Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No na konzultaci sem byla u mudr kempnyho tem me navrhl stredni profil a 325 ml, ale ted jdu na konzultaci 6.5k te primarce protoze mudr kempny tam toho 20.5 kdy sem objednana na zakrok neni a s tou se chci po dlouhych debatach a radach domluvit na 350 ml vysoky profil a co ty?
Já mam navrženo anatom 370 ml pod sval extra vysoký profil prý aby se prsa krásně celá vyplnila je to nejméně co mi může dát. Jedna holčina co si s ní občas písnu je má od dokt. Franců a vypadaj moc krásně sice ještě neni po dětech ale pokud půješ k ní tak se fakt nemusíš bát.
@sulawesi Myslím žesi se k nám přidala do diskuze na stránkách omlazení. cz že ano??? ![]()
@Kiki03 To jsem já
pokud je budu mít po opce alespoň trochu podobné jaké má kivus tak budu šťastná.
Ahoj, já si myslím, že je hrozně důležitý si nechat poradit od doktora. Viděla jsem spoustu holek, co měly asi vlastní hlavu a výsledek jejich operací je teda strašidelný. Na holčině s padesáti kily šílený balóny a ještě každý prso jiný. Já jsem taky chtěla veliký prsa, když už jsem se rozhodla, že půjdu na plastiku, ale poslechla jsem svýho doktora, ten mi doporučil 350 ml Mentory taky anatomy – jsou na dotek jako přírodní no a na pohled – úplně super! Hlavní je svěřit se do dobrých rukou!
@sulawesi Presne tak
Uz se hrozne tesim a nadruhou stranu mam hroznej strach ![]()
@Verca1989 píše:
Jé holky já vám tak závidím…při kojení jsem měla prsa akorát ale čím méně kojím, tím jsou menší a nejspíš se zase vrátím na svou původní velikost. Do plastiky bych šla hned ale finance mi to nedovolí asi nikdy…
Já jsem měla dřív 85 C-D, po kojení mám sotva A
.Šla bych taky hned, ale taky na to nemám a přítel mi řekl, že se mu umělý prsa nelíběj.
Ale přemýšlím, že do toho půjdu po mateřský. ![]()
@Kiki03 mám to úplně stejně na jednu stranu se moc těším a na druhou mam strach pak to už nebudu moc vzít zpět. Ale Doležalovi na 100% věřím.
@sulawesi Ano jdu k primářce Miladě Francu