Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky mě čeká augmentace 10.července Praha taky se bojí i těším. Budu mit asi 75 B.3ooML.
Mám 3děti, už moc let jsem si to moc přála ted se my doufám splní muj sen. Přeji vám všem brzké uzdravení, co nejmín bolesti at jsme krásné… ![]()
Děkuji, jdu také do VIP medicom, už se moc těším. pan primář Puls..úžasnej ![]()
@Léňa1974 píše:
Ahojky mě čeká augmentace 10.července Praha taky se bojí i těším. Budu mit asi 75 B.3ooML.Mám 3děti, už moc let jsem si to moc přála ted se my doufám splní muj sen. Přeji vám všem brzké uzdravení, co nejmín bolesti at jsme krásné…
Držím palečky první dny to opravdu bolí, ale stojí to za to
17 dní po operaci a jsem naprosto v pohodě, ani mi nepřijde že jsem byla na náké operaci spíš jak kdybych ty prsa měla odjakživa ![]()
Hrozně moc děkuju za podporu, hned písnu..už se moc těším, bojim
![]()
@Léňa1974 píše:
Hrozně moc děkuju za podporu, hned písnu..už se moc těším, bojim![]()
Nemáš zač a drž se ![]()
Děkuju jak se dnes cítíš? Co bolesti? Jde už lehčí práce nebo to ještě bolí? Už se nemužu dočkat ![]()
@Léňa1974 píše:
Děkuju jak se dnes cítíš? Co bolesti? Jde už lehčí práce nebo to ještě bolí? Už se nemužu dočkat
Já už mám 21 dní po takže já už jsem naprosto v pohode
5 dní po operaci sme se stěhovali a já zvládla malé vybalit celý pokojíček zbytek teda dělal muj muž, ale ten tyden operaci už jsem byla naprosto v pohodě
Mě to bolelo hned po operaci teda neskutečně druhý den jak vyndaly dreny tak už to bylo o 100% lepší a celkové bolesti sem měla jen 3 dny ale daly se přežít pak budeš mít po ránu jen takový hrozný tlak jak se posadíš ale ted už je to v pohodě ![]()
Už se nemužu dočkat, co podprsenka jak dlouho se musí nosit a co koupání, sprchování? no to bude léto bez bazénu. no..si hodná děkuju za vše ![]()
@Lucísek83 Ahoj nečetla jsem celou diskuzi, ale taky ti napíšu svou zkušenost… ![]()
Na operaci jsem byla minulý rok v únoru…Jsem hodně hubená a měla jsem před operací tak jedničky…Operaci mi prováděl MUDr. Krejča, GHC klinika v Praze…
Doporučil mi velikost od 220 do 280 ml..Nechala jsem si dát 250ml a klidně bych kapkovitého tvaru a klidně bych si nechala dát i těch 280ml…Vypadá to přirozeně a nikdy bych už neměnila…Být tebou tak si pod 200ml nedávám…Je to málo…
Jinak když jsem se po operaci probudila, zhrozila jsem se, protože jak jsem měla ty obvazy, tak to vypadalo, jako bych měla tak pětky..
To samozřejmě potom sundali a prsa splaskly… ![]()
Jako první dva dny to bolelo hodně, ale dalo se to s pomocí léků vydržet..
Pak jsem šla domů a týden jsem měla klidový režim…To se dalo vydržet, ale nejhorší pro mě bylo spaní na zádech…Asi měsíc jsem musela spát jen v téhle poloze a to jsem myslela, že mi hrábne… ![]()
Ale jinak vše v pořádku, prsa mám přirozené, krásné…Kdybych se měla rozhodnout, jdu do toho znovu…
![]()
Doufám, že jsem ti alespoň trochu pomohla… ![]()
@Léňa1974 píše:
Už se nemužu dočkat, co podprsenka jak dlouho se musí nosit a co koupání, sprchování? no to bude léto bez bazénu. no..si hodná děkuju za vše
Podprsenka se musí nosit 6 týdnu
Po 4 dnech po operaci se mužes pomalu začít sprchovat ale opatrne a nezvedat ruce
Vubec nemáš zač
Taky mi pomohli zkušenosti ostatních
Jinak jsem taky dost hubená 168cm a mám 50kg po kojení sem měla menší A a mám vlevo 350ml a vpravo 325ml vysoký profil a mám plný trojky ![]()
Jinak abych to ještě doplnila, tak jsem teda taky byla v praze…V GHC clinics u MUDr. Krejči…původně mě to mělo stát cca 69 000,–Kč ale měla jsem po operaci nějaké komplikace a musela jsem tam zůstat o den dýl, takže jsem pak ještě doplácela asi 4 tisíce za další noc a za léky… ![]()
Jinak když už jsem byla doma, dodržela jsem ten klidový týdenní režim a pak už jsem normálně fungovala…
Bez bolesti… ![]()
TO SI HUBENOUČKÁ. JÁ MÁM 165 A 56KG..Dohodli jsme se 3OOml.tak uvidime. Evolunka 4tis za noc to je teda dobrý tak hlavně, že je vše v pořádku. Já se kočky tak těší budu muset taky začit brzo fungovat kvuli Pétovi a rodině, ale to zmáknu
@pupííííček Já doporučuji Medicom VIP primářka Milada Francu a celková cena byla 54 990
Při splátkách nevím jak to je?