Autosedačka od 9kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2402
26.3.13 10:38

Díky, jak vše pročítám asi opravdu nejlepší varinatou bude 0-18, která se může dát po i protisměru jízdy. On má sotva 9kg, takže v ní vydrží dlouho, žádný budulínek z něj stejně nikdy nebude. A než bude nová, tak skrčené/neskrčené nohy, prostě bude jezdit protisměru. O jeho brášku jsme už přišli, tak o něho přijít nechci.
Sice tu teď tak trochu bulím, že jsem možná něco udělala špatně, ale díky za rady. Značy si opíšu a v obchodě snad taky poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.13 10:42
@zuzu29píše:
Díky, jak vše pročítám asi opravdu nejlepší varinatou bude 0-18, která se může dát po i protisměru jízdy. On má sotva 9kg, takže v ní vydrží dlouho, žádný budulínek z něj stejně nikdy nebude. A než bude nová, tak skrčené/neskrčené nohy, prostě bude jezdit protisměru. O jeho brášku jsme už přišli, tak o něho přijít nechci.
Sice tu teď tak trochu bulím, že jsem možná něco udělala špatně, ale díky za rady. Značy si opíšu a v obchodě snad taky poradí.

On se tu objevi urcite @steeve a poradi fundovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
26.3.13 10:44

@careynka její příspěvek jsem už četla i jinde, asi se v tom opravdu vyzná, tak snad mi potvrdí, že dělám dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.13 10:49
@zuzu29 píše:
@careynka její příspěvek jsem už četla i jinde, asi se v tom opravdu vyzná, tak snad mi potvrdí, že dělám dobře :)

to je ON :-D je tady z poradny a autosedacky prodava www.autosedacky.estranky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.13 10:51
@zuzu29 píše:
@careynka její příspěvek jsem už četla i jinde, asi se v tom opravdu vyzná, tak snad mi potvrdí, že dělám dobře :)

http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… a myslim ze i s ohledem na cenu bude tahle pro vas nejlepsi, do 13 kil jezdi v protismeru a od 13 do 18 po smeru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.3.13 11:01
@zuzu29 píše:
:hug: nic si nevyčítej, ale v obchodě se raději neptej, pokud zrovna nepůjdeš ke steevovi :D (je to chlap a má i obchod ;) ve vrchlabí tuším? nebo tam někde )
nesčetněkrát se mi stalo, že v obchodech neví, co radí :roll: testy neznají,.. :zed: raději vybrat tady, a pak se jen podívat, posadit do ní dítě, atd.

pokud jste finančně omezeni, tak cybex (sirona), besafe a roemer jsou moc drahé, je to 8-11tis za sedačku. MC Tobi je fajn, ale je jen po směru..

s cenovým limitem bych si vybrala britax first class. rozumná kvalita za rozumnou cenu. A není na ní ani co v obchodě zkoumat, už je prověřená, :) klidně bych jí vzala přes net, a klidně hnedka, ono pokrčené nohy pohodlné moc nejsou, a v téhle mu bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
26.3.13 11:01

@careynka aha, to jsem netušila. Tak jestli se sem dostane, omlouvám se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
26.3.13 11:04

@Nataša právě na ni koukám, limit máme 5tis, takže bychom se vlezli a vypadá dobře. Večer projednám s manželem a kdyžtak hned objednáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.13 11:07
@zuzu29 píše:
@Nataša právě na ni koukám, limit máme 5tis, takže bychom se vlezli a vypadá dobře. Večer projednám s manželem a kdyžtak hned objednáme.

to je ta, co jsem ti ted posilala, do 13 kil v protismeru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.3.13 11:16
@careynka píše:
to je ta, co jsem ti ted posilala, do 13 kil v protismeru :-)

jj, taky koukám, že jsme se trefily stejně :D ono jich dobrých v nižší ceně hlavně moc není.. :( nechápu, proč není víc protisměrných.. :( ale už se to začíná malinko zlepšovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.13 11:46
@Nataša píše:
jj, taky koukám, že jsme se trefily stejně :D ono jich dobrých v nižší ceně hlavně moc není.. :( nechápu, proč není víc protisměrných.. :( ale už se to začíná malinko zlepšovat..

ted ma romer novinky, krasny aaaa drahyyyyy… :-) jsem zvedava na testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
26.3.13 13:22
@careynka píše:
ted ma romer novinky, krasny aaaa drahyyyyy… :-) jsem zvedava na testy

bohužel ty kvalitní protisměrný 0-18 jsou drahý, protože mají oproti klasickým sedačkám, které jsou jen na jeden směr dvoje poutání, a tím pádem i dvoje homologace a více dílů, prostě jsou to 2 sedačky v jednom, proto jsou tak drahé a proto je mnoho značek nedělá, nevyplatí se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
2.4.13 12:44

Ahojte,

nedávno jsem tu měla tento dotaz a ještě jsme sedačku nekoupili. Rozhodli jsme se por tu Britax romer first class 0-18, co se dá umístit po i proti směru. Ale malej začal sedat, není ještě stabilní, ale tak mě napadlo, jestli už nepočkat, až bude v sedu stabilní a koupi rovnou třeba 9-36 nebo 9-18 po směru. Poraďte mi kdyžtak i značku. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.4.13 13:42
@zuzu29 píše:
Ahojte,nedávno jsem tu měla tento dotaz a ještě jsme sedačku nekoupili. Rozhodli jsme se por tu Britax romer first class 0-18, co se dá umístit po i proti směru. Ale malej začal sedat, není ještě stabilní, ale tak mě napadlo, jestli už nepočkat, až bude v sedu stabilní a koupi rovnou třeba 9-36 nebo 9-18 po směru. Poraďte mi kdyžtak i značku. Díky.

jestli vetsi, tak zase 9-18, je to pohodlnejsi, daji se naklapet, jsou lepsi staveny pro mensi deti. Navic ta zivotnost kazdy rok klesa, udava se 4-6 let. Ty plasty nezijou vecne. Tak je lepsi koupit 9-18. Ovsem na druhou stranu je i pro ditko co uz sedi bezpecnejsi jezdit v protismeru, a pak prejit cca ve 4 letech do 15-36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.4.13 13:49

@zuzu29 jestli se vejde do vajíčka a začne už sedět, tak vydržte a pak jděte třeba do posměrné, ale určitě ne 9-36, ale spíše 9-18, jsou bezpečnější i pohodlnější pro menší dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí