Augmentace (zvětšení) prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.3.13 21:34
@Lucísek83 píše:
47.800,– je přesná cena, kterou mám na složence :)

cena tedy na Prahu solidní a dr.M.ml. od slavného táty určitě něco odkoukal. Jaké budeš mít implantáty? Po té aféře s PIP to snad bude něco solidního. Ještě mě zajímá, kolik stála konzultace a jak dlouho jsi čekala na zákrok. Moc otázek, ale téma je holt zajímavé pro nás Pražandy.

• Citovat
  • Upravit
73
2.3.13 21:35

Verca1989

Verů, dneska jsou i kliniky, který to dělají na splátky :) Já měla při kojení prsa čtyřky a přesně jak píšeš, ztrácely se, ztrácely a nezůstalo mi tam skoro nic… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.3.13 21:38

@Lucísek83 jojo, slyšela jsem že to jde i na splátky. Ale u nás by byl asi problém i z partnerovy strany, on by z toho určitě nadšenej nebyl :nevim:

Jak to vzali vaši chlapi? Ať už samotný fakt, že chcete větší prsa, tak ty finance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 21:38
@Lucísek83 píše:
Verů, dneska jsou i kliniky, který to dělají na splátky :) Já měla při kojení prsa čtyřky a přesně jak píšeš, ztrácely se, ztrácely a nezůstalo mi tam skoro nic… :oops:

Tak peníze bych měla, bolesti se nebojím, už jsem nějaké zákroky také absolvovala.Jen mi záleží na tom, aby prsa po zákroku šla dobře vyšetřit mammografem. Přece jenom už nejsem mladice.

• Citovat
  • Upravit
73
2.3.13 21:39

Anonymní

Tak doufám, že od taťky dostal talent a cit pro krásu :). Konzultaci jsem platila pětset, což si myslím, že je super i pro nás rakovničanky :lol: Na zákrok jsem čekala půl roku, protože jsem byla v srpnu na tý abdo, co už jsem tady zmiňovala, tak abych se pořádně zahojila…měla jsem tedy jít 12.března, ale musela jsem to odložit kvůli mamince, která musela nastoupit nečekaně do nemocnice na zákrok a teď se musí několik týdnů šetřit a mě by neměl kdo hlídat děti… Implantáty budu mít značky ALLERGAN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.3.13 21:42

Anonymní

Tak mýmu chlapovi se to moc nelíbí, ale myslím, že spíš ze žárlivosti, že bych se mohla líbit víc chlapům :) a financovat mi to nebude, takže asi tak :). Co se týče toho mammografu, tak jsem četla, že se to musí na vyšetření hlásit, že máš implantáty a oni by tě měli dovyšetřit ultrazvukem, aby se předešlo tomu, že by to bylo schovaný někde u implantátu. Taková stařice taky určitě nejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.3.13 21:43

Verca1989

Verů, já bych si do toho od chlapa nenechala kecat, zastávám názor, že chlapi, kteří to ženský nechtějí dovolit, myslí jen na sebe a bojí se toho, že jejich ženská bude ještě přitažlivější, protože co si budeme povídat…každý chlap se rád podívá na pěkná prsa… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 21:46
@Lucísek83 píše:
Tak mýmu chlapovi se to moc nelíbí, ale myslím, že spíš ze žárlivosti, že bych se mohla líbit víc chlapům :) a financovat mi to nebude, takže asi tak :). Co se týče toho mammografu, tak jsem četla, že se to musí na vyšetření hlásit, že máš implantáty a oni by tě měli dovyšetřit ultrazvukem, aby se předešlo tomu, že by to bylo schovaný někde u implantátu. Taková stařice taky určitě nejsi :lol:

48 :zed: :zed: :zed: :mavam: :mavam: :mavam: Věšáky nemám, tužku neudržím, ale takové hezké trojky by byly fajn.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.13 21:49
@Lucísek83 píše:
Tak mýmu chlapovi se to moc nelíbí, ale myslím, že spíš ze žárlivosti, že bych se mohla líbit víc chlapům :) a financovat mi to nebude, takže asi tak :). Co se týče toho mammografu, tak jsem četla, že se to musí na vyšetření hlásit, že máš implantáty a oni by tě měli dovyšetřit ultrazvukem, aby se předešlo tomu, že by to bylo schovaný někde u implantátu. Taková stařice taky určitě nejsi :lol:

přidat by měli z několika důvodů - na figuře se podepsalo mateřství, budou mít doma kočku a ještě k tomu spokojenou.My bychom to těm chlapům taky dopřály, kdyby potřebovali nějaký estetický zákrok, no ne, ženský?

• Citovat
  • Upravit
73
2.3.13 21:50

Anonymní

…tak šup, šup, zavolej Měšťákovi a objednej se na duben, ať se tam potkáme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 21:51
@Lucísek83 píše: …tak šup, šup, zavolej Měšťákovi a objednej se na duben, ať se tam potkáme… :lol:

Srabácky počkám, až jak dopadneš ty :lol:

• Citovat
  • Upravit
73
2.3.13 21:53

Přesně tak, jenže chlapi si nic takovýho nepřipustí, to je ten problém…já vždycky tomu mýmu říkám: kdyby ti někdo nabídl, že ti ho zvětší, šel by si do toho, nebo ne…a on mi na to vždycky odpoví, že ne a na to já mu říkám, že lže sám sobě :lol:. Holt už jsou takový a nepřiznají, že to tak je… Mě přítel vyčítá i kérky, poznal mě, když už jsem dvě měla a vyhrožoval, že jestli se nechám ještě potetovat, tak že se rozejdeme a ejhle, mám třetí a jsme spolu pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.3.13 21:54

Teda anonyme, já myslela, že se právě budeme navzájem podporovat a dodávat odvahu a ty mě v tom necháš… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 21:59
@Lucísek83 píše:
Teda anonyme, já myslela, že se právě budeme navzájem podporovat a dodávat odvahu a ty mě v tom necháš… :)

Můžu tě podpořit zase v jiných úpravách - vylepšení ciferníku ( ale ty jsi ještě mládě, určitě to nepotřebuješ )liposukci všeho možného i úpravě spodku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.13 22:01
@Lucísek83 píše:
Přesně tak, jenže chlapi si nic takovýho nepřipustí, to je ten problém…já vždycky tomu mýmu říkám: kdyby ti někdo nabídl, že ti ho zvětší, šel by si do toho, nebo ne…a on mi na to vždycky odpoví, že ne a na to já mu říkám, že lže sám sobě :lol:. Holt už jsou takový a nepřiznají, že to tak je… Mě přítel vyčítá i kérky, poznal mě, když už jsem dvě měla a vyhrožoval, že jestli se nechám ještě potetovat, tak že se rozejdeme a ejhle, mám třetí a jsme spolu pořád :lol:

Kterej chlap se ti přizná, že ho má malýho :mrgreen:.Přitom si ho pořád prohlížejí, přeměřují a nenápadně se vyptávají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex