Autosedačka 15-36

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
11.5.14 00:11
@želvička28 píše:
Trošku jiná gramáž, ale… My jsme spokojení: http://www.malvik.cz/…Carrera-2012

Máme přesně tuhle a naprostá spokojenost :palec: Hlavně to polohování na delší cesty na spaní je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
11.5.14 08:41

@krtek7489 Zopu má známá a chválí si jí. Jenže jsem jí nikde v bezpečnostních testech neviděla… :( tak netuším, jak na tom je. Cena je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.5.14 08:47
@Wikky píše:
@krtek7489 Zopu má známá a chválí si jí. Jenže jsem jí nikde v bezpečnostních testech neviděla… :( tak netuším, jak na tom je. Cena je super!

Víš co, já to tak moc neřeším. Máme 13 let starou fábii a myslím, kdyby jsme ve 130 km rychlosti bourali, tak nepomůže ani sebebezpečnější sedačka, protože auto bude totálně sešrotované :nevim: Pokud budeme bourat v 50 km rychlosti, je tato naprosto dostačující. Nějaká super bezpečná sedačka má význam jen tehdy, když máš také super bezpečné auto, které tu sedačku uvnitř při nehodě nesešrotuj. Toť můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
11.5.14 08:49

@krtek7489 Ty brďo a já bych to logicky brala právě naopak. A náraz při 50 km/h není už je pěkná řacha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.5.14 08:52

@avm3 podle mě je tohle logický pohled. Ale nikomu to nevnucuji :mrgreen: ;) Když se auto totálně sešrotuje a 13 let staré ve 130 km se sešrotuje na kaši, bude ti super bezpečná sedačka uvnitř k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
11.5.14 12:36
@krtek7489 píše:
Víš co, já to tak moc neřeším. Máme 13 let starou fábii a myslím, kdyby jsme ve 130 km rychlosti bourali, tak nepomůže ani sebebezpečnější sedačka, protože auto bude totálně sešrotované :nevim: Pokud budeme bourat v 50 km rychlosti, je tato naprosto dostačující. Nějaká super bezpečná sedačka má význam jen tehdy, když máš také super bezpečné auto, které tu sedačku uvnitř při nehodě nesešrotuj. Toť můj názor :)

zrovna fabia nemá tak špatné crashtesty ;) Mají ji rodiče, ale má teda mizerně umístěné zámky pásů, špatně se zapíná a připoutat tam sedačku na isofix je taky umění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
11.5.14 13:01

@krtek7489 No jo, ale třeba boční náraz umí sedačka utlumit hodně… nevím, zdá se mi to na hlavu… jak jak píšeš, každý máme svůj pohled ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 13:05
@krtek7489 píše:
@avm3 podle mě je tohle logický pohled. Ale nikomu to nevnucuji :mrgreen: ;) Když se auto totálně sešrotuje a 13 let staré ve 130 km se sešrotuje na kaši, bude ti super bezpečná sedačka uvnitř k ničemu :nevim:

omyl vetsiny lidi.
Na 130 pod kamion neni delana zadna sedacka, ta je delana prave na to mesto a rychlosti kolem padesati km tam je jeji nejvetsi prostor.
Jinak podle tve zvracene logiky ti co maji super auta vlastne taky super sedacku nepotrebuji protoze k cemu, kdyz uz maji super auto.

Za me to mam dane tak, ze co se bezpecnosti tyka volim to nejlepsi co si muzu dovolit. Jak sedacku tak pri koupi auta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.5.14 14:06

@quinny 8o proč hned zvrácená logika? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
11.5.14 14:10
@quinny píše:
omyl vetsiny lidi.
Na 130 pod kamion neni delana zadna sedacka, ta je delana prave na to mesto a rychlosti kolem padesati km tam je jeji nejvetsi prostor.
Jinak podle tve zvracene logiky ti co maji super auta vlastne taky super sedacku nepotrebuji protoze k cemu, kdyz uz maji super auto.Za me to mam dane tak, ze co se bezpecnosti tyka volim to nejlepsi co si muzu dovolit. Jak sedacku tak pri koupi auta :mavam:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 14:14

@krtek7489 tak promin za tu formulaci se omlouvam, psala jsem v rychlosti. Otocena logika nevim nenapada me lepsi souslovi :nevim: ale jinak myslim ze chytas za slovicka i kdyz je jasne co jsem chtela rict 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.5.14 14:25

@quinny No to nevím, co jsi chtěla říct 8o Nejsem jasnovidec. :mrgreen: jen mě zvrácená logika přišla prapodivná v této souvislosti. pro mě to logické je. je to můj názor, nikomu ho nevnucuji a je mi v zásadě jedno v čem kdo vozí vlastní děti ;). A my tedy jezdíme hlavně po dálnici /výlety, dovolené, chalupa/ ve 130-140 km rychlosti. takže pro nás super bezpečná sedačka v autě 13 let starém fakt nemá smysl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
11.5.14 19:44

@krtek7489 tak hlavně fabia není žádný šrot. Stačí kouknout na testy… http://www.euroncap.com/…2000/75.aspx 4 hvězdičky z 5…
To, že je 13 let stará, myslím u aut nehraje takovou roli. Není z plastů, které křehnou jako dětská sedačka. Aspoň tedy myslím, pokud se pletu, tak mě prosím opravte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
11.5.14 21:04

Koukala jsem, že první obnovující příspěvek je na žádost o sedačku 15-36,takže bych určitě nekupovala sedačku 9-36,jak nabízíte v odkazech. Určitě na nich nejde opěrka hlavy vytáhnout tolik, jako na sedačkách 9-36.Máme je doma oboje, tak mám srovnání. Jinak my máme Storchenmuhle 15-36,je super, příjemný materiál, synovi se sedí pohodlně i při dlouhých cestách. Lze jí naklápět s opěrkou sedačky auta. Vyšla dobře v testech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
11.5.14 21:20

@Jasou děkuji za tip, mrknu, syn už má přes 16kg, takže půjdeme opravdu do kategorie 15-36kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí