Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak jinou úpravu zatím nepotřebuju, bříško už mám, prsa snad brzy taky a se zbytkem jsem spokojená
.
@Lucísek83 jdu do MEDICOM VIP a presna cena je 59 990 se vsim vsudy i s lekama proti bolesti atd…
V Medicomu jsem taky byla na konzultaci, ale už před několika lety…vypadá to tam moc příjemně
. Tak doufám, že budeme obě spokojené ![]()
@Lucísek83 Jsou hrozne prijemni!! ty jdes driv tak pak musis napsat jak moc to boli atd ![]()
Kikísku, tak jestli všechno dobře dopadne, tak tě určitě budu informovat, to se neboj
. Taky ale záleží, jak moc vnímáš bolest, já jsem třeba hrozný bebíčko…
Dámy tak co už to máte některá za sebou?
Já se dnes objednávala a jdu přesně na moje narozeniny 20.5!!Už se nemužu dočkat ![]()
Ahoj Kiki, já jsem dneska nastoupila na Bulovku, zítra po jedenáctý hodině mě čeká operace…mám teda nepopsatelný pocity a šílený strach…těším se, ale zároveň se hrozně bojím…jestli vše dobře dopadne, tak se ozvu… Drž mi palečky. Pa.
@Lucísek83 Ahoj tak drzim palecky at je vse ok! Ja jdu az za mesic a bojim se uz ted
Pak dej vedet zatim paaa
@Lucísek83 píše:
Ahoj Kiki, já jsem dneska nastoupila na Bulovku, zítra po jedenáctý hodině mě čeká operace…mám teda nepopsatelný pocity a šílený strach…těším se, ale zároveň se hrozně bojím…jestli vše dobře dopadne, tak se ozvu… Drž mi palečky. Pa.
Moc držím palce!
Jak budeš moci, napiš nám sem všem zvědavým své pocity!
Ahoj holky, taky se k vám přidávám mě čeká zvětšení prsou 17.5. už se nemůžu dočkat ![]()
Jsem objednaná u dok. Doležala plastika Praha, koukala jsem že ty jdeš do Medicom vip ke komu tam jdeš?