

• Citovat
  • Upravit
Léňa1974
10.6.13 08:41

Hrozně moc děkuju za podporu, hned písnu..už se moc těším, bojim :( :)

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
10.6.13 08:52
@Léňa1974 píše:
Hrozně moc děkuju za podporu, hned písnu..už se moc těším, bojim :( :)

Nemáš zač a drž se :-)

• Citovat
  • Upravit
Léňa1974
10.6.13 09:25

Děkuju jak se dnes cítíš? Co bolesti? Jde už lehčí práce nebo to ještě bolí? Už se nemužu dočkat :D

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
10.6.13 10:02
@Léňa1974 píše:
Děkuju jak se dnes cítíš? Co bolesti? Jde už lehčí práce nebo to ještě bolí? Už se nemužu dočkat :D

Já už mám 21 dní po takže já už jsem naprosto v pohode :-) 5 dní po operaci sme se stěhovali a já zvládla malé vybalit celý pokojíček zbytek teda dělal muj muž, ale ten tyden operaci už jsem byla naprosto v pohodě :-) Mě to bolelo hned po operaci teda neskutečně druhý den jak vyndaly dreny tak už to bylo o 100% lepší a celkové bolesti sem měla jen 3 dny ale daly se přežít pak budeš mít po ránu jen takový hrozný tlak jak se posadíš ale ted už je to v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
10.6.13 10:03

Už se ti to blíží už jen měsíc a budeš mít krásný prsa :-)

• Citovat
  • Upravit
Léňa1974
10.6.13 10:13

Už se nemužu dočkat, co podprsenka jak dlouho se musí nosit a co koupání, sprchování? no to bude léto bez bazénu. no..si hodná děkuju za vše :lol:

• Citovat
  • Upravit
4289
10.6.13 10:22

@Lucísek83 Ahoj nečetla jsem celou diskuzi, ale taky ti napíšu svou zkušenost… :kytka:
Na operaci jsem byla minulý rok v únoru…Jsem hodně hubená a měla jsem před operací tak jedničky…Operaci mi prováděl MUDr. Krejča, GHC klinika v Praze…
Doporučil mi velikost od 220 do 280 ml..Nechala jsem si dát 250ml a klidně bych kapkovitého tvaru a klidně bych si nechala dát i těch 280ml…Vypadá to přirozeně a nikdy bych už neměnila…Být tebou tak si pod 200ml nedávám…Je to málo… :pankac: Jinak když jsem se po operaci probudila, zhrozila jsem se, protože jak jsem měla ty obvazy, tak to vypadalo, jako bych měla tak pětky.. :mrgreen: To samozřejmě potom sundali a prsa splaskly… :kytka:
Jako první dva dny to bolelo hodně, ale dalo se to s pomocí léků vydržet..
Pak jsem šla domů a týden jsem měla klidový režim…To se dalo vydržet, ale nejhorší pro mě bylo spaní na zádech…Asi měsíc jsem musela spát jen v téhle poloze a to jsem myslela, že mi hrábne… :roll:
Ale jinak vše v pořádku, prsa mám přirozené, krásné…Kdybych se měla rozhodnout, jdu do toho znovu… :pankac: :kytka:
Doufám, že jsem ti alespoň trochu pomohla… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
10.6.13 10:26
@Léňa1974 píše:
Už se nemužu dočkat, co podprsenka jak dlouho se musí nosit a co koupání, sprchování? no to bude léto bez bazénu. no..si hodná děkuju za vše :lol:

Podprsenka se musí nosit 6 týdnu :-) Po 4 dnech po operaci se mužes pomalu začít sprchovat ale opatrne a nezvedat ruce :-) Vubec nemáš zač :-) Taky mi pomohli zkušenosti ostatních :D Jinak jsem taky dost hubená 168cm a mám 50kg po kojení sem měla menší A a mám vlevo 350ml a vpravo 325ml vysoký profil a mám plný trojky :-)

• Citovat
  • Upravit
4289
10.6.13 10:28

Jinak abych to ještě doplnila, tak jsem teda taky byla v praze…V GHC clinics u MUDr. Krejči…původně mě to mělo stát cca 69 000,–Kč ale měla jsem po operaci nějaké komplikace a musela jsem tam zůstat o den dýl, takže jsem pak ještě doplácela asi 4 tisíce za další noc a za léky… :kytka:
Jinak když už jsem byla doma, dodržela jsem ten klidový týdenní režim a pak už jsem normálně fungovala… :pankac: :kytka: Bez bolesti… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Léňa1974
10.6.13 10:54

TO SI HUBENOUČKÁ. JÁ MÁM 165 A 56KG..Dohodli jsme se 3OOml.tak uvidime. Evolunka 4tis za noc to je teda dobrý tak hlavně, že je vše v pořádku. Já se kočky tak těší budu muset taky začit brzo fungovat kvuli Pétovi a rodině, ale to zmáknu

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
10.6.13 10:55

To zmákneš neboj, není to tak hrozný :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex